imah » wartos » Dejero, Musion 3D sareng Vodafone Romania Menang Penghargaan Industri pikeun Konsert Live Rock Pertama Dunya Nganggo 5G sareng Teknologi Holographic

Dejero, Musion 3D sareng Vodafone Romania Menang Penghargaan Industri pikeun Konsert Live Rock Pertama Dunya Nganggo 5G sareng Teknologi Holographic


AlertMe

IABM Penghargaan BaM ngakuan kolaborasi proyék di IBC 2019

Rai, Amsterdam, Belanda - IBC nangtung 11.C15, Séptémber 16, 2019 - Dejero, hiji produser dina solusi anu dikokolakeun awan anu nyayogikeun Emmy® penghargaan video angkutan sareng konektipitas Internét bari sélulér atanapi di lokasi jauh, parantos diwanohkeun peran penting dina nyengkuyung konser rock live munggaran di dunya nganggo 5G sareng téknologi holographic, menang hiji IABM Penghargaan BaM dina kategori kolaborasi proyék. Dejero sareng Musion 3D, pamimpin téknologi holographic, damel bareng sareng Vodafone Romania ngaktifkeun gitaris taun 11 taun ka gabung dina band panggung, sareng ngalaksanakeun sareng band, salaku hologram manusa, ngalangkungan sambungan 5G sareng holographic proyéksi, dina jaringan 5G Vodafone, Kolaborasi ieu ogé finalis dina kategori penciptaan eusi di IBC 2019 Inovasi Award.

Paméran anu pikaresepeun tiasa dimeunangkeun ku Jaringan 5G Vodafone Romania, tampilan holographic musion 3D's EyeLiner ™, sareng pangirim ponsel sareng panarima EnGo anu disayogikeun ku Dejero. Sacara umum, para awak gawé bareng pikeun ngahasilkeun sareng ngintunkeun konsér langsung anu lumangsung di panggung di Bucharest, nyayogikeun hologram gitaris ngora éta sareng ngalirkeun jaringan 5G Vodafone Romania sacara. Video anu dipercaya, aman, sareng gancang sareng pamancar audio sareng panampi audio anu disayogikeun ku Dejero Platform EnGo mangrupakeun komponén anu penting dina ngadamel dunya ieu salaku hasil anu masif.

"Perkenalan 5G di Romania ngagambarkeun tonggak penting, henteu ngan ukur pikeun urang, tapi ogé pikeun industri telekomunikasi, sabab ngahasilkeun standar téknologi anyar pikeun komunikasi sareng interaksi sosial," saur Catalin Buliga, CTO di Vodafone Romania. "Visi Vodafone Romania nyaéta pikeun nyandak masarakat digital anu saé pikeun sadayana konsér Romania, sareng ku cara ngatur acara demo ieu kalayan hologram, tujuanana urang masihan rasa poténsi téknologi 5G sareng pikagumbiraeun kami pikeun masa depan."

Musion 3D nyayogikeun jasa produksi turnkey pikeun acara ieu, kalebet cahaya sareng desain panggung kalayan pasangan AV anu kasohor, Hawthorn Theatrical. Jaringan Vodafone's 5G nyayogikeun panyambungan 5G antara lokasi syuting sareng konsér panggung. Musion 3D ngandelkeun Dejero'Enmit pamancar mobile sareng panarima pikeun kontribusi jarak jauh pikeun nyayogikeun kualitas luhur-stabil, kualitas luhur, HD pidio sareng audio audio dina dua arah. Aliran data hologram dialihkeun kana jaringan sélulér sareng Huawei 5G.

"Kapasitas acara ieu mangrupikeun pangiriman arus hirup anu bermutu luhur nyayurkeun dina jaringan dina cara anu nyiptakeun gambar anu réalistis dina panggung. Teu tiasa aya degradasi jasa naon waé pikeun ngawétkeun 'realitas' pangalaman pikeun para pamirsa, "saur Ian O'Connell tina Musion 3D. "Dejero ngagaduhan pangalaman éksténsif ngeunaan siaran luar sareng siaran mobile di lokasi sareng kaayaan anu paling nangtang, sareng kaahlianna mangrupikeun kasuksésan kiriman hologram. "

Kolaboratif, Dejero, Musion 3D sareng Vodafone Romania meunang BaM Inovasi Award pikeun acara anu teu kantos kalebet ieu, anu dikumpulkeun rébuan fans sareng live-stream on Facebook. Éta janten komersil televisi VNafX di 2019 komérsial televisi di Romania, kalayan langkung 2 juta pintonan YouTube dugi ka ayeuna.

"Kami bangga pisan maénkeun peran penting dina acara anu suksés dina acara ieu, nyiptakeun pangalaman 'langsung' ku nyambungkeun jaringan Xodumone 5G ku cara anu ngamungkinkeun Musion 3D's hologram muncul dina panggung sareng bebas berinteraksi sareng para pamiarsa sareng band anggota sacara real-time, "saur Todd Schneider, perwira téknologi téknologi na Dejero. "Kemungkinan 5G nalika nyiptakeun kajadian hirup di sakumna dunya teu terbatas, sareng dina kasus éta, téknologi transmisi anu dipercaya pisan penting. DejeroKonéktipitas anu dipercaya ku Smart Blending Technology anu nyampur sababaraha jaringan sambungan sareng laténna séhat anu séhat bakal penting pikeun nyiptakeun sareng konsumsi kontén live anu ageung, sapertos seniman ngalaksanakeun holographic — dina tahap 3D ogé ogé 2D layar biasa. alatna. Kanggo Dejero, 5G mangrupikeun épolusi sambungan jaringan sélulér anu urang sambungkeun pikeun nyayogikeun variasi sambungan sareng reliabilitas anu langkung ageung. "

"Konsér hologram parantos ngahasilkeun minat anu ageung sareng dibuktikeun sakali deui kapemimpinan Vodafone Romania dina téknologi sareng inovasi," pungkasna Buliga. "Kami bangga pisan kana prestasi ieu sareng kami nganuhunkeun pisan ka sadaya mitra kami, ku kituna, kami hoyong bagikeun kasuksésan ka sadayana. Menang pangajén bergengsi ieu mangrupikeun bukti pikeun kontribusi anu luar biasa pikeun sadayana anu kalibet dina proyék ieu sareng ka Vodafone Romania anu ngudag inovasi. ”

Sémah pikeun IBC tiasa ningali pangajén sareng diajar langkung seueur ngeunaan kolaborasi di Dejero's IBC nangtung 11.C15.

###

kira-kira Dejero
Disetir ku visi miboga konektipitas dipercaya mana, Dejero blends sababaraha sambungan Internet pikeun nganteurkeun konektipitas saum sareng diandelkeun diperlukeun pikeun komputasi awan, kolaborasi online, jeung bursa aman tina video tur data. Kalawan mitra global anak, Dejero suplai parabot, software, jasa konektipitas, jasa awan, sarta rojongan nyadiakeun éta uptime jeung rubakpita kritis kana kasuksésan organisasi dinten ieu. Kantor pusatna di Waterloo, Ontario, Kanada, Dejero ieu dipercanten pikeun transpor video kualitas-siaran na-rubakpita tinggi konektipitas Internet sakuliah dunya. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.dejero.com.

Ngeunaan Vodafone Romania
Misi anu urang kedah dilakukeun, ti mimiti, nyaéta ngabantosan masarakat Romania pikeun komunikasi langkung gampil sareng kanggo aya hubungan permanén sareng dunya. Dina taun 12 aktipitas di Romania, Vodafone parantos kéngingkeun kontribusi anu penting pikeun ngembangkeun lingkungan bisnis ngalangkungan Investasi utama di tingkat nasional, utamina difokuskeun ngembangkeun sinyalna 2G, 3G sareng 4G jaringan, ngaluncurkeun produk komunikasi sareng jasa anyar. ngembangkeun jaringan. toko di seluruh nagara sareng, terakhir tapi teu sahenteuna, program sosial pikeun ngadukung masarakat. Kanggo inpo nu langkung lengkep, punten kunjungan www.vodafone.ro

Ngeunaan Musion 3D
Musion 3D mangrupikeun pamimpin global dina pamekaran, pamasaran, produksi sareng penyiaran ilusi holografis 3D, sareng Musion diakui sacara universal minangka kaayaan seni. Dilindungan di dunya ku portopolio patén-patén, téknologi Musion nganggo téknologi digital sareng sinematik anu paling canggih pikeun nyiptakeun pidéo umur, ultra-realistis, interaktif 3D presentasi pidéo sareng paméran pikeun sababaraha pasar vertikal, kalebet hiburan, TelePresence, perusahaan pamasaran sareng pendidikan. Kanggo inpo langkung lengkep mangga kéngingkeun: www.musion3d.co.uk

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.


AlertMe