imah » wartos » Densitron na IPE Panyiaran demonstrate kaahlian dina Studio Leyuran

Densitron na IPE Panyiaran demonstrate kaahlian dina Studio Leyuran


AlertMe

Densitron (Aula 8, Nangtung C07), pamingpin global dina tampilan, monitor jeung solusi komputasi study, bakal panyorot satru teknis na kalawan IPE Panyiaran, Desainer sarta panyadia sahiji solusi software pikeun UK utama sarta siaran global dina IBC2018. Husus, Densitron bakal showcasing IPE urang calakan Témbongkeun System (Gajah Mungkur), a scalable, dumasar jaringan-tampilan jeung kontrol sistem, terpadu kana Densitron urang populér monitor bar / sapotong.

Pikeun nyirian taun munggaran hubungan ieu, software IPE bakal ngajalankeun loba monitor dina stand Densitron, sarta IPE bakal make kulawarga Densitron tina monitor bar / cut tur mintonkeun ka demonstrate produk na di stand 11.D30.

pakta nu ogé hartina Densitron ayeuna pasangan téhnologi konci pikeun IPE Panyiaran, a supplier kana siaran BBC, ITV sarta pokna Inggris ogé operasi Éropa tina CNN, YouTube, Papanggihan jeung Bloomberg.

Unggal parusahaan brings leuwih 40 taun pangalaman dina sector relevan maranéhna pikeun tabél, jeung ku ngagabung babarengan bakal ngaktipkeun produk unik bisa dimekarkeun bade maju pikeun siaran Éropa, nohonan tantangan beuki kapanggih di lingkung studio. Operator biaya tinggi lingkungan studio dumasar kota-, hususna, anu nyanghareup ngaronjatkeun tantangan dinten-ka poé on kalenturan, ongkos na spasi konstrain, nu babarengan, Densitron na IPE aya alamat.

"Partnership kami geus dibuka nepi poténsi signifikan pikeun duanana pausahaan urang pikeun siaran di sakuliah dunya," nyebutkeun Chris Goodhall, Diréktur Global Development Usaha - Broadcast pikeun Densitron. "Komitmen lumangsung Densitron pikeun industri siaran anu bringing gagasan seger jeung kualitas ka pasar jeung urang percanten kana pangalaman dikombinasikeun jeung pangaweruh tina dua pausahaan presents a dalil formidable na compelling".

"Urang ditéang maju ka attending IBC2018 kalawan IPE. Henteu ngan bakal kieu salajengna semén partnership kami tapi ogé nyandak solusi digabungkeun kami ka konsumén anyar di wewengkon nu anyar. "

Reuben Such, sirah IPE Panyiaran 'tina jualan na rojongan, nambihan, "Ngaliwatan partnership urang, urang geus bisa ngagunakeun kaahlian pasar Densitron urang pikeun ngjalankeun software urang di sakuliah dunya bari strengthening kurban siaran na. Simkuring ngarasa Densitron urang bar / cut monitor téh hiji pilihan gede pikeun panempatan luhureun lawang studio jeung nyieun sadia leuwih real estate on hiji layar. Tapi beuki importantly, urang tingali tim Densitron salaku jalma anu tiasa nulungan urang tukang ngaput hiji produk husus sahingga malah leuwih relevan ka pasar ".


AlertMe

Page Melia PR

Ku koléktif ngeunaan pangalaman taun ampir 40 'gawe dina Hubungan Public, Page Melia PR henteu ngan agénsi PR sejen.

Di dieu, dedicated, tim kami informatif sarta gairah resep nempo hal béda pikeun mastikeun voices klien kami 'anu uninga. Kami innovating sabaraha surat anjeun nu dibagikeun.

Ngaliwatan strategi Marketing sarta PR Kandungan praktis kami forgo nu kosong 'PR nyarita' na delve lempeng kana haté isu, fokus dina stimulating artikel kapamimpinan pamikiran, studi kasus na tulisan blog.

Henteu ngan urang dianggo barengan pamingpin, influencers na makers kaputusan nyorot isu mangaruhan tur transforming industri urang, urang oge boga hubungan kuat ku wartawan, rai na publikasi mun nyieun eusi klien hoyong ngabahas - jeung pamiarsa hoyong baca.