imah » Taliwang eusi » Pangiriman DCP sakuliah Malaysia ku Signiant Jet

Pangiriman DCP sakuliah Malaysia ku Signiant Jet


AlertMe

Ku Avinash Suresh, Diréktur Yusari Filem

Laju nyoko téknologi média anyar parantos berubaran di sakumna dunya, sareng Malaysia sacara tradisional geus aya dina tungtung langkung spéktrum na. Contona, henteu kana taun 6 sababaraha taun ka pengker anu pindah ti 35mm mun Bioskop Digital pinuh nyepeng. Waktu laun mimiti, sakali mangpaat sareng perbaikan dina kualitas janten atra, dandankeun sadayana sadayana man-na di nagara-nagara éta.

Ayeuna, Malaysia aya dina tempat anu sarua sareng téknologi gancangan payil. Sahingga, sigana sapertos kami balik, saleresna aya sababaraha kaunggulan pikeun posisi urang. Saenggeus sababaraha warsih di pasaran, téknologi akselerasi berkas anu nyayogikeun manéh, sareng industri sareng ningal gelombang kadua pisan ku naékna solusi SaaS. Nagara sapertos Malaysia sarta usaha sapertos Yusari kacapi seueur ngaliwatan gelombang kahiji, sareng nangkep gelombang anu langkung seueur anu dipatalkeun ku puguh anggih nyoko.

Signiant Jet to power Pindahkeun ku Yusari

Yusari Filem didirikan dina 1976 salaku perusahaan Subtitling anu munggaran di Malaysia. Urang ngamimitian bisnis urang kalawan 35mm terjemahan nganggo kasét panas tur ahirna hijrah ka worklow digital pikeun ngarojong Paket Digital Bioskop (DCPs). Saatos optimalkeun infrastruktur tulang tonggong jeung rubakpita urang saloba mungkin, pindah ka ngasupkeun pancangan akselerasi éta progression alami anu urang antukna badarat dina Produk anyar Signiant urang disebut Jet.

Jet mangrupakeun solusi SaaS anu matak ngamudahkeun otomatis sareng ngagancangkeun pamasangan file sistem-ka-sistem. Incorporta ogé ngagaduhan mékanisme angkutan anu calakan anu anyar anu ngagunakeun mesin diajar pikeun ngaoptimalkeun pamancaran. Signiant boga solusi anu sanés mendak Manajer + Agen, anu lami langkung seueur waktos dipake ku pausahaan Media panggedena sadunya pikeun otomatis otomatis ditransperkeun antara lokasi sareng mitra global, tapi éta henteu cocog pikeun ukuran bisnis urang. Jet nyadiakeun sauntuyan pageuh-kamampuhan anu sami, tapi saimbang-kaperluan jeung anggaran pausahaan anu leuwih leutik.

Mengadopsi Jet parantos ngabantosan urang ngintunkeun layanan anyar fénderna anu disebut 'Move by Yusari,' anu bakal ngatur pangiriman kami tina Digital Bioskop Packages (DCPs) ka bioskop di sakuliah Malaysia. Kanggo ngajelaskeun setélan, pangladén Yusari Move bakal ditempatkeun dina bioskop sareng pangladén ieu bakal nyambung ka TMS satempat. Sanggeus DCP siap disebarkeun, éta bakal dikirim via broadband ka bioskop masing-masing migunakeun Signiant Jet. Sanggeus pangiriman, server Move bakal nedunan cek-pakét pikeun mastikeun yén teu aya masalah integritas. Leyuran ieu moal bakal mungkin tanpa penerangan, reliabiliti sareng téknologi kaamanan multi-lapisan. Saatos seueur sasih R&D tur raket sareng anu tim di Signiant, urang sanggup ngembangkeun solusi anu dimaksudkeun kanggo pangiriman DCP.

Jet nepikeun ka nyeri panipuan DCP

Pangiriman DCP nyaéta aspék inti bisnis urang. Salila genep taun katukang, urang parantos ngirim DCP kana bioskop via hard disk drive. Urang ilaharna ngagunakeun jasa kurir pikeun pangiriman ieu, sareng anu hadir kalawan seueur masalah sapertos Nepi, masalah kaamanan, sareng pangaruh lingkungan.

Salah sahiji tantangan pangbadagna dina nyebarkeun DCP nyaéta yén moal kaci kompromi ngeunaan integritas data. Unggal DCP ngandung Daptar Packing. Sakabéh file dina komposisi hashed (nilai Hash teh encoding Base64 tina checksum SHA-1) sareng Hashna disimpen dina Daptar Packing. File ieu dipaké dina mangsa ngerjakeun dina server bioskop digital pikeun mariksa upami data anu disogatkeun atanapi disebatkeun dina sababaraha cara. Mun wae salah sahiji file henteu konsisten, server cinema bakal nolak asup pilem - pamakéan hard disk drive kanggo distribusi DCP penah data korupsi korupsi alatan sektor anu goréng.

Signiant Jet henteu mung ngaréngsékeun tangtanganna, éta ogé nyayogikeun solusi anu ngirangan langkung mirah, gampang sareng anu langkung ekstensin - sareng, tangtosna, hal ieu mangrupikeun dunya bédana.

Nyiapkeun kanggo mangsa nu bakal datang

Ayeuna, urang pilot Pilot sareng Yasuri kalayan lima bioskop sareng rencanana pikeun lamping nepi ka loka 100 ku tungtung taun. Sanajan kitu, dina hareupeunana régional, masih aya loba pagawéanana. Laju Internét Malaysia (vs. ongkos) teu langkung seueur peuntas sababaraha tatanggana urang. Gawe sareng Signiant ngamungkinkeun kami pikeun ngaoptimalkeun kondisi jaringan kami sareng nganggo pinuh rubakpita anu urang pibanda. Di gigireun / sabagalan, sakumaha kagancangan Internet Malaysia di masa depan, Signiant Jet bakal ngidinan kami pikeun ngamangpaatkeun kasempetan anyar, régional jeung global.


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)