imah » 2016 NAB Tembongkeun » Lahirna eusi jeung 2016 NAB Tembongkeun

Lahirna eusi jeung 2016 NAB Tembongkeun


AlertMe

Jalma sering teu ngartos istilah "nyiptakeun eusi." Padahal, eta bisa ngomong yén sakabéh lingkup kreasi eusi ieu ilaharna dilaksanakeun for teu dibales; éta sabab éta leuwih ti saukur naon éta nu nuju motret.

ikon-1243689_960_720Mimitina jeung foremost, nalika nyieun eusi, hal pangpentingna anu kreativitas éta; panggih, éta sagalana. Dean Evans, The Good Kandungan Company, nunjuk kaluar yén hiji gagasan aslina penting pisan nalika nyieun eusi. "Tapi originalitas teu kudu hartosna kahiji"Evans nyatakeun. "Dina istilah eusi, Anjeun bisa datangna dina hiji gagasan aya ti sudut nu beda, robah nu presentasi hiji artikel atawa nyadiakeun leuwih informasi di-jero ti saingan anjeun ngalakukeun. Ulah salempang ngeunaan mahluk kahiji. Jadi hadé. Jeung pakarang pangbadagna anjeun boga di ngungudag anjeun tina eusi aslina nyaeta anjeun. Cara mikir, cara nu kaanggo hal jeung cara anjeun nulis téh sadayana aslina tur unik ka anjeun. Ku harnessing originalitas ieu, Anjeun bisa make eta keur nangtung kaluar ti balaréa. "

Aya loba facets kreativitas. Prosés kreatif dimimitian ku naon éta rék ngarékam, tapi teu eureun aya - éta ngan awal. Naon némbak jeung formulir nu bakal dipaké pikeun nembongkeun / komunikasi eta anu biasana faktor dipahat dina batu (radio, televisi, téater pilem, jeung sajabana - jeung malah HD atawa harti STD kudu dianggap, kitu ogé mangrupa sakabéh lingkup perbaikan, kayaning 3D). Sanggeus nangtukeun naon némbak, fokus di shifts on kumaha nu nuju bade moto eta.

The "kumaha" ieu mindeng dihubungkeun kana "dimana" - contona, naha sapotong ka jadi dijieun téh janten di studio, dina lokasi, dina set profésional, dina struktur aya, di luar (jrrd) nangtukeun kaasup tipe tina pertimbangan nu bakal perlu ponder.

Lokasi, lokasi, lokasi: ieu teh di mana ciptaan eusi. Dupi anjeun kersa janten syuting di studio, anu loba deui atawa di lokasi? Lamun balik kana lokasi, naon anu anjeun kaayaan - hiji wangunan bersejarah, runtuyan guha alam, hiji pulo, atanapi sugan lanté sagara? Unggal tempat boga set unik sorangan tina kaunggulan / kalemahan jeung variabel.

Dina studio, oga Cangkuang nyaéta kontrol. Sakabéh daya Anjeun umumna terpusat dieu: lampu-bohlam-1002783_960_720parabot pangalusna, anu set eces, unggal doohickey na doodad nyaeta katuhu aya di paréntah Anjeun. noise ambient, cahaya, cuaca, malah bakat anu gampang pikeun ngamanipulasi dieu. cyclorama studio urang nya gunana pikeun sakabéh kaperluan greenscreen Anjeun. Perlu rapat gancang pastikeun dulur dina kaca sarua? Nyokot stroll turun lorong sentral jeung roust sakabéh rahayat diperlukeun ti nests maranéhanana. studio teh storefront tina unggal imah produksi.

studio mangrupakeun kuantitas dipikawanoh akrab kitu; sagalana bisa jadi topi heubeul. Jalma meunang bosen sameness unremitting. Mawi rangsangan anyar, kreativitas sarta pikiran kabukti jero; contona, urang lianna bisa neangan pikagumbiraeun anyar ku jadi bray up dina pulitik kantor. studio nya wawuh jeung urang sadaya terang kumaha familiarity tiasa breed.

Di studio deui pisan, kaunggulan gawe langsung di studio kénéh aya, tapi sipatna ngirangan bit. Gawe bareng ker ngajadikeun produksi hiji leuwih poko keur cuaca, bising jeung lampu. Kadang-kadang, kumaha oge, Anjeun ngan perlu lampu alam jeung hawa seger. Aya kali nalika saeutik rusuh mantuan jelas-kaluar cobwebs tur Angkatan jalma mikir luar kotak. Loba deui anu bit kawas keur di lokasi, tapi ku dash badag studio lémpar di.

Syuting di lokasi lends hiji hawa tina kaaslian jeung prosés syuting. Workflow kudu diadaptasi kana lingkungan; Anjeun moal bisa ngalakukeun hal eta cara sejen sabudeureun, anjeun meureun di studio a. Di sawah, éta mindeng sarat yén aréa anjeun digawé di kudu sarua mun anjeun ninggalkeun nya éta nalika imah produksi anjeun anjog. Wangunan éksténsif nya sering praktis pikeun alesan ieu. Sagala parabot dibawa kana lokasi mindeng perlu jadi terjal, kitu ogé gampang pikeun ngeset-up na pamakéan. lingkungan husus mindeng merlukeun parabot husus, kayaning nalika produksi hiji merlukeun syuting jero cai éksténsif. Expense na practicality ogé bisa ngatur lamun éta wijaksana pikeun pilem dina lokasi tinimbang nyobian nyieun adegan diperlukeun dina studio. Mun sakabéh carita anjeun lumangsung di patempatan lianna di Paris atanapi Kroasia, éta bisa jadi langkung mirah ka pilem aya ti nyobian nyalin sadaya elemen adegan perlu deui di studio utama.

Addison J Ricci

Addison J Ricci

Kuring giliran sobat na videographer Addison Ricci tina Benteng Lauderdale, FL., Keur nasihat-Na. Anjeunna nyebutkeun yen sakumaha videographer a anjog kana lokasi, salah sahiji tugas heula anjeun pikeun manggihan hiji wewengkon ka panggung alat Anjeun. Rék lokasi nyaeta, kahiji jeung foremost, aman. Anjeun teu hoyong gear mahal anjeun leumpang kaluar bari anjeun kaluar lalaki nembak. Ngobrol klien Anjeun atawa sakur aya dina muatan tina lokasi, umumna aya hiji wewengkon nu pareum wates ka sémah kayaning hiji kantor, pacilingan atawa kamar deui. Ogé nganggap kajauhan, anjeun waktos on némbak hiji berharga jeung hal bisa mindahkeun gancang, sering kaluar kontrol Anjeun. Pastikeun gear Anjeun teu jauh teuing kaluar atawa hésé dibere, bisi anjeun kedah swap accu, kartu atawa lenses gancang.

Sakali anjeun manggihan lokasi alus pikeun ngeset sagalana nepi, konci kasebut organisasi. "Belanja saeutik tambahan waktu pangatur sagalana di awal tiasa janten saver hirup nalika hal mimitian pindah gancang," nyebutkeun Ricci.

Rék sadayana gear Anjeun rapih diteundeun kaluar jadi anjeun bisa ngakses nanaon jeung sagalana gancang. Ulah tihang gear di hareup gear sejen, anjeun teu hayang jadi tripping leuwih lampu nangtung nyoba ngarobah lenses. Mun spasi Anjeun ngan bisa laksana, nempatkeun gear anjeun paling dipikaresep ngagunakeun di hareup, jiga accu seger jeung kartu.lampu-311119_960_720

Video nya, lumayan loba, eusi paling dijieun kiwari. Bari, arguably, radio / audio anu katuhu nepi aya, kalawan tetep fotografi masih di jalan teh, video (atawa eusi pindah anu bisa ditempo visually) nyokot nomer hiji dina daptar. Profésional-grade alat produksi video - kaasup gear audio tinggi-grade - nyaeta kudu. Nu leuwih luhur resolusi nu, beuki serbaguna eusi jadi, sahingga pikeun-kualitas hadé resolusi handap alat (sapertos tablet sarta smartphone).

Metoda conveyance oge hiji masalah. Anjeun ngalirkeun via kawat atawa nirkabel? Aya cukup rubakpita pikeun nanganan ukuran na pajeulitna eusi? Sakabéh ieu kudu contemplated salaku bagian tina progression kreasi eusi. Asalna ditémbak pikeun hiji tujuan, eusi lajeng dirobah pikeun bentuk sejen dina pangiriman - tapi éta hiji topik sagemblengna béda sakabehna!


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)