imah » jobs » Produser Kandungan (PH)

Bubuka Proyék: Kandungan Produser (PH)


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: The Walt Disney Company (Tarumanagara)
location: Lake Buena Vista FL US
Mibanda sahenteuna 3 + taun pangalaman relevan dina komunikasi, produksi video, televisi atanapi pilem sareng gaduh pangalaman dina video sareng poto skala leutik ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)