imah » diulas » Bannister Lake Rengse Pamaduan Chameleon sareng Proyék Pangembangan Adat di RFD-TV

Bannister Lake Rengse Pamaduan Chameleon sareng Proyék Pangembangan Adat di RFD-TV


AlertMe

Proyék multi-aspék ngamutahirkeun prosés produksi, ngagantikeun panyadia data kauangan, sareng ngahijikeun sistem playout grafis anyar anu ngadukung tickers dina hawa sareng grafik kauangan pigura lengkep

Bannister Lake resep ngumumkeun ayeuna yén éta parantos ngarengsekeun proyek utama pikeun agribisnis populer sareng saluran gaya hirup padesaan RFD-TV. RFD-TV dipimilik ku Rural Media Group, INC. (RMG). Pasipatan RMG kalebet saluran Cowboy sareng Rural Radio Sirius XM saluran 147. Jaringan kabel dumasar Nashville nyayogikeun paningali sinyalna harian komoditi anu lega sareng berita bisnis sanés anu dipikaresep khusus pikeun industri tani.

RFD-TV ngabutuhkeun Bannister Lake pikeun ngawasi sajumlah pembaruan kalebet, transisi ka panyadia data énggal, integrasi data real-time kana mesin grafis anu diénggalan, nyiptakeun sareng ngagentos listrik, sareng ngararancang sareng ngawangun aplikasi khusus anu ngamungkinkeun dina hawa bakat pikeun milih, ngédit sareng ngendalikeun playout grafis.

Bannister Lake bertindak salaku hubungan antara panyadia data Barchart sareng saluran pikeun mastikeun yén wartawan RFD-TV nampi kontén finansial sareng editorial anu diperyogikeun. Tim pamekaran sareng proyek di Bannister Lake damel raket sareng duanana ahli data Barchart sareng staf rékayasa RFD-TV pikeun mastikeun yén data data RFD-TV tiasa dianggo kalayan sampurna. Aplikasi kauangan Bannister Lake nyayogikeun berita jangkar sareng pisibilitas kana harga komoditi real-time sareng kamampuan pikeun gancang nyiptakeun grafik sareng tabel finansial. Anchors teras bakal nganggo aplikasi éta pikeun ngahasilkeun daptar puter grafis sareng nyandak daptar ka udara tanpa nganggo kamar kontrol.

"Bannister Lake nyayogikeun RFD-TV ku cara inovatif pikeun nyandak data real-time ti panyadia data urang sareng masihan tim editorial kami kadali anu diperyogikeun pikeun ngarobih eusi éta," saur David Mitchell, Chief Technology Officer, RMG. "Salaku tambahan pikeun ngahasilkeun sareng nyicingan tickers, kami sacara dramatis nyepetkeun prosés produksi urang ku ngajalankeun sakumna alur kerja grafik tina méja jangkar."

Aplikasi kauangan ogé kalebet komponén manajemén sponsor anu ngamungkinkeun RFD-TV ngajadwalkeun sareng ngaéksekusi logo sponsor anu aya hubunganana sareng papan grafis khusus. Solusi na sacara otomatis ngahasilkeun log pikeun ngahijikeun paparan logo sareng penjualan iklan. Solusi ieu nyayogikeun alur kerja anu langkung épisién, bari ngatur kasempetan panghasilan énggal.

"Kami resep ningali RFD-TV nganut Chameleon sareng solusi perangkat lunak kauangan adat kami. Proyék ngagambarkeun naon anu urang lakukeun anu pangsaéna, maca sareng nyerep sumber data real-time rumit sareng nyayogikeun produser sareng tim redaksi ku alat anu diperyogikeun pikeun nyebarkeun éta kontén ka pemirsa sakumaha éfisiénna ", saur Georg Hentsch, présidén, Bannister Lake.

Salaku tambahan pikeun méré kakuatan tikét pikeun RFD-TV, Bannister Lake ogé nyiptakeun tickers pikeun The Cowboy Channel. Jaringan tipi 24 jam didaptarkeun pikeun olahraga barat kalebet nunggang banténg, ngepak, ngempelkeun, sareng balap laras. Bunglon berperan penting pisan pikeun ngagambarkeun hasil, posisi, sareng jadwal acara.

Ngeunaan Bannister Lake Inc.

Bannister Lake mangrupakeun panyadia anjog sahiji solusi tampilan grafis video profésional pikeun siaran televisi, kabel, satelit, audio / visual, aplikasi presentasi inpormasi, esports, sareng signage digital di dunya. Solusi perusahaan ngahiji sacara mulus sareng prasarana anu aya bari ngajadikeun otomatis integrasi sareng tampilan sumber data éksternal, ningkatkeun produktivitas organisasi naon waé. Didatangan Bannister Lake online di www.bannisterlake.com.

Ngeunaan RFD-TV

RFD-TV mangrupikeun jaringan andalan pikeun Rural Media Group. Diluncurkeun dina bulan Désémber taun 2000, RFD-TV mangrupikeun jaringan tipi 24-jam mimiti bangsa anu nampilkeun program anu fokus kana agribisnis, kuda sareng gaya hirup padesaan, sareng musik sareng hiburan tradisional nagara. RFD-TV ngahasilkeun genep jam berita langsung unggal dinten kerja pikeun ngadukung Amérika padesaan sareng saluran kabel mandiri ngarah di langkung ti 52 juta bumi di DISH, DIRECTV®, AT&T U-Verse, Charter Spectrum, Cox, Comcast, Mediacom, Tiba-tiba, sareng seueur sistem kabel désa sanés. Salaku tambahan, RFD-TV tiasa ngalirkeun online ngalangkungan RFD-TV Ayeuna di watchrfdtv.com, DIRECTV AYEUNA, Roku, iOS, Android, Firestick, Apple TV, sareng paket Sland TV's Heartland Extra. Kanggo inpormasi lengkep, mangga buka RFDTV.com.

Facebook: @OfficialRFDTV | Twitter: @OfficialRFDTV | Instagram: @RFDTV


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!