imah » wartos » Magewell NDI® Converters Win TV Téhnologi "Best Tembongkeun" Award dina NAB 2019
Magewell jeung distributor Mobile Video Alat jeung Best Tembongkeun Award pikeun kulawarga ngarobah Pro

Magewell NDI® Converters Win TV Téhnologi "Best Tembongkeun" Award dina NAB 2019


AlertMe

kulawarga ngarobah Pro ngahormatan pikeun inovasi, fitur-richness jeung ongkos-efektivitas di bridging sinyal video tradisional kalayan workflows IP live

April 17, 2019 - Nanjing, Cina: nu NAB Tembongkeun perdana tina Magewell's pro ngarobah basis hardware kulawarga fitur-euyeub, NDI® encoders éta hiji kasuksésan resounding, earning respon rongkah ti nasabah sarta coveted Best Tembongkeun Award ti ieu publikasi Future purwakarta Téhnologi TV.

Magewell jeung distributor Mobile Video Alat jeung Best Tembongkeun Award pikeun kulawarga ngarobah ProMagewell urang pro ngarobah Alat ngamungkinkeun pamaké mawa tradisional, sinyal baseband video kana hirup, produksi basis IP na AV workflows ngagunakeun NewTek'S téhnologi NDI populér. pro ngarobah encoders transformasi HDMI atanapi SDI sumber asupan kana-kualitas pinuh NDI aliran kalawan latency pisan lemah sareng nyolok-na-muter betah pamakéan.

Dua 4K na dua HD model nyadiakeun hiji pilihan fléksibel tina resolusi encoding jeung panganteur input. The pro ngarobah HDMI 4K Ditambah transforms sumber nepi ka 4K ultra HD dina pigura 60 pinuh per detik via hiji HDMI 2.0 panganteur, sedengkeun Pro ngarobah SDI 4K Ditambah ngarobah 6G-SDI sinyal nepi ka 4Kp30. The Pro ngarobah SDI Ditambah jeung pro ngarobah HDMI tambah sumber encode kana NDI aliran nepi ka 1080p60 HD; dimungkinkeun ogé bisa nampa hiji 4Kp60 HDMI input, handap-jalan ngarobah eta otomatis mun HD pikeun encoding.

Magewell ditambahkeun nilai salajengna jadi Pro ngarobah Ditambah model di NAB Tembongkeun jeung pengumuman tina kamampuhan NDI decoding anyar salaku pamutahiran firmware gratis. Pamaké bisa pindah antara encoding jeung decoding modus ngaliwatan antarmuka dumasar browser-, anu ngamungkinkeun para NDI aliran mun dirobah jadi kualitas luhur HDMI atanapi SDI outputs pikeun aplikasi kayaning signage digital, tembok video, IMAG tur ngawaskeun.

Kahareup urang Best Tembongkeun Awards anu dievaluasi ku panel of insinyur sarta ahli industri, sarta dipilih dumasar kana inovasi, fitur set, efisiensi ongkos jeung kinerja di porsi industri. Winners bakal diulas di Téhnologi TV, Otoritas televisi digital, porsi siaran, kabel, produksi, produksi pos, bisnis jeung média anyar pasar.

"The Future Best Tembongkeun Awards di NAB aya dina taun kagenep maranéhna," ceuk Paul McLane, Future menata diréktur, eusi. "Program museurkeun perhatian dina inovasi luhung dina téhnologi salaku katempo sabudeureun juta-kuadrat-suku lanté némbongkeun industri urang acara dagang luhureun. Daptar winners 2019 na nominees nembongkeun mana usaha téhnologi média anu dipingpin ".

"Kami pohara gumbira anu Téhnologi TV geus dipikawanoh dina pro ngarobah kulawarga jeung pangajén ieu, "ceuk Amy Zhou, Diréktur Penjualan di Magewell. "Ku sangkan pamaké pikeun maksimalkeun pungsi Investasi maranéhna aya tinimbang needing kana ngaganti ayeuna maranéhna HDMI atawa pakakas SDI, pro ngarobah mantuan nyieun transisi ka workflows basis IP achievable jeung affordable pikeun leuwih konsumén ".

Kanggo inpo nu leuwih ngeunaan pro ngarobah kulawarga, mangga buka www.magewell.com/pro-convert.

ngeunaan Magewell - Ngadeg di 2011, Magewell (www.magewell.com) Desain tur tumuwuh hadwér katut sofwérna pikeun video tur newak audio, pamrosésan, ngalirkeun na playout. Kalawan guiding prinsip inovasi kontinyu sarta nyadiakeun layanan palanggan beredar, Magewell geus earned reputasi kuat pikeun kualitas luar biasa, kinerja sarta reliabiliti solusi na. Disebarkeun sacara global, produk Magewell dipaké dina aplikasi vidéo profésional kaasup live acara streaming, siaran, Imaging médis, ceramah newak, panjagaan, video conferencing, kaulinan sareng nu sanesna.

###

Copyright 2019 Nanjing Magewell Electronics Ko, Ltd. Sadaya hak ditangtayungan. NDI mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti NewTek, Inc. di Amérika Serikat jeung nagara séjén. Sadaya merek dagang nu sejenna mangrupakeun hak milik Panyekel bogana. #NDIcentral


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!