imah » jobs » Davinci Ngabéréskeun Pangropéa Online

Pembukaan proyék: Davinci Ngabéréskeun Pangropéa Online


AlertMe

Davinci Ngabéréskeun Pangropéa Online

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
waktu
18 minggu, dimimitian 11 / 18
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
larapkeun ku
11 / 18 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian éditor online pikeun acara non-union.

Kami nganggo Davinci Resolve pikeun warna sareng nganteurkeun acara.

Kedah ahli dina Davinci Resolve - sareng tiasa akur sareng nganteurkeun épisode ka Netflix (IMF's).

Kami ngagaduhan warna warni parantos, ngan kedah pangropéa online.

Kami di luar karanjingan Komposer Media, janten anjeun ogé kedah terang jalan karanjingan.

Kantor kami tempatna di luar Olimpiade & Bundy.

Proyék dimimitian 11 / 18 sareng ngajalankeun kanggo minggu 18.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)