imah » wartos » David Edelstein ngagabung Trollbäck + Company Salaku Diréktur Eksekutif ti Partnerships klien

David Edelstein ngagabung Trollbäck + Company Salaku Diréktur Eksekutif ti Partnerships klien


AlertMe

Branding jeung desain studio Trollbäck + Company (Trollbäck) geus tampi Daud Edelstein salaku Diréktur Eksekutif ti Partnerships klien. Dina peran anyar-Na, Edelstein bakal jawab ngamekarkeun bisnis anyar jeung ngembangna hubungan klien parusahaan.

"David ngabogaan pamahaman jero ngeunaan naon usaha bener kudu ayeuna, sakumaha manajer brand néangan mitra leuwih lincah pikeun mantuan aranjeunna reinvent jalan aranjeunna kalibet audiences," nyebutkeun Alex Moulton, Kapala Trollbäck + Company Kreatif Officer. "Kaahlian Na sakuliah industri béda, ti hiburan pikeun téhnologi pikeun silaturahmi marengan patut karir ngeunaan hubungan dipercaya, sangkan anjeunna hiji asset badag boh tim kami sarta klien urang. Sanggeus gawe bareng pikeun sababaraha taun dina agénsi sejen, Aku jadi senang nu urang geus balik kana tim anu sarua deui. "

"Ieu gede gabung hiji parusahaan jeung kitu warisan kuat jeung awak endah gawé dina rarancang, branding, sarta hirup-aksi" nambihan Edelstein, anu boga pangalaman gawe dina duanana nu klien jeung sisi agénsi kreatif. "Kuring kasampak maju ka maén peran strategis dina arah kahareup Trollbäck salaku parusahaan terus tumuwuh tur cater ka bentang kantos-ngarobah tina klien."

Edelstein brings leuwih ti 20 taun pangalaman dina strategi perusahaan, jualan, sarta manajemén produksi. A produser Samaun anu tukang ngawengku gawe dina desain siaran, produksi promo, sarta commercials, anjeunna nu panganyarna Ngatur Diréktur di Emod op na panon, hiji posisi anjeunna dilaksanakeun salila opat taun. Anjeunna ogé instrumental di overseeing transisi ngahiji tina dua kana Emod op.Saméméhna, Edelstein ieu Ngatur Diréktur di Klik 3X, dimana anjeunna dikeureuyeuh proyék tinggi-profil, kaasup nu Super Saeful on BPS. Saacanna Klik 3X, anjeunna mantuan ngajalankeun Nth Gelar Grup Kreatif; sakumaha Ngatur Diréktur, anjeunna oversaw kampanye pinuh branding pikeun "Live Earth," kitu ogé proyék pikeun Microsoft, National Geographic, HGTV, BPS, MSG Network, sarta Liga hoki Nasional.

Sanggeus ngayakeun posisi produser dina Showtime salila opat taun, Edelstein ko-ngadegkeun parusahaan design disiarkeun [fdg] di 2000, dipake dina proyék kasohor, saperti ulang peluncuran saluran Sci Fi. Anjeunna oge geus leveraged kaahlian di widang atikan, porsi salaku hiji instruktur adjunct di NYU jeung Parsons Sakola Desain kursus ngembangkeun karir pangajaran di duanana sakola.

Ngeunaan Trollbäck + Company:

Trollbäck + Company mangrupakeun branding na studio desain anu nyiptakeun eusi bermakna jeung pangalaman pindah. Disetir ku ngungudag kaéndahan jeung logika, urang artfully narjamahkeun gagasan kompléks jadi komunikasi brand elegan. disiplin komprehensif empower klien kami ngadukung dampak brand dina hiji workflow seamless, ti ngembang identitas anu kuat pikeun pamasaran kalayan integritas.

Didirikeun taun 1999 ku sohor desainer Swedia Jakob Trollbäck, studio ieu dipikawanoh minangka salah sahiji gaya inovatif dina branding ngaliwatan desain gerak for jeung sya média internasional tur merek konsumen, kaasup Volvo, AMC Jaringan, sarta Ted Talks. Dinten, prinsip Skandinavia Trollbäck + Company urang neruskeun mere ilham ekspresi brand éta téh jeung maksud katangtu jeung emosional ngaliwatan strategi, desain, eusi, jeung pangalaman keur klien global, kayaning Spotify, BBC, Néglasari Universal, Verizon, Chase, sarta IBM.


AlertMe