imah » wartos » COLORFRONT SHOWCASES 8K setelan HDR AND PREVIEWS utama apdet produk AT NAB 2019

COLORFRONT SHOWCASES 8K setelan HDR AND PREVIEWS utama apdet produk AT NAB 2019


AlertMe

Colorfront (www.colorfront.com), Akademi, Emmy sarta pamekar HPA Award-unggul tina-kinerja tinggi, dina nangtukeun dailies sarta Sistem transcoding pikeun gambar gerak, siaran, OTT na commercials, ieu showcasing brand anyar, kamampuhan 8K setelan HDR-ngarah pasar na apdet produk utama di sakuliah garis produk na. parusahaan oge geus deepened partnership téhnologi na kalawan AJA sarta diasupkeun kana kolaborasi anyar kalawan Pomfort mawa warna leuwih efisien sarta manajemén setelan HDR dina disetel.

Colorfront showcases 8K setelan HDR: Colorfront ieu némbongkeun Transkoder 2019, nu olahraga hiji merk anyar setelan HDR GUI, ngajalankeun anu real-time decompression / de-bayer / playback of RED na Panavision DXL2 8K R3D bahan ditampilkeun dina Samsung 82 inci Q900R QLED 8K Smart TV di setelan HDR na di resolusi 8K pinuh (7680 X 4320). Prosés de-Bayering ieu dioptimalkeun ngaliwatan kartu panganyarna Nvidia GeForce RTX grafik kalawan arsitektur GPU Turing (ogé sadia on Colorfront Di-siapkeun Dailies 2019), kalawan kaluaran video 8K (nepi ka 60p) ngagunakeun kartu vidéo AJA Kona5.

"8K TV susunan téh jadi leuwih badag, ogé leuwih affordable, sarta jalma nu genuinely awestruck nalika maranéhna ningali 8K kaméra footage dibere on hiji tampilan 8K setelan HDR," ceuk Aron Jaszberenyi, Ngatur diréktur, Colorfront. "Urang téh aktip nyinkronkeun aplikasi kalawan sababaraha pausahaan di sabudeureun dunya asalna eusi 8K setelan HDR. kamampuhan 8K anyar Transkoder urang - di sakuliah dina set, pos na mastering - demonstrate yén 8K setelan HDR téh sampurna diaksés ka rentang malah leuwih lega tina Birokrat eusi ".

kapal Colorfront Transkoder 2019: Colorfront Transkoder diakuan salaku alat pos workflow pamungkas pikeun nanganan rentang vast UHD, kaméra setelan HDR, warna na redaksi / deliverables format - jeung konsumén panganyarna kayaning pokna, Pixelogic, The Gambar Toko na Hulu nambahkeun kana daptar pamaké global lengthy na.

Powered by versi ulang direkayasa of Colorfront Engine ™, tur featuring setelan HDR GUI na 8KHDR workflow, Transkoder 2019 ngarojong kaméra / format redaksi panganyarna kaasup Apple ProRes atah, Blackmagic atah, ARRI Alexa LF / Alexa Mini LF na Kodék HDE (High kapadetan Encoding) - nu oge dina 2019 Colorfront di-siapkeun Dailies anyar jeung Express Dailies.

toolset mastering geus formidable Transkoder 2019 urang geus salajengna dimekarkeun pikeun ngarojong Dolby Visi 4.0, kitu ogé Dolby Atmos® keur ngarep kalawan IMF jeung immersive kamampuhan Audio Bitstream. The anyar subjudul Engine 2.0 ngarojong CineCanvas na IMSC 1.1 Rendering, mastikeun pelestarian eusi, timing, perenah jeung styling. Transkoder kiwari bisa ogé paket sababaraha lagu basa subjudul kana Kala tina hiji IMP. fitur salajengna ngarojong saum sareng efisien QC audio, kaasup Solo / Jempe lagu individu dina Kala, sarta anyar ngarobah strategy for bungkusan IMF sangkan audio bebas sarta Rendering video.

Andy Scade, SVP sarta umum manajer di Pixelogic urang Di sakuliah dunya Digital Bioskop Services, ngomong, "téhnologi Colorfront nyaeta Cangkuang sakuliah jasa lokalisasi sarta sebaran urang. parabot Colorfront mawa hiji arsenal unparalleled téknologi canggih, nulungan kami tetep di tepi motong ciptaan eusi. Sakabéh sistem Colorfront nganteurkeun pangalusna-di-kelas kamampuhan pikeun mantuan di dunya kantos-ngembang tina deliveries pikeun bioskop jeung imah. Ngabogaan kamampuhan canggih sapertos balik kumaha urang nawiskeun, nyaeta hiji-hijina jalan urang tiasa nganteurkeun ka konsumén urang kiwari jeung ka lembur. "

Colorfront Announces Di-siapkeun Dailies 2019 na Express Dailies 2019: Pikeun dasawarsa, Colorfront Di-siapkeun Dailies na Express Dailies geus prevailed dina gambar gerak jeung luhur-tungtung episodic TV produksi, alatan powerhouse kamampuhan dailies turnaround maranéhanana. Di NAB 2019, Colorfront ieu némbongkeun perbaikan utama kana versi 2019 duanana produk nu underscore nu viability of dailies 4K / 8K SDR / setelan HDR tur ngawaskeun dina disetel.

Dina Siapkeun Dailies na Express Dailies duanana kiwari Fitur rojongan pikeun ProRes atah, Blackmagic atah, ARRI Alexa LF / Alexa Mini LF na Kodék HDE (High Density Encoding). Salaku kalawan Transkoder 2019, versi anyar tina Di-siapkeun Dailies ngarojong realtime 8K setelan HDR workflow nyieun pipa set-to-pos streamlined ti playback setelan HDR ngaliwatan QC sarta ngajadikeun deliverables setelan HDR.

Colorfront ngarojong anyar AJA FS-setelan HDR 3.0: Systems Video AJA geus diumumkeun firmware v3.0 keur na FS-setelan HDR real-time setelan HDR / WCG converter na pigura synchronizer. Update-euyeub fitur nawarkeun ditingkatkeun parabot ngawarnaan, sababaraha perbaikan séjén pikeun siaran, dina set, pos jeung produksi proAV setelan HDR dikembangkeun ku Colorfront.

A anyar, Colorfront Engine Film Mode terpadu nawarkeun hiji grading basis ACES jeung kasampak kreasi toolset kalayan naék Daptar Warna Putusan (CDL) kadali, diwangun-di Pilihan Tingali, kaasup pilem emulation Sigana, kitu ogé variabel Kaluaran mastering Nit tingkat keur PQ, HLG ngalegaan tur P3 colorspace clamp.

Kusabab launching di 2018, FS-setelan HDR geus kabuktian hiji pangalusna-seller na kungsi dipaké dina rupa-rupa TV jeung cicing di luar Productions siaran. Éta ogé kapanggih traction dina produksi gambar gerak, kaasup deployment on Cangkuang Gambar ' Top Gun: Maverick, Ditémbak ku Claudio Miranda naék.

Colorfront dilisensikeun setelan HDR software Gambar Analyzer -na pikeun AJA pikeun AJA urang setelan HDR Gambar Analyzer di 2018. A versi anyar utama AJA setelan HDR Gambar Analyzer diatur pikeun release salila Q3 2019.

Colorfront partnership kalawan Pomfort delivers workflows setelan HDR warna-akurat: Colorfront na Pomfort gaduh teamed-up ka ngahijikeun masing-masing setelan HDR-sanggup dina set sistem maranéhanana. kolaborasi ieu, harnessing Colorfront Engine, bakal kaasup hirup bacaan CDL di ACES pipelines antara Colorfront Di-siapkeun / Express Dailies na Pomfort LiveGrade Pro, mere gerak gambar Productions kontrol hadé gambar setelan HDR bari ngajarkeun maranéhanana dina nangtukeun warna workflow na dailies prosés.

Dimana ningali Colorfront di NAB 2019: téknologi Colorfront bisa ditempo di: Systems Video AJA (#SL2416) jeung Pomfort (#C7935). demo-uleman wungkul anu di Systems Alt (#1530, Renaissance Hotel) jeung Colorfront NAB 2019 Suite (#832, The Renaissance Hotel).


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!