imah » diulas » DekTec urang Anyar Quad 3G-SDI / Kartu Kartu ASI Nguatkeun Produksi Video sareng Distribusi Kanggo Panyiar

DekTec urang Anyar Quad 3G-SDI / Kartu Kartu ASI Nguatkeun Produksi Video sareng Distribusi Kanggo Panyiar


AlertMe

Video parantos nyiptakeun kontén dina saklar anu anyar, sareng prosés distribusi ngan ukur ngajantenkeun kalakuan ngawangun pamiarsa langkung saé pikeun pamekar kreatif. Profesional dina industri siaran sok milarian cara anyar pikeun nyieun karajinan anu langkung saé sareng ngajantenkeun langkung gampang diakses ku pamiarsa sapertos na tetep ningkat. Upami aya cara pikeun siaran profesional pikeun ningkatkeun kaahlian nyiptakeun pidéo na, maka DecTek ngagaduhan solusi, sareng anu anyar na Kotak kartu 3G-SDI / ASI PCIe, nu DTA-2174B.

ngeunaan DekTec

Kusabab 2004, DekTec parantos nyayogikeun professional TV digital sareng komponén hardware sareng perangkat lunak inovatif dumasar kana PC standar standar anu efektif. Perusahaan nawiskeun PCI-E, USB-2, USB-3 sareng alat mandiri pikeun sasak komputer pikeun antar muka video digital pikeun fasilitas vidéo siaran, lab test, atanapi integrasi OEM. DekTec kang konsumén tiasa nganggo biaya rendah, modéren modéren CPU tinggi pikeun ngembangkeun ongkos solusi inovatif. Hal ieu dilakukeun ku cara nganggo Video Digital I / O sareng papan pamrosesan.

Sababaraha tina DekTec kang produk ngadukung ASI, TSoIP, RF, SDI, sareng UHD I / O, sareng aranjeunna nawiskeun modulators test sareng demodulators pikeun kalolobaan standar. Sababaraha standar standar anu dirojong

  • 8VSB
  • QAM A / B / C
  • DVB-C
  • DVB-T
  • DVB-T2
  • DVB-C2
  • ISDB-T
  • ISDB-S3
  • DAB +
  • DVB-S
  • DVB-S2
  • DVB-S2X
  • ATSC3.0

Sagala pamekar alat siaran berbasis PC tiasa ngahijikeun DekTec kang Kartu PCIe minangka adaptor antarmuka dina sistem na. Proses ieu disebut "OEM" kanggo pangaturan harga hardware khusus. Kaseueuran alat USB perusahaan sayogi tanpa kasus sapertos alat OEM. Pikeun ngahijikeun hardwarena nganggo aplikasi pangguna, DekTeck nawiskeun SDK gratis kanggo Linux Ubuntu sareng Windows, anu umum pikeun sadaya perangkat keras na.

DekTec's Quad 3G-SDI / Kartu Kartu ASI DTA-2174B

Salian gaduh harga anu pikaresepeun pikeun pamekar, DekTec's DTA-2174B kartu ngagaduhan salaku pengganti anu pikaresepeun sareng kartu 3G-SDI anu populér. Alat ieu ogé ngagaduhan latency anu langkung handap sareng dukungan 12G-SDI dina palabuhan 1, anu matak pikaresepeun pikeun pamekar produksi video sareng alat distribusi batan anu miheulaan na. Sadayana DTA-2174B sacara palabuhan ngarojong DVB-ASI, sareng anu ngamungkinkeun aplikasi dicampurkeun / henteu dikomprésasi sapertos encoder 4K kalayan input 12G-SDI sareng output ASI, atanapi dekoder 4K kalayan input ASI sareng output 12G-SDI.

Hiji alat anu dianggo disarengan DTA-2174B kartu na mangrupikeun tina DekTec Matrix API® 2.0, anu ngamungkinkeun pangguna pikeun nyiptakeun aplikasi khusus pikeun DTA-2174B. Sababaraha fitur Matrix-API di antarana:

  • Langsung ngalebetkeun atanapi nyerat conto audio / video atanapi data ANC
  • Konversi format piksel
  • Video skala

nu DTA-2174B sacara firmware ngagaduhan opat palabuhan anu mandiri, sareng masing-masing dikonfigurasikeun pikeun ngoperasikeun salaku ASI atanapi SD /HD/ Input 3G-SDI atanapi kaluaran. Masing-masing palabuhan ogé tiasa ngajalankeun salaku salinan dua-port anu sanés pikeun ngadamel sababaraha salinan sinyal output anu sami. Pelabuhan anu dikonpigurasi salaku kaluaran tiasa disinkronkeun ka port input genlock bi- / tri-level.

DekTec kang DTA-2174B nyaéta anggota kadua perusahaan anyar SDI / adaptor antarmuka ASI pikeun PCIe, sareng kartu ieu nyayogikeun jumlah palabuhan bidirectional anu béda, dina harga daptar anu kalapa pisan.

Pikeun harga anu langkung saé sareng inpormasi anu langkung seueur ngeunaan éta DTA-2174B kartu, nganjang www.dektec.com/news/2020/#Feb20.

Naha Broadcasters Kudu Pilih DekTec

Dina genep belas taun saatosna, DekTec ngagaduhan pelopor dina ATSC 3.0. Dina waktos éta, éta nawiskeun modulator sareng panampi uji, sareng nyayogikeun pemaju ku sababaraha parangkat alat uji coba anu kalebet StreamXpert for MPEG-2 TS, real-time OTT atanapi analisa offline, SdEye kanggo SDI sareng UHD (4K) kalayan pamawas HDR.

DekTec ngarojong HEVC, H.264, analisis AC-4, sareng seueur deui. Éta ogé nyayogikeun produk ka konsumén ahir, reseller, integrator, atanapi OEM kalayan pamasangan dina Broadcast, Cable, satelit, IPTV, Tanda Digital, Aplikasi Médis, Militér, kaamanan NKRI, sareng sajabana Perusahaan nawiskeun rupa-rupa ujian sareng pangukuran pikeun headend atanapi kanggo aplikasi pangawas jauh.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal DekTec, kunjungan www.dektec.com/.


AlertMe