imah » wartos » Dejero Ngajaga IRONMAN Australia Sambungkeun dina Kaayaan Nangtang

Dejero Ngajaga IRONMAN Australia Sambungkeun dina Kaayaan Nangtang


AlertMe

Dejero Pemancar mobile EnGo ngabantosan awak produksi 2019 XNUMX Australia ngalahir bumi susah, logistik acara, sareng tantangan jaringan

Waterloo, Ontario, Agustus 13, 2019 - Dejero, hiji produser dina solusi anu dikokolakeun awan anu nyayogikeun Emmy® penghargaan video angkutan sareng konektipitas Internét bari sélulér atanapi di lokasi jauh, nembé nyayogikeun lima HEVC anu tiasa ngalirkeun ponsel EnGo sareng panampi XPX-saluran WayPoint pikeun Next Up Digital, pikeun 4- liputan jauh kaméra tina lomba profésional di IRONMAN Australia, di Port Macquarie via saluran média sosial global IRONMAN.

Balapan 2019 IRONMAN Australia diwangun ku kursus ngojay 3.8 km, kursus sapédah 180 km, sareng kursus 42.2 km. Salajengna Up Digital ditugaskeun nutupan sadayana 10 balap jam anu disiarkeun langsung kana platform Facebook Facebook anyar. Dibikeun jarak anu ekstrim sareng gerakan konstan kajadian kitu, awak butuh solusi siaran ponsel anu fleksibel sareng dipercaya anu masih tiasa ngirimkeun aliran live anu kualitas luhur nalika nuturkeun atlit ngalangkungan balapan.

Spesialis siaran sareng streaming live, Next Up Digital, ditugaskeun milarian solusi teras nempatkeun DejeroPameunteu ponsel EnGo ngalangkungan tés anu ketat pikeun mastikeun sinyalna sareng produksi bakal tiasa dipercaya ku upami ruang lingkup sapertos ageung.

"Kami ditilik ku IRONMAN Oceania pikeun nyayogikeun liputan siaran luar tina kajadian anu badé disebarkeun saalam dunya. Kami terang éta Dejero bakal naek kana tugas sareng ngalaksanakeun sababaraha tés anu ngalaksanakeun dugi ka éta acara, ngagunakeun sababaraha jinis téknologi siaran mobile. Anu jelas éta Dejero EnGo mangrupikeun jauh paling stabil sareng pilihan unggul pikeun IRONMAN Australia dina lingkungan balapan anu kajantenan, ”saur Andrew Forster, strategis video dina Next Up Digital. "Tantangan tambahan anu nyayogikeun cuplikan kualitas siaran langsung ka sababaraha saluran média sosial mangrupikeun urang yakin yén badé patepang Dejero ku kami. "

"Nyaho kami salawasna bakal digawé di lingkungan siaran ponsel, anu paling penting pikeun kami nyaéta pangiriman téknis sareng aksés ka jaringan anu tiasa ngadukung kabutuhan urang," saur Stephen Kane, Manager Production, IRONMAN Oceania. "Sateuacanna kagiatan éta penting pikeun urang ngaliwat produksi ieu dimana waé masalah sinyalna kami muncul, kusabab urang seueur ngandelkeun jaringan mobile. Pindah ngalangkungan rupa-rupa zona sinyalna sélulér, pangulang sareng antena sok bakal janten tangtangan sareng Dejero ngabantuan urang ngatasi ieu kalayan gampang. ”

"Maké Dejero pikeun kahiji kalina teu usaha, kuring calik deui sareng nonton sihir kajantenan. Broadcasting mobile parantos dugi ka sababaraha taun sareng bakal janten kabutuhan pikeun bisnis urang, sapertos anu bakal Dejero - ku sabab kabuktian dibuktikeun. Dejero stabil, bisa dipercaya, fleksibel sareng dikirim sacara saé salami IRONMAN Australia. ”terus Stephen.

Dipercanten sareng sederhana kanggo dianggo, EnGo dirancang pikeun profesional kontribusi pidéo sélér anu peryogi tangkas sareng versatility. EnGo mangrupikeun HEVC sanggup, pamancar sélulér kompak 5G-siap anu nyandi pidéo kualitas bermutu tinggi sareng ngirimkeun langkung seueur konéksi IP pikeun dipercaya nganteurkeun kualitas gambar anu luar biasa kalayan laten pisan low-bahkan dina kaayaan jaringan anu nangtang.

"Kami resep maén peran utama dina konektipitas jaringan dipercaya anu nyababkeun pangiriman hasil sukses tina acara 2019 IRONMAN Australia," saur Todd Schneider, perwira téknologi pangareping, Dejero. "Kami pamancar ponsel industri anu parantos dibuktikeun yén éta mangrupikeun solusi anu paling dipercaya, fleksibel, sareng portabel di pasar pikeun mastikeun sinyalna kualitas luhur dina kaayaan anu paling nangtang."

Siaran langsung IRONMAN Australia ngahontal langkung ti 1.5 juta pemirsa dina dinten munggaran sareng tumuwuh nalika dunya hudang kana acara.

###

kira-kira Dejero
Disetir ku visi miboga konektipitas dipercaya mana, Dejero blends sababaraha sambungan Internet pikeun nganteurkeun konektipitas saum sareng diandelkeun diperlukeun pikeun komputasi awan, kolaborasi online, jeung bursa aman tina video tur data. Kalawan mitra global anak, Dejero suplai parabot, software, jasa konektipitas, jasa awan, sarta rojongan nyadiakeun éta uptime jeung rubakpita kritis kana kasuksésan organisasi dinten ieu. Kantor pusatna di Waterloo, Ontario, Kanada, Dejero ieu dipercanten pikeun transpor video kualitas-siaran na-rubakpita tinggi konektipitas Internet sakuliah dunya. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.dejero.com.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.


AlertMe