imah » wartos » Dalet ngajalankeun Anyar Pamaduan pikeun Adobe audisi di NAB 2019

Dalet ngajalankeun Anyar Pamaduan pikeun Adobe audisi di NAB 2019


AlertMe

Dalet Galaxy lima jeung Adobe audisi ngaktipkeun seamless kolaborasi produksi audio peuntas perusahaan média

Las Vegas, NV - April 8, 2019 - Dalet, a panyadia anjog sahiji solusi na jasa pikeun organisasi média jeung professional eusi, ngumumkeun dina NAB 2019 (stan SL6610) sékrési Dalet Xtend pikeun Adobe® Audition®, kumaha nyambungkeun produksi audio profésional kana ranté nilai eusi utama. Adobe audisi nawarkeun hiji toolset profésional komprehensif pikeun Pergaulan jeung ngedit audio pikeun video, siaran, sarta kandungan podcast. The Dalet Xtend panel pikeun Adobe audisi brings rojongan pikeun manajemén sési, kaasup kamampuhan pikeun milarian tur kotektak kategori tina Dalet Galaxy lima katalog eusi. Pamaké bisa ngimpor duanana judul audio jeung video kalayan locators sakumaha spidol kana Adobe audisi Kala, kitu ogé klip, storyboards, sarta EDLs. Adobe audisi rai oge tiasa nyimpen sesi sakumaha judul Dalet Xtend langsung deui ka Dalet Galaxy katalog lima eusi na arsip tanpa ninggalkeun aplikasina.

"Dalet Xtend pikeun Adobe audisi empowers creatives kalawan aksés leuwih lega sarta deeper ka aset-euyeub metadata, ngaminimalkeun pajeulitna teknis ngeunaan tracking, ngarobah, Migrasi atawa malah saukur locating média peuntas nuhun perusahaan pikeun Dalet Galaxy lima," komentar Golan Tsarfaty, ngedit manajer garis produk, Dalet. "Kalawan kaayaan Dalet Galaxy lima platform menata nu nuances tina lifecycle media, Adobe audisi rai audio bébas difokuskeun seni na rohangan ngédit, Pergaulan jeung pagawean bungkusan maranéhanana maké pisan pangalusna aset nu audio aya."

"The Adobe-Dalet kolaborasi terus mawa kamampuhan dimekarkeun pikeun konsumén urang. integrasi anyar Dalet pikeun Adobe audisi mangrupakeun tambahan hébat kana panel maranéhanana pikeun Adobe Premiere® Pro " nyatakeun Sue Skidmore, sirah hubungan pasangan keur Adobe video. "Konsumén kami ngakses panel audisi Dalet urang bakal nyieun efficiencies anyar dina workflows produksi maranéhanana, sangkan keur difokuskeun kaluaran kreatif maranéhanana."

Dalet Xtend pikeun Adobe audisi ngokolakeunana aksés ka Dalet Galaxy hubs lima eusi na arsip, anu ngamungkinkeun para cross kolaborasi operasi sareng tingkat komprehensif ngeunaan tracking metadata sarta manajemén nu ensures asset silsilah tetep gembleng. Tsarfaty ngécéskeun kauntungan pamaké, "Nepi nepi ka kiwari, rai audio bakal geus kungsi ngekspor file audio kawates ka folder dibagikeun dina platform gudang lajeng ngimpor kana Adobe audisi sabalikna sanggeus maranéhanana dipigawé gawé bareng eta. rinci penting kayaning metadata anu leungit di urus. Dalet Xtend pikeun Adobe audisi muka jandela kana Dalet Galaxy katalog lima eusi na arsip tanpa ngabogaan ninggalkeun aplikasi Adobe audisi. Kalawan aksés pinuh ka aset, rai audio bisa dilegakeun palette sarta pintonan kreatif proyék-proyék maranéhanana sakabéhna, ngajarkeun dinten maranéhna pikeun operasi dinten, sahingga paling waktu berharga, sarta kalawan bébas collaborating kalawan kolega di sakuliah operasi. " Tsarfaty cik "Dalet Xtend pikeun Adobe audisi mangrupa hambalan penting dina ngajarkeun profésional workflows produksi audio. Handap filsafat ngembangkeun sami tina panel Dalet Xtend kami pikeun Adobe premiere Pro kurban, urang bakal terus gawé raket jeung Adobe mekar integrations urang, ngawangun hiji ékosistem nu simplifies perusahaan multimedia workflows bari unleashing potensi pinuh ku kamampuhan tim kreatif 'sarta kolaborasi ".

Leuwih jéntré ngeunaan naon Dalet Galaxy lima jeung Adobe tiasa ngalakukeun pikeun anjeun: www.dalet.com/partner/adobe.

NAB 2019 Hadirin tiasa buku demonstrasi swasta atawa konsultasi workflow ku ahli Dalet pikeun neuleuman leuwih ngeunaan Dalet Xtend anyar pikeun Adobe audisi di: www.dalet.com/events/nab-show-2019

Dalet Pencét Briefings di NAB 2019

Pikeun ngajadwalkeun a pencét pengarahan sareng Dalet, mangga ngahubungan Alex Molina di [EMAIL PROTECTED].

Adobe di NAB 2019

Di NAB 2019, Adobe bakal showcase video na audio parabot smarter keur ningkat prestasi tur storytelling richer. Apdet anyar kuat sadia dinten di parabot Adobe Kreatif Awan kaasup taneuh-pegatna Kandungan-Sadar eusian pikeun video, Powered by Adobe sensei, ngaleupaskeun objék nu teu dihoyongkeun ti footage marengan kamampuhan anyar keur grafik rupa-tuning, automating animasi, pemurnian audio campur kode , sarta pangatur na Nyiapkeun media. Adobe Kreatif Awan nawarkeun aktip video pangalusna di dunya jeung jasa jeung worfklows produk paling deeply terpadu. Hadirin NAB tiasa ningali demo produk panganyarna dina Adobe stan (#SL5610, Aula Selatan di Las Vegas Konvénsi Center) jeung di leuwih ti 100 ditandé pasangan tina April 8-11. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.adobe.com.

kira-kira Dalet Systems Media Digital

solusi jeung jasa Dalet ngaktipkeun organisasi média pikeun nyieun, ngatur jeung ngadistribusikaeun eusi gancang sarta leuwih éfisién, pinuh maximizing nilai aset. Dumasar hiji yayasan lincah, Dalet nawarkeun parabot kolaborasi euyeub empowering tungtung-to-tungtung workflows pikeun warta, olahraga, préparasi program, pos-produksi, arsip sarta manajemén eusi perusahaan, radio, atikan, pamaréntah sarta lembaga.

platform Dalet anu scalable jeung modular. Aranjeunna nawiskeun aplikasi sasaran kalawan kamampuhan konci mun alamat fungsi kritis leutik keur operasi média badag - kayaning tata, workflow orchestration, ingest, cataloging, ngedit, ngobrol & bewara, transcoding, maén kaluar automation, distribusi sarta analytics multi platform.

solusi jeung jasa Dalet anu dipaké di sakuliah dunya dina ratusan produser eusi na distributor, kaasup panyiaran pikeun publik (BBC, KBK, Perancis TV, rai, RFI, Rusia Dinten, RT Malaysia, SBS Australia, VOA), jaringan komérsial sarta operator (Terusan + , Rubah, MBC Dubai, Mediacorp, Mediaset, Oranyeu, Piagam Spéktrum, Warner naros, Sirius XM Radio) jeung organisasi pamaréntah (UK DPR, NATO, PBB, Urusan Veterans, NASA).

Dalet ieu traded dina bursa saham NYSE-EURONEXT (Eurolist C): Isin: FR0011026749, Bloomberg DLT: FP, Reuters: DALE.PA.

Dalet® mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti Dalet Systems Media Digital. Sadaya produk sejen tur dagang disebutkeun di dieu milik bogana.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Dalet, mangga buka www.dalet.com.

Pencét Kontak

Alex Molina

Grup Media Zazil

(E) [EMAIL PROTECTED]

(P) + 1 (617) 834-9600

####


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!