imah » wartos » Tes Dapur Audio Nyiptakeun Virtual Mic Comparison Showroom

Tes Dapur Audio Nyiptakeun Virtual Mic Comparison Showroom


AlertMe

Los Angeles, OKTOBER 10, 2019 - Diluncurkeun ku pendiri pendiri Alex Oana sareng Ian Hlatky, Audio Test Dapur anu munggaran di dunya, teu kaégikeun, ruang paméré mikropon maya. Pikeun nyayogikeun koleksi sora anu paling lengkep sadaya mikrofon kondenser ageung anu aya di pasar ayeuna, Oana sareng Hlatky milari sumber mikropon anu tiasa ngabantosan ngajaga kaayaan idéntik dina waktos anu lami. Duo na mendakan solusi na DPA Microphones' 4041, 4011 sareng 4006 mikrofon.

Disebutkeun salaku platform perbandingan mikropon anu paling lengkep dina Internét, Audio Test Dapur mangrupikeun situs wéb gratis anu ngamungkinkeun para konsumen pikeun alat audisi ti studio sorangan. Tes Dapur Audio ngamungkinkeun jalma ngadangu sareng ngabandingkeun sora ratusan mikrofon kondenser gedé diafragma anu henteu bias.

Nganggo sababaraha sumber audio dina sababaraha jinis gen, Audio Test Dapur tiasa nunjukkeun kapribadian unggal mikropon kondenser diaphragm ageung. "DPA maénkeun peran anu penting dina kumaha Audio Test Dapur ngalaksanakeun sumber ieu ka dunya," saur Oana. "Kami ngagunakeun mikropon DPA dina cara anu aranjeunna henteu acan kantos dilaksanakeun. Salah sahiji éta inti kana Audio Audio Dapur misi: nyiptakeun lingkungan anu teu didengekeun. Pikeun ngalakukeun éta, unggal mikropon diafragma anu ageung kedah ngarékam sumberna dina kaayaan anu sami. Sacara dasarna unggal mikrafma mic anu énggal anu ku urang dipasang, salah sahiji mics DPA urang ogé dirékam salaku titik rujukan pikeun mastikeun sumber urang henteu kantos robih. "

Tim di Audio Test Dapur sanggup ngajamin konsistensi sadaya pamuteran mikroponana ogé ku ngagunakeun DPA 4041 Diaphragm Dédikasi sareng 4006 Omnidirectional mics salaku titik rujukan. Ieu mastikeun yén sémah wéb mung nguping bédana antara produk mikropon diafragma ageung ieu sorangan.

Audio Test Dapur ogé ngagunakeun mics DPA na pikeun ngarékam vokal sareng sumber akustik, salah sahiji aplikasi anu paling penting pikeun mikrofon kondenser diafragma ageung. "Kami henteu hoyong anu ngupingkeun ngabandingkeun mics dina Audio Test Dapur pikeun henteu leres nganggap nuansa antara sora anu béda-béda disebatkeun kana parobahan sonik antara mikrofon," nambihan Oana. "Kalayan mics DPA, urang tiasa ngajaga konsistensi 100-persen kalayan nyandak hiji pagawéan vokal dina kamar anékhoo anu nganggo mikroba cardioid 4011 resolusi luhur sareng salajengna ngaluarkeun deui audio éta dina spiker anu ditubrés khusus anu ngaladénan salaku sora pikeun sora manusa . Kami nyauran prosés ieu, 'dibobol sumber,' na ngamungkinkeun urang néwak sareng ngahasilkeun deui ngan ukur sora murni. "

Pikeun Oana sareng Hlatky, bahkan pilihan ngarékam sareng solusi sumber-mic parantos saé seueur panalungtikan sareng pamariksaan. "DPA mangrupikeun bagian tina mics anu pangheulana urang coba dina sistem bottling na re-amp anu kami garapkan," saur Oana. "Saatos ngabandingkeun genep atanapi tujuh mics, kami dugi ka DPA 4011 salaku salah sahiji dua mikropon botol kami. Mikropon kardioid kualitas luhur ieu gaduh kamampuan pikeun moto sora alami hiji sora atawa gitar akustik sareng ngaropéa sadaya kahirupan sareng sauyunan dina sistem re-amp kami. Éta disada lamun masing-masing tina mics kondenser gedé-diafragma gedé ieu di payuneun sumber, hirup, ti mimiti. Éta ngaluarkeun lapisan tarjamahan

Dina nyiptakeun Dapur Uji Audio, para pendiri ngasuhkeun tanggung jawab anu ageung pikeun ngahargaan desain sareng getih, kesang sareng duka anu parantos dituang kana produkna. "Kami kedah ngawakilan sadaya produsén kalayan akurasi pisan ku kituna pamaké tiasa mastikeun naon anu aranjeunna dédéngéan leres," tambah Oana. "Perhatosan DPA pikeun pangleutikna detil ayeuna janten manjangan kana kamampuan pangguna Audio Test Dapur Audio ngadangu kapribadian anu leres tina mics gaya condenser ageung 250. Kuring pikir gampang dipasihkeun pikeun perawatan, desain, markisa sareng profesionalisme yén produsén sapertos DPA tuang kana produkna. Salaku tambahan, tim di DPA, khususna Chris Spahr sareng Gabriel Antonini, parantos ngarojong pisan tina kami ti mimiti-awal déwasa sareng kami nganuhunkeun pisan pikeun pitulungna pikeun mawa sumber ieu ka masarakat. "

Ngeunaan MICROPHONES DPA:

DPA Microphones teh ngarah produsén Denmark Profesional Audio sahiji kualitas luhur solusi condenser mikropon pikeun aplikasi profésional. Tujuanana pamungkas DPA urang téh sok nyadiakeun nasabah na jeung mungkin solusi mikropon mutlak finest pikeun sakabéh pasar na, nu ngawengku sora hirup, instalasi, ngarekam, téater jeung siaran. Lamun datang ka prosés desain, DPA nyokot moal potong kompas. Atawa carana kompromi parusahaan on proses manufaktur na, nu geus rengse di pabrik DPA di Dénmark. Hasilna, produk DPA urang anu global muji pikeun kajelasan luar biasa maranéhanana sarta transparansi, spésifikasi unparalleled, reliabiliti pang luhur na, luhureun sakabeh, sora murni, uncolored na undistorted. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.dpamicrophones.com.


AlertMe