imah » wartos » Dejero sareng First Mile ngagampangkeun prosés kolaborasi kreatif pikeun pilem, TV sareng produksi komersial salami COVID-19 sareng saluareun

Dejero sareng First Mile ngagampangkeun prosés kolaborasi kreatif pikeun pilem, TV sareng produksi komersial salami COVID-19 sareng saluareun


AlertMe

Gambar kahadean tina Brandon Cooper, Téhnologi Mile Pertama

DejeroKunci transmisi pidéo real-time kualitas luhur pikeun ngadamel Desjardins '"Kirimkeun Virtual Solo" kampanye nalika pandemik

 

Waterloo, Ontario, Juni 08, 2020 - Dejero parantos ngajantenkeun usaha panyambungan usaha bisnis terintegrasi bisnis First Mile Technologies pikeun nepikeun panyambungan anu gancang, kaamanan sareng tim sinkronisasi tim anu muncul dina set-produksi sareng pas produksi nalika pandémik COVID-19, nalika tim teu tiasa patepang kolaborasi kusabab jarak jarak jauh sareng watesan perjalanan.

Ngalakonan Dejero Pamancar ponsel EnGo, alat épéktivitas jaringan GateWay, pangiriman pidéo CuePoint sareng sateuacana sélular dicampur sélulér sareng satelit solusi, First Mile ngamimitian deui ngarékaan produksi tradisional sareng alur produksi pasca produksi sateuacan sateuacan pandémik na ngabantuan ngagampangkeun prosés kolaborasi kreatif ku cara ngagerakkeun pidio sareng data ti set ka sababaraha lokasi langkung éfisién. Dina mangsa wabah COVID-19, hatur nuhun pisan Dejero pakakas, First Mile ngaktifkeun produksi suksés grup jasa finansial Desjardins 'sacara lega diaku online "Kirimkeun Virtual Solo" kampanye, anu ngabantosan ngumpulkeun moral Kanada dina waktos susah ieu ngalangkungan kakuatan musik.

"Éta ngajantenkeun kuring yén di dunya pasca-produksi, kami masih mindahkeun data sapertos biasa mindahkeun pilem négatip, sacara fisik pisan," saur Brandon Cooper, presiden, pilem & média anyar di First Mile Technologies. "Kuring milari cara pikeun ngalancarkeun prosés ngagunakeun kakawasaan internét, jaringan sélulér sareng satelit. DejeroProduk urang ngalakukeun kitu pisan dina dunya siaran anu kuring hoyong narjamahkeun éta ka pilem sareng dunya pasén produksi. Hal éta kajantenan anu peryogi pikeun narjamahkeun topik-topik kasambung anu dipercaya, mantep, kaamanan, sareng kolaborasi tim dina jaman ayeuna pandemi COVID-19 DejeroProduk 'urang ngabantosan urang ngadamel kempelan sapertos Desjardins' "Kirim ka Virtual Solo" kasuksésan ngoyag. "

 

Produksi pasca kolaboratif
Inisiatif anu luhur "Kirim hiji Virtual Solo" ngadorong warga Kanada tetep nyambung dina mangsa pandéhid ku milih jalma nampi kado lagu anu dirékam ku salah sahiji 40 musisi ti seluruh nagara. Sagala diproduksi sareng pasca ngahasilkeun jarak jauh ku seniman sorangan, anu masing-masing nampi kaseimbangan-kits anu dikirimkeun ku perusahaan produksi Radke Films. Kit ieu ngandung hiji Dejero Pemancar mobile EnGo sareng kit konektipitas leutik kalebet tilu iPhones anu diaktipkeun 4K.

Unggal seniman ngajantenkeun diri ngayakeun sareng ngahubungi kontak diréktur sareng diréktur sareng asisten video Manny Rego di KAOS Video. Rego damel sareng First Mile pikeun cleverly ngalirkeun pidio ieu deui ka KAOS anggo Dejero's Smart Blending Technology, anu ngahijikeun rupa konektipitas jalur kaasup sélular, satelit sareng broadband kana jaringan 'virtual jaringan' virtual. Video ieu teras dilebetkeun kana telepon konperénsi video anu dirawuhan ku sutradara, agénsi klien sareng perusahaan produksi anu sadaya ayana di tempat anu sanés di Kanada. Proses ieu lancar diulang dua kali per dinten kanggo langkung saminggu, nyiptakeun alur kerja pasca produksi anu langkung saé 'salami produksi nalika pos-produksi diatur janten tugas anu caket.

Baheula taun ieu, First Mile ogé damel sareng VideoNerve Studio, pamisahan Publicis Kanada, pikeun ngabantosan aranjeunna ngadamel kampanye pikeun Mercedes sareng nembak nyetir langsung tina lintasan lomba anu aya di danau beku di Gimli, Manitoba dina -56 derajat angin angin celsius . Dejero nyieun kamungkinan pikeun ngalirkeun video langsung tina kendaraan ka Resort 5 mil jauh, dimana tim klien sareng agénsi tiasa ningali gambarna dina waktos nyata najan konektipitas sélular, pisan ningkatna kekecapan pamotretan sareng prosés ngedit.

"Kuring ngaharepkeun pikeun digawé Dejero ngadamel solusi dimana kami angkat 'ti kaméra ka éditor' bin ', atanapi' ti sensor ka pos-produksi ', "pungkasna Cooper. "Sateuacan ayeuna, konektipitas terbatas sareng bandwidth anu dipasang, khususna di lokasi terpencil, janten halangan pikeun ngajantenkeun file sareng data gancang ka sadaya tim kreatif anu kedah ngerjakeun babarengan dina produksi-produksi, ku kituna kami bungah pisan. kemungkinan anu Dejero parantos dibuka kanggo industri ieu ”.

"Kami bungah yén latar tukang solid kami dina produksi live parantos nyebetkeun kana produksi pasca produksi sareng janten konci pikeun ngabantosan séktor ieu ngarobih aliran kerja," saur Bogdan Frusina, pangadeg ti Dejero. "Ieu mangrupikeun conto anu hébat kumaha solusi kami tiasa dianggo di luar rohangan siaran tradisional sareng kami di dieu pikeun ngadukung industri pilem sabab muka nuturkeun pandéma COVID-19 ku cara ngarobih cara éta, tiasa ogé ngahasilkeun anu ageung biaya sareng tabungan waktos. "

 

 

kira-kira Dejero
Disetir ku visi urang tina konektipitas dipercaya mana, Dejero nyampur sababaraha sambungan internét pikeun nganteurkeun konektipitas gancang sareng tiasa diyogikeun pikeun komputasi awan, kolaborasi online, sareng pertukaran video sareng data anu aman. Kalayan mitra global urang, Dejero suplai parabot, software, jasa konektipitas, jasa awan, sarta rojongan nyadiakeun éta uptime jeung rubakpita kritis kana kasuksésan organisasi dinten ieu. Kantor pusatna di Waterloo, Ontario, Kanada, Dejero dipercaya kanggo pangangkut pidéo kualitas siaran sareng konektipitas internét-bandwidth tinggi di sakumna dunya. www.dejero.com

Ngeunaan Téhnologi Mil munggaran
Mile Technologies mimitina nyayogikeun bisnis sareng konektipitas terpadu bisnis ku campuran orbit tradisional sareng rendah anu tos aya satelit, sélulér, serat sareng jaringan internét. Urang ngahontal ieu nganggo téknologi dipatenkeun ku sorangan dimana urang nyandak konsumén pikeun ngangkut video langsung sareng data skala ageung kalayan laju, kaamanan sareng reliabilitas. Kami bakal mikirkeun deui kumaha anjeun bakal mindahkeun eusi anu dikelola hak anjeun (sareng metadata) sacara real waktos.

Misi kami "solusi konéktipitas kreatif pikeun masa depan" diideuan ku tulang tonggong inovatif kami. Disayogikeun ku tim spesialis kami, saha anu terang kana industri ngamungkinkeun urang ngembangkeun cara anu énggal sareng pikaresepeun pikeun ngahubungkeun jalma kana data na. www.firstmiletech.com

 

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

 


AlertMe