imah » wartos » Colombian Rental House Teleservicios purchases Anton / Bauer Dionic XT na Cine VCLX accu

Colombian Rental House Teleservicios purchases Anton / Bauer Dionic XT na Cine VCLX accu


AlertMe

Shelton, Conn -. Jan. 8, 2019 - Teleservicios (TSV Rental), panyadia parabot pilem digital di Colombia, geus ditambahkeun volume signifikan sistem kakuatan mobile Anton / Bauer jeung inventory rental salaku bagian tina hiji pamutahiran parabot lega. Anton anyar TSV Rental urang / produk Bauer ngawengku leuwih ti 30 Dionic XT 150 14V accu Li-ion jeung V-Gunung, 10 Performance Dual V-Gunung chargers, sarta Cine VCLX accu bébas-nangtung bareng jeung chargers Cine VCLX.

Dumasar dina Bogotá, TSV Rental nawiskeun rangkeian lega jasa audiovisual kaasup kaméra jeung alat rentals Néng ka stasiun TV sedeng-ukuran, digitalisasi jasa pikeun archiving, sarta jasa playout. Konsumén kaasup luhur imah produksi Colombian nu nyieun eusi pikeun Netflix, Amazon, sarta HBO, kitu ogé produser pilem pikeun bioskop Colombian.

Anton / Bauer urang Dionic XT nyaeta generasi newest tina séri batré Dionic kacida populér pikeun siaran na 14.4V bioskop aplikasi. Sadia dina duanana V-Gunung sarta Gunung Emas, anu tinggi-ngajalankeun na ci XT Dionic sanggup delivering nepi ka 12A daya kontinyu pikeun cinematographers, siaran, imah rental, jeung nu lianna pikeun saha kamampuan batre jeung reliabilitas nu penting.

The Anton / Bauer Cine VCLX mangrupakeun batré 630Wh NiMH nu delivers sakabéh kasalametan tur luhur-kakuatan-draw kinerja téhnologi Kimia sél NiMH dina pakét kakuatan husus dirancang ngahijikeun pilem 24V jeung alat video 14V. Aman salila perjalanan tanpa palarangan, anu Cine VCLX ngawengku sababaraha 14V na outputs 28V XLR, sahingga idéal pikeun cine sarta cahaya-tegangan tinggi aplikasi.

"Signifikan beuli Anton / Bauer TSV Rental urang mangrupakeun dukungan agung solusi kakuatan mobile urang," ceuk Marco Brea, manajer jualan régional, Vitec Produksi Leyuran. "Salaku hiji pamuter munculna di pasaran rental Colombian, TSV Rental geus diwangun mangrupa daptar klien impressive kalayan nungtut proyék nu merlukeun-kualitas luhur, alat-alat dipercaya. Ihwal eusi beredar maranéhanana dina pakét ci sarta manajemén kakuatan ditingkatkeun maranéhanana, dina XTs Dionic di tawaran sabagean mangrupa pilihan punjul leuwih Rental accu TSV lianna geus dipake ".

Videointegrators Ékspor Co. (Vidiexco), Anton / distributor lokal Bauer urang, facilitated beuli Anton / Bauer TSV Rental urang. Sajaba accu Anton / Bauer, TSV Rental ogé geus ditambahkeun tripods ti OConnor, monitor tina SmallHD, sarta sistim video nirkabel tina Teradek mun inventory parabot na ditingkatkeun.

"Lamun eta sumping waktos pikeun ngamutahirkeun loba alat-alat rental urang, urang sacara alami tos ka Vitec merek Grup, "ceuk Juan Sebastian López, diréktur, TSV Rental. "Simkuring terang urang tiasa cacah dina Vitec Grup méré kami produk industri-baku anu bakal nangtung nepi ka rigors of a bisnis rental sibuk, kitu ogé nyadiakeun kami jeung layanan pangalusna di industri. "

The Dionic XT90 na Dionic XT150 ti Anton / Bauer mimitian ti $ 499. Bedah keur Cine VCLX dimimitian dina jam $ 2,585. Inpo ngeunaan Anton / Bauer nyaéta sadia dina dionic.antonbauer.com/.

# # #

A Snapshot of Anton / Bauer
Anton / Bauer® mangrupakeun pamimpin di desain, manufaktur, sarta nguji sistem mobile kakuatan keur dipake dina siaran, pilem / video, Podomoro, sarta pasar anu tangtu. Sistem terjal na bisa diadaptasi jeung ngan ngeunaan widang naon waé kaayaan dimana dipercaya, kakuatan mobile ngajadikeun bédana. Naha dina set pilem, dina luhureun gunung, atawa di rumah sakit a, Anton / Bauer urang Mobile Power Systems konsistén ngabuktikeun boga kualitas pangluhurna jeung reliabilitas aya. Pausahaan nahan loba patén-patén jeung panghargaan pikeun advancements dina téhnologi batré-sistem, kaasup hiji Emmy® Award pikeun Achievement Pinunjul dina Kamekaran Téknik sarta Sci-Tech Academy Award®. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.antonbauer.com.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Link kana Word Dok: www.wallstcom.com/TheVitecGroup/190108AntonBauer.docx

Poto Patalina: www.wallstcom.com/TheVitecGroup/AntonBauer-DIonicXTinAmazonia.jpg
Poto caption: Batré Anton / Bauer Dionic XT difoto dina lokasi di wewengkon Amazonia Kolombia urang. The XTs Dionic anu nembe dipake ku Teleservicios pikeun mantuan footage ekstrim newak pikeun hiji runtuyan televisi upcoming.

Bagikeun eta on Twitter:twitter.com/intent/[EMAIL PROTECTED]%20in%20Colombia%20makes%20major%20purchase%20of%[EMAIL PROTECTED]_Bauer%20Dionic%20XT%20and%20Cine%20VCLX%20batteries.%20%23vidiexco%20%23dionic%20%23antonbauer%20%23mobilepower%20%23VitecGroup%20%20-%20http://bit.ly/2SD3fgO


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!