imah » jobs » Desainer Éntri Level Grafika

Bubuka proyék: desainer Entry Level Grafika


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Signs.com
location: Salt Lake City UT US
Kaahlian canggih dina Adobe Creative Suite (Illustrator, Photoshop, InDesign, jsb). Signs.com mangrupikeun jalma anu terampil pisan pikeun néléntipikasi sareng…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)