imah » wartos » Dejero CellSat nyokot Produksi Jauh Dunya Racing Grup urang ka Level salajengna

Dejero CellSat nyokot Produksi Jauh Dunya Racing Grup urang ka Level salajengna


AlertMe

spesialis kokotor track racing boosts sinyalna balap di jauh, nangtang tempat ngagunakeun Dejero kamampuhan CellSat IP jaringan blending

] Waterloo, Ontario, December 4, 2018] - Dejero, Hiji innovator dina leyuran awan-junun nu nyadiakeun angkutan video na konektipitas Internet bari mobile atawa di lokasi jauh, geus disadiakeun CellSat na dicampurkeun sélular sarta Ku-band IP satelit solusi pikeun Dunya Racing Grup (WRG), nu Premier sanctioning awakna for balap kokotor lagu di Amerika Serikat jeung Kanada.

Jaringan kamampuhan of CellSat blending geus diwenangkeun WRG hirup stream 100% tina jadwal balap Premier na, ti tempat leuwih ti kantos sateuacan. Reliably nyadiakeun video kualitas luhur, anu layanan CellSat geus ngurangan daya diperlukeun, ongkos, sarta nangtukeun-up kali pikeun WRG. Kusabab nambahkeun CellSat mun workflow na dina April 2018, profil média sosial WRG urang geus sharply risen, kalawan éksponénsial dina hirup papacangan kipas salila ras.

"Hatur nuhun ka Dejero CellSat, urang ayeuna tiasa hirup ngalirkeun data nepi ka 125 Productions sataun sakuliah Amérika Kalér, "dipedar Brian Dunlap, diréktur jasa siaran di Dunya Racing Grup. "Nepi ka titik ieu kami dugi ku téhnologi ukur ngalirkeun maksimal acara 50 sataun, jumlah urang geus lalaunan tumuwuh saprak urang dimimitian ngalirkeun eusi deui di 2004. Ayeuna urang tiasa ngalirkeun data unggal tunggal salah sahiji ras kami reliably sanajan jaringan sélulér anu congested ".

alat-alat WRG urang geus housed dina Unit Produksi mobile 26ft nu ngumbara nepi ka 45,000 mil per usum. The Dejero jasa konektipitas CellSat migunakeun téhnologi blending jaringan calakan anu nganalisa karakteristik nepi ka genep sambungan sélular jeung Intelsat Ku-band sambungan IP sacara real-time. The Dejero Algoritma dinamis sarta intelligently manages bandwidth fluctuating na latency, milih jalur optimal pikeun delivering kana pakét IP kana tujuan playout, ngagunakeun kombinasi sélular na satelit konektipitas.

CellSat nyambungkeun ka switcher produksi pinuh sanggup a némbak multi kaméra, teras deui ka studio produksi utama dumasar di Propinsi Sulawesi Tenggara. A maksimum dua jalma anu diperlukeun dina loka, kalawan Manning sejen meja deui dina basa. Keur sanggup nedunan sakabéh siaran na streaming tugas ti jeroeun hiji Unit Produksi mobile geus dibawa kabur beungbeurat netepkeun up sagala parabot nu kaluar tina bungkus hiber di tiap acara pikeun WRG.

"The satelit kamampuhan of CellSat geus bagian kritis sukses urang sataun ieu, kusabab aranjeunna ngidinan kami pikeun digawe bebas tina rubakpita sélular sadia di tempat jauh, "ditambahkeun Dunlap. "Sinyalna sélular alatan panongton badag mindeng dips nyirorot di kali konci, utamana di tempat mimiti lomba a. Seamlessly rolling leuwih kana satelit ngagunakeun CellSat aktivasina pertengahan stream, berarti urang teu kudu skip tempat salila usum balap jeung bisa mawa fans warta balap pisan panganyarna, hirup, ti unggal lomba tunggal. Reliabiliti tur kamampuhan pikeun ngalakukeun deui, pikeun mungsi dina leuwih tempat berkat CellSat geus bener robah kaulinan pikeun WRG ".

CellSat intelligently blends konektipitas sélular ti sababaraha panyadia jaringan mobile kalawan Ku-band IP satelit konektipitas tina Intelsat, Reliably delivering bandwidth diperlukeun pikeun ngirimkeun vidéo kualitas-siaran sacara real-time. The gancang, low-latency jaringan CellSat tiasa diakses tina ampir mana jeung saprak éta disadiakeun ti panyadia tunggal, ngayakeun, manajemén jeung tagihan téh greatly disederhanakeun. The Dejero solusi CellSat ngawengku parabot, software, sarta jasa konektipitas ka CellSat jaringan-kabeh junun dina awan, sarta dijieun kalawan rojongan teknis industri-ngarah.

"Kami thrilled ngadangu CellSat anu geus dimekarkeun kamampuhan produksi jauh tina WRG sakumaha eta hirup aliran ras na ti tempat sakuliah nagara, anu ilaharna teu boga serat pikeun nganteurkeun éta eupan," ceuk Kevin Fernandes, jualan VP, Dejero. "Dejero CellSat nyadiakeun reliabiliti sarta kalenturan yén siaran kudu nganteurkeun aliran kualitas luhur ti lokasi jauh, bari nyimpen waktu jeung sumber ".

Dunya Racing Grup Palanggan dibandung Video

Dejero_Customer_Success_Story_WRG

kira-kira Dejero
Disetir ku visi miboga konektipitas dipercaya mana, Dejero blends sababaraha sambungan Internet pikeun nganteurkeun konektipitas saum sareng diandelkeun diperlukeun pikeun komputasi awan, kolaborasi online, jeung bursa aman tina video tur data. Kalawan mitra global anak, Dejero suplai parabot, software, jasa konektipitas, jasa awan, sarta rojongan nyadiakeun éta uptime jeung rubakpita kritis kana kasuksésan organisasi dinten ieu. Kantor pusatna di Waterloo, Ontario, Kanada, Dejero ieu dipercanten pikeun transpor video kualitas-siaran na-rubakpita tinggi konektipitas Internet sakuliah dunya. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.dejero.com.

Ngeunaan Dunya Racing Grup
Dunya Racing Grup teh Premier sanctioning awakna for balap kokotor lagu di Amerika Serikat jeung Kanada. Dunya Racing Grup ngawengku nu Dunya tina nu ngalanggar hukum tukang nyieun ngutruk Car Series, dunya tina nu ngalanggar hukum tukang nyieun Ahir Modél Series, Super DIRTcar Series Big-Blok Modifieds, sarta program sanctioning DIRTcar Racing vast leuwih ti ras 5,000 taunan di 120 lagu.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!