imah » wartos » Joanne Rourke di DELUXE Toronto Ngabantosan Pamirsa Kaciri "Dina Jangkung Jangkar"
Dina Jangkung Jangkung - Patrick Wilson, Harrison Gilbertson, Laysla De Oliveira, Avery Whitted - Photo Credit: Netflix

Joanne Rourke di DELUXE Toronto Ngabantosan Pamirsa Kaciri "Dina Jangkung Jangkar"


AlertMe

Dina Jangkung Jangkung - Patrick Wilson, Harrison Gilbertson, Laysla De Oliveira, Avery Whitted - Photo Credit: Netflix

Dumasar kana novella ku maestros horor Stephen King sareng Joe Hill, Netflix "Dina Jangkung Jangkar" ngarobih widang anu henteu banting janten zona teror jahat. Nalika ngupingkeun orok lalaki, lanceuk sareng adi ngalebetkeun kebon jukut jangkung pikeun nyalametkeun anjeunna, ngan ukur sadar yén teu tiasa kabur. Sutradara Vincenzo Natali sareng Cinematographer Craig Wrobleski ngalebetkeun Deluxe Toronto urang, Joanne Rourke pikeun ngiringan pameunteu ahir pilem, nganggo warna pikeun ngajadi jukut.

"Kuring damel sareng Vincenzo langkung ti 20 taun ka tukang nalika kuring ngalakukeun pidéo pikeun pilem na, 'Cube,' jadi éta éndah pikeun nyambung deui sareng anjeunna, sareng hak istimewa pikeun damel sareng Craig. Proses warna dina proyék ieu kacida kolaborasi sareng urang ékspérimén pisan. Ieu diputuskeun pikeun ngajaga dinten exteriors alami sareng cerah kalayan variasi kromatik halimun di antara. Sanajan pendekatan ieu henteu ati-ati pikeun flick horor, épisna masihan diri kana perasaan anu langkung henteu pikaresepeun sareng anu édik nalika hal-hal mimiti serba salah, "saur Rourke.

"Dina Jangkungan Jangkung" ditembak sacara dasarna nganggo sistem kaméra ARRI Alexa LF, anu ngabantosan perasaan pikeun ngarobih langkung seueur nalika karakter-karakter anu kajebak dina jukut. Jukut téa diwangun campuran tina jukut praktis sareng CG yén Rourke nyaluyukeun warna gumantung kana waktos beurang sareng carita anu lumangsung dina sawah. Pikeun pamandangan wengi, anjeunna museurkeun kana masihan gambar ulang tampilan silvery bari tetep tampilan sadayana poék sabisa kalayan cukup katémbong rinci. Anjeunna ogé épék tetep batu anu misterius poék sareng dipayangkeun.

Rourke réngsé pas warna pilem kahiji dina HDR, teras nganggo versi éta pikeun nyiptakeun jalur lulus SDR. Anjeunna mendakan tangtangan pangpentingna damel di HDR dina pilem ieu janten reining dina soré spésifik anu teu dihoyongkeun dina pamandangan wengi. Pikeun ngarobih ieu, anjeunna sering bakal ngarobih kawasan shot khusus, hiji pendekatan anu ngabantosan mangpaat HDR tanpa ngadorong tampilan anu ekstrim.

"Saha waé anu aub dina proyék ieu ngagaduhan perhatian anu saé pikeun rinci sareng janten Investasi dina tampilan ahir tina éta proyék, anu damel pikeun pangalaman hébat sapertos ieu," Rourke menyimpulkan. "Kuring gaduh seueur nembak karesep, tapi kuring resep kumaha visual ti gagak paéh dina taneuh sampurna ngarebut rasa pérak. Craig sareng Vincenzo nyiptakeun imajinasi anu matak endah pisan, sareng kuring ngan ukur bagja pikeun numpak éta. Ogé, kuring henteu terang yén sirah squishing tiasa janten rajin sareng senang. ”

"Kaya patani anu gaduh médan anu dipikacinta, Joanne sareng Deluxe Toronto ngadamel 'Di Jangkungan Jangkar' tumbuh jadi anu paling indah tina sagala film kuring," saur Diréktur Vincenzo Natali.

"Dina Jangkung Jangkung" ayeuna sayogi kanggo ngalirkeun kana Netflix. Kanggo inpo langkung lengkep, kunjungan: www.netflix.com/title/80237905


AlertMe