imah » wartos » Kobalt digital narima téhnologi jeung rékayasa EMMY® Award

Kobalt digital narima téhnologi jeung rékayasa EMMY® Award


AlertMe

kobalt Digital mangrupa salah sahiji panarima tina 70th Taunan Téhnologi & Teknik Awards Emmy® anu bakal lumangsung di partnership jeung National Association of siaran (NAB), di NAB Tembongkeun di Wynn Encore Hotel jeung Spa dina Minggu, April 7th, 2019 di Las Vegas, NV.

Kobalt éta salah sahiji pausahaan dipilih pikeun nampa ti Emmy ® Award pikeun "Pioneering dipercaya Metode Pangiriman pikeun Live Sumbangan na Tumbu TV Distribusi". jenis ieu téhnologi ngamungkinkeun pamakéan Internét minangka sarana ongkos-efektip hirup, kontribusi low-latency sarta sebaran keur eusi siaran.

Dr Ciro Noronha

Sajumlah produk kobalt kaasup pilihan pikeun pangiriman dipercaya leuwih Internet, dikembangkeun ku Dr. Ciro Noronha, Diréktur kobalt ngeunaan Téhnologi jeung salah sahiji panaratas widang ieu. Dr Noronha, anu nyepeng Ph.D a di Téknik Eléktro ti Stanford University, ngomong, "Ku kamajuan dina téhnologi komprési (anu mawa sarat data rate handap) jeung dina infrastruktur Internét (anu mawa kapasitas jaringan up), eta geus jadi téhnisna mungkin migunakeun Internet salaku tinggi -quality, kontribusi low-latency na link sebaran. The protokol dipaké dina produk kobalt ngalengkepan gambar tur nyieun kanyataanana a ".

"Kobalt mangrupakeun pangagem teguh kana standar muka", ditambahkeun Dr. Noronha. "Téhnologi ieu ayeuna aya ngagunakeun Internet Stream Angkutan (RIST) protokol dipercaya tina Layanan Forum Video".

kobalt Digital mangrupa salah sahiji kontributor kana standar RIST. "Kobalt geus supplier sahiji solusi pamrosésan sinyal, jeung industri siaran saprak 1997, sarta kami pleased sarta ngahormatan bisa dipikawanoh ku Téhnologi sarta Téknik Emmy Award", nyatakeun Gene Zimmerman, Présidén kobalt Digital.

kira-kira kobalt Digital
kobalt Digital Inc. desain na manufactures-unggul pangajén 12G / 3G /HD/ SD sarta basis IP konversi, terminal, throwdown, sarta téhnologi multiviewer pikeun produksi jeung siaran lingkungan televisi hirup. Salaku pasangan wangunna dina prakarsa openGear®, kobalt nawiskeun rangkeian pinuh ku vidéo sarta Kartu ngolah audio solusi openGear pikeun aplikasi kayaning ngawaskeun minuhan ditutup-caption, produksi OB, kontrol master, HD Produksi warta, angkutan sinyal, loudness audio, sarta koreksi warna. Blue Box Grup ™ garis kobalt urang buleud panganteur converter streamlines na simplifies rupa-rupa 12G / 3G /HD/ SD sarta konversi jeung sinyal tugas angkutan basis IP. tampilan prosesor multi-gambar parusahaan ngaktipkeun kamampuhan multiviewer di studio jeung siaran jauh lingkung paling nuntut. Disebarkeun ngaliwatan jaringan lingkup sadunya anu diwangun dealers, integrators sistem, sarta mitra sejen, kobalt Digital produk nu dijieun ku jaminan lima taun. Inpo leuwih mangrupa sadia dina www.cobaltdigital.com .


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!