imah » wartos » Dejero ngumumkeun Rojongan kanggo SMPTE ST 2110

Dejero ngumumkeun Rojongan kanggo SMPTE ST 2110


AlertMe

Panarima WayPoint 204 ngajadikeun transisi IP anu langkung gampang pikeun pangangkutan siaranana SMPTE ST 2110 suite standar

Waterloo, Ontario, Mei 15, 2019 - Dejero, anu inovator dina solusi anu berokolak ku awan anu nyadiakeun angkutan video sareng konektipitas Internet unggul pangajén Emmy® bari mobile atanapi di lokasi jauh, parantos ngajalankeun panarima WayPoint 204 nu ngarojong SMPTE ST 2110 pikeun nasabah anu aya dina prosés mubus infrastruktur sareng workflows maranéhna pikeun IP.

Dilaksanakeun di NAB 2019 salaku munggaran Dejero produk pikeun ngarojong SMPTE ST 2110 suite standar pikeun industri média profésional, WayPoint 204 ngarekonstruksikeun vidéo anu diangkut kana sababaraha sambungan IP tina Dejero pamancar, decode HEVC atanapi AVC, nyadiakeun opat saluran IFB saimbang, sareng nyadiakeun opat kaluaran ngarojong SMPTE ST 2110.

"Sareng tujuan anu mikeun interoperabilitas, ganti ka infrastruktur sadaya-IP dumasar standar-standar salaku SDI keur meunang momentum," saur Todd Schneider, perwira téknologi lulugu tina Dejero. "IP berpidah kumaha sauran panyiuran sareng média tiasa nganggo aksés énggal, vidéo, sareng data dina data workflowsna nalika aranjeunna narékahan ngungkit infrastruktur anu anyar sareng ngajadikeun otomatis workflows. Jeung SMPTE Standar ST 2110 ayeuna ngadegkeun tur dianut ku industri média profésional, Dejero geus ngasupkeun rojongan kana solusi na pikeun mantuan para nasabah ngagancangkeun transisi maranéhanana. "

WayPoint 204 parantos direkayasa kanggo reliabiliti anu disebarkeun kualitas, dilengkepan catu daya anu kaleuleuwihan sareng panyimpenan razia mikeun konsumén anu damai. WayPoint 204 ngodefekkeun dugi ka opat pamaosan sakaligus dina alat 1U tunggal, sareng sababaraha pilihan kaluaran, siaran mangtaun kalenturan sareng nyimpen rasi anu berharga pikeun fasilitas maranéhanana.

Pangrojong ti SMPTE ST 2110 suite standar dina WayPoint 204 nawiskeun kalenturan format, skala sareng babagi sumberdaya, sareng proses saderhana pikeun nambihan metadata sapertos captions, terjemahan, sareng Konci waktos. Ku standar ST 2110, aliran komponén kaasup audio, video sareng metadata disingkronkeun ka saling salamet salamet aliran mandiri.

nu SMPTE ST 2110 Profesional Média Leuwih Ngatur IP Lingkungan Standar nyaéta faktor anu nyumbang kana gerakan nuju hiji mékanisme anu didasarkeun-IP anu umum pikeun industri média profésional. The SMPTE ST 2110 standar suite nangtukeun kenop, sinkronisasi, sareng pedaran panggih dasar dasar es tina IP kana produksi real-time, playout, sareng aplikasi media profésional lianna. The SMPTE Standar ST 2110 gancang dilebetkeun ku industri sareng video-format-agnostik sahingga ngadukung ultra HD, HDR, sareng format anyar sareng munculna lianna.

###

kira-kira Dejero
Disetir ku visi miboga konektipitas dipercaya mana, Dejero blends sababaraha sambungan Internet pikeun nganteurkeun konektipitas saum sareng diandelkeun diperlukeun pikeun komputasi awan, kolaborasi online, jeung bursa aman tina video tur data. Kalawan mitra global anak, Dejero suplai parabot, software, jasa konektipitas, jasa awan, sarta rojongan nyadiakeun éta uptime jeung rubakpita kritis kana kasuksésan organisasi dinten ieu. Kantor pusatna di Waterloo, Ontario, Kanada, Dejero ieu dipercanten pikeun transpor video kualitas-siaran na-rubakpita tinggi konektipitas Internet sakuliah dunya. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.dejero.com.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.


AlertMe