imah » diulas » Comrex's EarShot IFB Tiasa Turunkeun Biaya Produksi

Comrex's EarShot IFB Tiasa Turunkeun Biaya Produksi


AlertMe

 

Sakur produksi anu nyobian profésional siaran nyobian nyetél, moal énggal-énggal ngorbankeun waktosna nalika datang kana kreativitas anu dipikabutuh pikeun eusi anu tiasa dilakukeun sareng teratur. Tapi biaya produksi nyalira bakal jumlah ka jenis perusahaan chunk sapertos Comrex pagawéan pikeun ngiringan, sareng saderekna Anting-anting IFB mangrupikeun salah sahiji seueur alat dina inventarisna pikeun ngabantosan yén pikeun loba kreatifitas anu énggal dina ékosistem digital urang ayeuna.

 

kira-kira Comrex

 

 

Kusabab perusahaan munggaran didirikan deui taun 1961, Comrex parantos janten fungsi pangwangunan téknis ku cara ngagunakeun téknologi anyar sareng inovatif pikeun radio sareng televisi saé sateuacan aranjeunna dilakukeun kana perdana. Comrex ngararancang sareng ngawangun peralatan anu nganggo téknologi anu paling canggih pikeun nyambungkeun siaran kalayan pamirsa. Pausahaan damel ngawangun alat-alat anu ramah, ramah pikeun anu insinyur tiasa dipercanten tiasa damel, bahkan salami siaran anu paling rumit.

Langkung langkung genep genep puluh, Comrex parantos nyayogikeun peralatan siaran anu paling luhur dianggo ku profesional radio sareng televisi dina skala global. Sababaraha tina Comrex urang produk kaasup ACCESS industri-ngarah sareng BRIC-Link IP codecs audio. Alat ieu ngalayanan sababaraha aplikasi transportasi audio, sareng anu kalebet olahraga maén-demi-play, voiceover, link studio-transmitter, sareng seueur deui.

 

                                         LiveShot IP

 

Codec video LiveShot IP mangrupikeun hiji-hijina tawaran sélulér (atanapi IP) industri anu ngiket, sareng éta nyayogikeun pangguna vidéo dua arah, sareng dua IFB. Ieu ngajantenkeun solusi berbasis hardware nirkabel live newsgathering lengkep. Ku ngariung sababaraha saluran data, sareng industri urang Adaptive Management EngineAll anu sateuacanna, Comrex urang codec, kalebet Téhnologi CrossLock VPN, ngabantosan nyayogikeun tingkat réliabilitas anu henteu kapisah pikeun ngirimkeun audio sareng / atanapi pidéo kualitas luhur di Internét umum. Perusahaan ieu ogé nawiskeun solusi wawancara tamu kalebet hibrida telepon pikeun POTS sareng VoIP ogé gerbang audio IP anu disebat Opal kanggo tamu ahli.

nu ACCESS jeung BRIC-Patalina Codec audio IP nganggo ngagunakeun téknologi transmisi audio canggih pikeun mastikeun siaran dipercaya tina jaringan IP anu nangtang. Hatur nuhun kana pangalaman taun di IP, Comrex tiasa ngembangkeun CrossLock alat-alat anu tiasa ngadamel tungtutan anu unik pikeun ngirimkeun pidio, sareng kamekaranana LiveShot Téknologi video IP. Sareng usaha ieu atasan nyaring téknologi hibrida teleponna nganggo produk sapertos VH2, sareng anyar, langkung saé taneuhna tiasa didamel nganggo produk sapertos Anting-anting IFB, anu ngajantenkeun biaya anggaran pikeun produksi penyiar sacara signifikan langkung handap.

 

Comrex's EarShot IFB

 

 

Comrex urang Anting-anting IFB nyaéta sistem anu berbasis hardware anu nyayogikeun feed audio langsung ka anu nelepon. The Anting-anting IFB nyadiakeun siaran ku program studio live dumasar telepon sareng audio IFB ka siaran jarak jauh dumasar lapangan sapertos laporan TV ENG. Sakitar 30 sauran tiasa nelepon sareng ngadangukeun feed audio, anu ngamungkinkeun pikeun ngagantikeun 30 garis POTS sareng hiji kotak saderhana.

Kusabab sabagéan ageung stasiun masih nganggo garis POTS (Plain Old Telephone Old) pikeun nyayogikeun feed IFB na, kabutuhan pikeun siaran Télévisi pikeun ngirangan biaya sareng tetep dina anggaran janten langkung penting, khususna lamun nganggo garis POTS ngan ukur ngiringan langkung seueur artos ti éta ngajadikeun. Comrex diwangun dina Anting-anting IFB pikeun mawa kakawasaan VoIP (Voice-over-IP) kana téknologi IFB.

Sababaraha fitur na Anting-anting IFB di antarana:

  • Opat input audio (dua anu tiasa dikonfigurasi pikeun IFB)
  • Tiasa ngadamel dugi ka 30 panelepon
  • Eupan audio anu tiasa dipilih
  • Téknologi VoIP ngahemat biaya
  • Anggo G.711, sareng tiasa dikonpigurasi kanggo audio anu langkung alit

Kanggo inpo nu leuwih ngeunaan Anting-anting IFB, Didatangan www.comrex.com / produk / earshot-ifb /.

 

kunaon Comrex Anu Saé Pikeun Industri Broadcast

 

 

Nalika ngeunaan industri siaran, sareng kreativitas anu nyetirna, teu aya anu nyebatkeun anu henteu ngagambarkeun kumaha saéna ngalengkepanana éta ku para ahli anu berbakat pisan sareng sajumlahing nami mérek unik. Perusahaan sapertos Comrex anu parantos ngahasilkeun alat siaran kualitas pangluhurna, sareng kalayan bonus tambihan biaya anu langkung fleksibel, siaran ngan ukur séktor pikeun ngerjakeun produksina kalayan sakedik-kawates anggaran henteu nyepengkeun poténsial anu ngabantosan konténana sareng merek anu didukung.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Comrex, nganjang, www.comrex.com /.

 

 


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)