imah » wartos » Dalet Ngalengkepan Masjakan sareng Maple Leaf Olahraga & Hiburan kanggo Ningkatkeun Pangalaman Fan

Dalet Ngalengkepan Masjakan sareng Maple Leaf Olahraga & Hiburan kanggo Ningkatkeun Pangalaman Fan


AlertMe

New York, NY - May 21, 2019 - Dalet, panyadia solusi sareng jasa pikeun organisasi média sareng profésional kontén, dinten ngumumkeun yén Maple Leafs Sports & Entertainment (MLSE) parantos ngembangkeun pamasangan Dalet na pikeun ningkatkeun panglibatan sareng pangalaman kipas sadayana ogé ketok kana pasar énggal anu pamustunganana ningkatkeun pendapatan. Solusi state-of-the-art Dalet nampilkeun produksi olahraga maju sareng distribusi pikeun opat tim olahraga profésional MLSE: Toronto Maple Leafs (NHL), Toronto Raptors (NBA), Toronto FC (MLS) sareng Toronto Argonauts (CFL).

"Olahraga profésional sok dijantenkeun hiburan jenis 'ayeuna' sareng hiburan dina jaman digital parantos nyangking dunya anyar dina hal ka penglibatan kipas,” koméntar Shannon Hosford, Kapala Pegawai Pemasaran di MLSE. "Tujuanana nomer hiji urang nyaéta pikeun masihan pangalaman média anu unik sareng ngalaksanakeun panglibatan kipas sateuacan, salami sareng saatos pertandingan. Dalet ngamungkinkeun urang fokus pikeun nyarioskeun carita anu tepat waktu pikeun masalah anu ayeuna - naha éta nyiptakeun kontén anu snackable tina wawancara, katingal kana kahirupan pamaén, atanapi ngarobihkeun momen anu luar biasa saatosna kajadian. Éta ogé masihan kami kamampuan pikeun ngagunakeun deui kontén kanggo carita anu aya hubunganana di hareup; ngahubungkeun sajarah organisasi ka moment 'ayeuna' ieu, anu langkung jero sumanget peminat kami pikeun tim karesepna. "

MLSE ngarebut jumlah eusi anu ageung tina kaulinan, prakték, média duka sareng wawancara, sareng ati-ati curhat yén eusi pikeun kiriman pangalaman anu dipinuhan ku anu diarepkeun. Leveraging Dalet Galaxy, MLSE sacara efektif ngatur eusi kalayan skéma metadata rinci anu ngajantenkeun tiasa dianggo sareng tiasa dianggo dina momen sareng ka hareupna.

Ku ngahijikeun eusi ingest, produksi sareng distribusi kana ékosistem kohesist, Dalet Galaxy ngamungkinkeun operasi ngagaduhan agénsi anu langkung ageung pikeun ngabagi kontén sapanjang bagean, bureaus sareng lokasi terpencil, nyetir jalan penceritaan anu saling diperyogikeun ku aranjeunna meryogikeun merek.

"Eusi janten langkung strategis pikeun jaringan olahraga, liga, tim, tempat, sareng merek supados langkung saé ngiringan sareng nahan fansna, naha langsung atanapi ngalangkungan jaringan panyadia," nyatakeun Frederic Roux, Wakil Présidén Penjualan, Dalet. "Pikeun kalapa, anjeun peryogi ranté suplai sapertos Dalet Galaxy anu tiasa ngokolakeun inventaris eusi anu beunghar ku sabab tumbuh, épéktip ngagunakeunana, sareng gancang janten kasempetan anyar nalika timbul. Kalayan orkstrasi lincah sareng nyebarkeun alur kerja, Dalet Galaxy ngatur gaya hirup eusi ku kalenturan diwangun-dibutuhkeun pikeun ngajantenkeun pangaturan anu kritis 'dina momen ieu' supados tetep fans maneuh dina sagala tahapan pangalaman game. "

Ngeunaan Aliran Kerja Dalet di MLSE

Janten salaku inpormasi média inti pikeun Scotiabank sarena, nyaéta Dalet Galaxy platform mempermudah sadayana tim pembangkitan eusi, transcoding, papuatan gancang sareng distribusi multiplier di tempat éta. Ékspansi ngawangun dina proyék arsip Dalet anu suksés anu dilaksanakeun dina 2012 sareng nyambungkeun sakabéh aliran produksi sareng distribusi distribusi, kalebet kagiatan produksi produksi grup liwat Dalet Xtend kanggo Adobe® Premiere Pro® CC.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal alur kerja Dalet Galaxy di MLSE, punten lalajo studi kasus video.

Ngeunaan MLSE

Olahraga Maple Leaf Sports and Entertainment (MLSE), salah sahiji perusahaan hiburan sareng hiburan utama di dunya, kagungan Toronto Maple Leafs (NHL), Toronto Raptors (NBA), Toronto FC (MLS), Toronto Argonauts (CFL), Toronto Marlies (AHL) ), Raptors 905 (Liga G Géorgia), TFC II (USL) sareng Répors Uprising Gaming Club (Liga 2K Liga). MLSE ogé gaduh MLSE Foundation sareng MLSE LaunchPad, leungeun amal na, sareng MLSE Live, merek hiburan live na. Éta gaduh sareng ngoperasikeun Scotiabank sarena, Maple Leaf Square, dua saluran digital - Leafs Nation Network sareng NBA TV Kanada sareng gaduh kerjasama sareng Live Nation - promoter konsér pangbadagna di dunya. MLSE ogé parantos investasi sareng ngoperasikeun lima fasilitas olahraga di Toronto - Bidang BMO, Coca-Cola Coliseum, Pusat Mastercard pikeun Hockey Excellence, OVO Athletic Center sareng BMO Training Grounds di Downsview Park.

kira-kira Dalet Systems Media Digital

solusi jeung jasa Dalet ngaktipkeun organisasi média pikeun nyieun, ngatur jeung ngadistribusikaeun eusi gancang sarta leuwih éfisién, pinuh maximizing nilai aset. Dumasar hiji yayasan lincah, Dalet nawarkeun parabot kolaborasi euyeub empowering tungtung-to-tungtung workflows pikeun warta, olahraga, préparasi program, pos-produksi, arsip sarta manajemén eusi perusahaan, radio, atikan, pamaréntah sarta lembaga.

platform Dalet anu scalable jeung modular. Aranjeunna nawiskeun aplikasi sasaran kalawan kamampuhan konci mun alamat fungsi kritis leutik keur operasi média badag - kayaning tata, workflow orchestration, ingest, cataloging, ngedit, ngobrol & bewara, transcoding, maén kaluar automation, distribusi sarta analytics multi platform.

solusi jeung jasa Dalet anu dipaké di sakuliah dunya dina ratusan produser eusi na distributor, kaasup panyiaran pikeun publik (BBC, KBK, Perancis TV, rai, RFI, Rusia Dinten, RT Malaysia, SBS Australia, VOA), jaringan komérsial sarta operator (Terusan + , Rubah, MBC Dubai, Mediacorp, Mediaset, Oranyeu, Piagam Spéktrum, Warner naros, Sirius XM Radio) jeung organisasi pamaréntah (UK DPR, NATO, PBB, Urusan Veterans, NASA).

Dalet ieu traded dina bursa saham NYSE-EURONEXT (Eurolist C): Isin: FR0011026749, Bloomberg DLT: FP, Reuters: DALE.PA.

Dalet® mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti Dalet Systems Media Digital. Sadaya produk sejen tur dagang disebutkeun di dieu milik bogana.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Dalet, mangga buka www.dalet.com.

Pencét Kontak

Alex Molina

Grup Media Zazil

(E) [EMAIL PROTECTED]

(P) + 1 (617) 834-9600


AlertMe