imah » wartos » Dalet nunjuk Patricio Cummins salaku General Manager of Dalet Asia-Pasifik

Dalet nunjuk Patricio Cummins salaku General Manager of Dalet Asia-Pasifik


AlertMe

Paris, Perancis - September 11, 2019 - Dalet, panyadia solusi sareng jasa pikeun penyiar sareng profésional kontén, dinten ayeuna ngumumkeun pelantikan Patricio Cummins salaku General Manager of Dalet Asia-Pacific (APAC). Dumasar tina markas daérah Dalet anu lokasina di Singapura, Cummins bakal janten tanggung jawab pikeun penjualan Dalet, proyék sareng tim suksés palanggan di daérah APAC. Cummins, anu gabung Dalet ngalangkungan akuisisi usaha Ooyala Flex Media Platform, sateuacanna janten wakil presiden pikeun Ooyala Asia-Pasifik sareng Jepang (APJ).

"Patricio ngiringan tim Dalet sareng dua pangalaman dina siaran, média sareng industri telekomunikasi sareng catetan lagu anu kabuktosan hasil tina usaha anyar sareng ngembangkeun kana pasar anyar di sakuliah Asia Pasifik. Anjeunna mangrupikeun pamimpin anu siap-siap anu mawa kaahlian, sumanget sareng sudut pandang seger pikeun tim, " nyatakeun Stéphane Schlayen, lulugu pejabat operasi, Dalet. "Kadua Dalet sareng Ooyala gaduh référénsi anu bergengsi di Asia Pasifik yén, nalika dihijikeun, gaduh poténsi anu langkung ngajangjikeun dina bimbingan Patricio. Kami ngaharepkeun anjeunna kasuksésan anu hébat dina usaha anyar na. "

An IABM Anggota Déwan APAC, Cummins parantos nyayogikeun posisi konci sareng Ooyala ti saprak 2014, nyetir penerapan pelanggan sareng ngatur penyebaran jasa, mimiti di wilayah Amérika Latin, teras dina APJ. Kapamimpinan na téknologi anu bantosan ngabantosan penyiar, merek perusahaan, telcos, liga, sareng tim olah raga modéren ranté suplai kontén na ngirangan waktos-peluncuran pangalaman multi-platform pribadi.

Cummins ngagantikeun Cesar Camacho, anu parantos ngalaksanakeun peran anyar di Dalet salaku Kepala Pengembangan Usaha pikeun Amérika Latin. Schlayen nyimpulkeun, "Kuring badé ngahatur nuhun ka Cesar pikeun kumawula anu dipasang dina ngatur bisnis Dalet di daérah APAC. Kontribusi na mangrupikeun instruksi dina nyetir pamekaran bisnis urang, kamekaran sareng kasuksésan customer. Kuring yakin manéhna bakal mawa tingkat komitmen anu sarua sareng prestasi kana pasar Amérika Latin. "

Papanggih Patricio Cummins sareng Dalet @ IBC2019

Hadirin IBC2019 tiasa buku janji pikeun pendak sareng Patricio Cummins atanapi gaduh demonstrasi pribadi atanapi konsultasi alur kerja sareng ahli Dalet pikeun langkung jéntré ngeunaan produk sareng solusi pangénggalna. www.dalet.com/events/ibc-show-2019.

Pencét tiasa ngahubungan Alex Molina di [EMAIL PROTECTED] pikeun ngajadwalkeun pengarahan média.

Langkung Saé Bareng - Miluan kami pikeun Acara Puncak Detetet Dalet Pisan @ IBC2019!

IBC2019 ieu, sidang inovasi média Dalet Pulse bakal dilegakeun platformna kalebet Ooyala. Ngagungkeun gabung sareng dua tim média sareng téknologi, tema Dalet Pulse taun ayeuna, Duaan hadé, bakal masihan kasempetan ka pamiarsa pikeun neuleuman ngeunaan portopolio produk ngalegaan sareng kumaha éta ngabantosan organisasi média ngarah ngembangkeun ranté suplai eusi lincah, nganteurkeun pangalaman kontén unik pikeun pamirsa multi platform, sareng ningkatkeun pendapatan sareng solusi Dalet sareng téknologi mitra. Ieu ogé kasempetan anu unik pikeun ngémutan tim dilegaan.

Kemis, 12 Séptémber
Rumah Makan Pompstasi, Amsterdam
Keynote: 17: 30 - 19: 00

Pesta: 19: 00 - 22: 00

Ngadaptar ayeuna liwat www.dalet.com/events/dalet-pulse-ibc-2019.

kira-kira Dalet Systems Media Digital

solusi jeung jasa Dalet ngaktipkeun organisasi média pikeun nyieun, ngatur jeung ngadistribusikaeun eusi gancang sarta leuwih éfisién, pinuh maximizing nilai aset. Dumasar hiji yayasan lincah, Dalet nawarkeun parabot kolaborasi euyeub empowering tungtung-to-tungtung workflows pikeun warta, olahraga, préparasi program, pos-produksi, arsip sarta manajemén eusi perusahaan, radio, atikan, pamaréntah sarta lembaga.

platform Dalet anu scalable jeung modular. Aranjeunna nawiskeun aplikasi sasaran kalawan kamampuhan konci mun alamat fungsi kritis leutik keur operasi média badag - kayaning tata, workflow orchestration, ingest, cataloging, ngedit, ngobrol & bewara, transcoding, maén kaluar automation, distribusi sarta analytics multi platform.

Dina Juli 2019, Dalet ngumumkeun akuisisi usaha Ooyala Flex Media Platform. Gancangna misi perusahaan, pamindhahan éta nunjukeun nilai anu saé pikeun konsumén Dalet sareng Ooyala, muka kasempetan anu saé pikeun distribusi OTT & digital.

Solusi sareng jasa Dalet dianggo di sakumna dunya di ratusan produsén eusi sareng distributor, kalebet penyiar publik (BBC, CBC, Perancis TV, RAI, TV2 Denmark, RFI, Rusia Dinten, RT Malaysia, SBS Australia, VOA), jaringan komersial sareng operator (Canal +, FOX, MBC Dubai, Mediacorp, Fox Sports Australia, Turner Asia, Mediaset, Orange, Charter Spectrum, Warner Bros, Sirius XM Radio), organisasi olahraga (Liga Rugbi Nasional, FIVB, LFP) sareng organisasi pamaréntah (Parlemén Inggris. , NATO, United Nations, Veterans Affairs, NASA).

Dalet ieu traded dina bursa saham NYSE-EURONEXT (Eurolist C): Isin: FR0011026749, Bloomberg DLT: FP, Reuters: DALE.PA.

Dalet® mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti Dalet Systems Media Digital. Sadaya produk sejen tur dagang disebutkeun di dieu milik bogana.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Dalet, mangga buka www.dalet.com.

Pencét Kontak

Alex Molina

Grup Media Zazil

(E) [EMAIL PROTECTED]

(P) + 1 (617) 834-9600


AlertMe