imah » LAIN » Comcast, FX Test Live TV / VOD Hybrid pikeun 'The Sasak'

Comcast, FX Test Live TV / VOD Hybrid pikeun 'The Sasak'


AlertMe
[Ad_1]
Broadcasting & Cable ngalaporkeun "Comcast dikonfirmasi yén MSO na FX ngan dibungkus nepi a sidang nu pemirsa bisa nonton episode salajengna The Sasak on VOD (dipasangkeun kalayan beban ad biasa) sanggeus episode ayeuna debut dina TV hirup tiap Rebo peuting. ".

[Ad_2]
AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)