imah » wartos » Dejero ngajalankeun IronRoute blended Konéktipitas na basis Awan Solusi Kandungan Distribusi pikeun Media dina Partnership kalawan Intelsat

Dejero ngajalankeun IronRoute blended Konéktipitas na basis Awan Solusi Kandungan Distribusi pikeun Media dina Partnership kalawan Intelsat


AlertMe

IronRoute media ngagabungkeun diversity link, kualitas layanan, sarta kauntungan manajemén terpusat sahiji jaringan blended software-diartikeun ku kalenturan na scalability kauntungan sebaran awan

Dejero NAB Booth: C2025
Intelsat NAB Booth: SU2010

Waterloo, Ontario sarta Luksemburg, April 4, 2019 - Dejero, Hiji innovator dina leyuran awan-junun nu nyadiakeun Emmy® pangajén unggul angkutan video na konektipitas Internet bari mobile atawa di lokasi jauh, geus unveiling nu IronRoute dicampurkeun konektipitas na leyuran distribution eusi dumasar-awan media di upcoming NAB Tembongkeun 2019 (April 8-11, 2019, Las Vegas Konvénsi Center).

IronRoute nawarkeun broadcaster, programer, organisasi media, sarta panyadia eusi lianna kacida fléksibel tur scalable dumasar-awan distribution eusi, bari ngarengsekeun tangtangan ti konektipitas first- na panungtungan-mil nepi ka ti awan nu.

Ku ngagabungkeun keragaman link, kualitas layanan, sarta kauntungan manajemén terpusat of konektipitas blended software-tangtu, jeung fleksibilitas jeung scalability mangpaat maké awan pikeun ongkos-éféktif distribution global, IronRoute nawarkeun solusi mantap tailored kana kaperluan siaran jeung média organisasi.

IronRoute media delivers konektipitas dipercaya ku blending broadband, sélular (3G / 4G / 5G), sarta satelit konektipitas tina Intelsat'S jaringan global. Dejero'S Smart Blending Téhnologi ngagabungkeun sakabeh koneksi jaringan sadia nyieun maya' jaringan tina jaringan 'jeung rubakpita diperlukeun pikeun nganteurkeun eusi kualitas-siaran.

Solusi dumasar-awan ogé simplifies sebaran simultaneous tina eusi jeung sababaraha lokasi di mana waé di sakuliah dunya, naha éta jadi affiliates jaringan, grup stasiun, atawa siaran sejen tur organisasi media. Hirup jeung file basis eusi bisa gancang sarta gampang jadi disebarkeun titik-ka-titik, titik-ka-multipoint, sarta multipoint-to-multipoint ku sered basajan tur teundeun panganteur dina web browser.

"Panyadia Kandungan anu beuki ngagunakeun awan keur sebaran global, tapi first- dipercaya jeung konektipitas panungtungan-mil nepi ka awan geus tantangan," ceuk Todd Schneider, CTO, Dejero. "Jeung pangabisa otomatis nyampur broadband, sélular, sarta satelit konektipitas pindah eusi ka sareng ti awan nu, IronRoute media nyadiakeun organisasi jeung konektipitas dipercaya maranéhna kudu, bari ogé ngajarkeun sebaran simultaneous tina eusi di sakumna dunya ku hiji portal gampang-to-pamakéan pikeun ngatur alat konektipitas na kandungan ".

Bill O'Hara, General Manajer, Media, Intelsat, Nyatakeun, "Media konsumén kiwari boga Asép Sunandar Sunarya-rupa sarat konektipitas. Jarang teu salah sahiji jenis konektipitas cocog kabeh aplikasi customer, boh alatan biaya, reliabiliti, atawa ngahontal. IronRoute keur media, terpadu kalayan Intelsat'S global satelit konektipitas, nyadiakeun kalenturan dinamis pikeun ngatur biaya jeung reliabilitas luyu jeung sarat customer ku ngamangpaatkeun adun katuhu konektipitas di momen katuhu. Urang niatna yakin yén ku integral tina Intelsat'S global satelit konektipitas kana IronRoute media, urang bakal ngahiji nyadiakeun solusi globalized na differentiated ".

The IronRoute keur solusi média anu sadia ka konsumén ngaliwatan duanana Dejero jeung Intelsat. Datang ka NAB bisa ningali demo sahiji solusi IronRoute anyar di boh Intelsat stan (SU2010) jeung Dejero stan (C2025).

# # #

kira-kira Dejero
Disetir ku visi miboga konektipitas dipercaya mana, Dejero blends sababaraha sambungan Internet pikeun nganteurkeun konektipitas saum sareng diandelkeun diperlukeun pikeun komputasi awan, kolaborasi online, jeung bursa aman tina video tur data. Kalawan mitra global anak, Dejero suplai parabot, software, jasa konektipitas, jasa awan, sarta rojongan nyadiakeun éta uptime jeung rubakpita kritis kana kasuksésan organisasi dinten ieu. Kantor pusatna di Waterloo, Ontario, Kanada, Dejero ieu dipercanten pikeun transpor video kualitas-siaran na-rubakpita tinggi konektipitas Internet sakuliah dunya. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.dejero.com.

kira-kira Intelsat
Intelsat SA (NYSE: I) ngoperasikeun munggaran di dunya Globalized Network, delivering-kualitas luhur, video ongkos-éféktif jeung jasa broadband mana di dunya. Intelsat'S Globalized Network ngagabungkeun sadunya panggedéna satelit tulang tonggong jeung infrastruktur terestrial, jasa junun tur hiji kabuka, arsitéktur interoperable ngaktipkeun konsumén ngajalankeun sharing jeung ngahontal ngaliwatan generasi anyar jasa jaringan. Rébuan organisasi porsi milyaran jalma di sakuliah dunya ngandelkeun Intelsat nyadiakeun konektipitas broadband ubiquitous, siaran video multi format, aman satelit komunikasi jeung layanan mobilitas seamless. Hasil tungtung mangrupa dunya sagemblengna anyar, salah sahiji nu ngamungkinkeun urang pikeun envision nu teu mungkin, sambungkeun tanpa wates jeung transformasi cara nu urang cicing. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.intelsat.com.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.


AlertMe