imah » wartos » DejaSoft ngaleupaskeun DejaEdit 3.1

DejaSoft ngaleupaskeun DejaEdit 3.1


AlertMe

 

DejaSoft ngadukung server S3 anu tuan rumah S3.1 di DejaEdit XNUMX

Pikeun Pelepasan Langsung, 2 Juli 2020, Gothenburg, Swédia - Panas kana tumit peluncuran DejaEdit 3, sareng dina tanggepan langsung kana pamundut klien, DejaSoft ngumumkeun sékrési versi 3.1 pikeun ngadukung lingkungan awan swasta ku ngagunakeun sumber terbuka Ruang objék MinIO. solusi.

DejaEdit ngamungkinkeun sababaraha, jauh karanjingan éditor pikeun damel babarengan ku cara ngaca média lokal anu disimpen sareng ngédit aset kana panyimpenan lokal sistem anu sanés, nganggo transfer latar anu aman dina internét. Éta ogé tiasa dianggo pikeun tukeur média sareng DIT lokasi sareng imah VFX / Audio. DejaEdit parantos dianggo dina seueur proyek pilem anu kasohor ku kréatif luhur, contona, ku editor anu ditunjuk ku Oscar Yorgos Mavropsaridis, ACE tina "The Favorite", "The Lobster" sareng "Exit Plan".

DejaEdit migunakeun server anu terpusat pikeun mastikeun yén sadaya platform anu dihubungkeun ngagaduhan aksés ka média anu paling énggal. Server sentral ieu dumasar kana panyimpenan Amazon Web Services S3 sareng tiasa disayogikeun ku DejaSoft atanapi tiasa nganggo akun AWS klien na nyalira.

Anyar pikeun Vérsi 3.1, pangladén média S3 tiasa didamel ku klien "di-bumi", nganggona neundeun obyék MinIO S3.

MinIO (mnt.io) mangrupikeun Open Server Object open, anu tiasa dijalankeun in-house dina server Linux, Mac, sareng Windows sareng éta ogé sayogi pikeun Docker. MinIO nyayogikeun neundeun data via API anu patuh S3. Hal ieu ngamungkinkeun aplikasi, sapertos DejaEdit, pikeun nyimpen objék dina panyimpenan terpusat swasta, tinimbang kana alat panyimpen Amazon S3 anu didamel awan.

Kamampuhan pikeun beroperasi dina lingkungan awan pribadi langkung saé nambihan fitur manajemén kaamanan anu dileupaskeun pikeun DejaEdit Versi 3, dimana ijin ngaksés aset khusus ku pangguna tinangtu tiasa dikawasa liwat konsol manajemén.

"Kami ngadangukeun, ngiringan sareng ngabales kabutuhan klien urang. DejaEdit 3.1 mawa kaunggulan ngahemat ongkos, ngamungkinkeun para klien ngagunakeun server sorangan. Ku milih ngajalankeun panyimpen obyék S3 nyalira, para klién ngahapus biaya lumangsung hiji akun Amazon anu ngagaduhan host S3, tapi anu langkung penting pikeun sababaraha klien, éta nyangking sakabeh operasi data di-imah, mastikeun kontrol mutlak anu aya hubungan pikeun kaamanan data sareng integritas. ” Nikolai Waldman, CTO DejaSoft nyatakeun.

 

CEO DejaSoft Clas Hakeröd tambah, "Sakabéh palémparé, kami parantos ngadukung pangunjung ka perusahaan produksi, studio pilem, fasilitas produksi pos sareng tim jauh anu nganggo karanjingan ku nawiskeun lisénsi separo harga DejaEdit. Panawaran ieu sayogi dugi ka akhir bulan Juli, sareng kami resep ngabantosan para ahli profésional dina industri anu sangat berharga. "

Ngaluarkeun software anyar DejaEdit 3.1 kompatibel sareng alur kerja kanggo sadaya karanjingan Sistem Komposer Media sareng Nexis, ayeuna nuju ngagaleuh. Kutipan tiasa diaksés sacara online nganggo kalkulator DejaSoft (dejasoft.com/pricing/) atanapi email [email dijaga].

Ngeunaan DejaSoft - DejaSoft mangrupikeun perusahaan perangkat lunak internasional anu dinamis anu berbasis di Swédia anu nyiptakeun produk inovatif anu dirancang pikeun nyederhanakeun tantangan aliran kerja anu rumit anu tiasa timbul dina proyek pilem sareng televisi. Diadegkeun ku ahli post-produksi anu cerdas kalayan langkung ti 30-taun pangalaman gabungan di tukangeun aranjeunna, fokus utami perusahaan nyaéta pikeun mastikeun prosés anu mulus mungkin pikeun pangguna-tungtung. Sistem andalannya aranjeunna DejaEdit, mangrupikeun solusi éditor kolaborasi anu munggaran pikeun dunya karanjingan Media komposer, karanjingan Nexis sareng EditShare. DejaEdit ngamungkinkeun média sareng alangan waktos otomatis dipayunkeun sareng aman antawis éditor sareng kolega di sakumna dunya tanpa peryogi anu terus-terusan online. Lisénsi kalebet DIT, Editor, Asisten, VFX, Push sareng Full. Saatos suksés ngadegkeun DejaEdit di pasar Skandinavia, DejaSoft ayeuna nuju Global pikeun 2020. Nonton rohangan ieu. Ningali Tutorial DejaEdit tur panggihan langkung seueur di www.dejasoft.com

 

Facebook - www.facebook.com/dejasoft
LinkedIn - www.linkedin.com/company/dejasoft-ab
Twitter - @DejaSoft


AlertMe
Tuturkeun abdi