imah » diulas » Desain Blackmagic Bakal Fitur Anyar Éncér Di NAB Show New York

Desain Blackmagic Bakal Fitur Anyar Éncér Di NAB Show New York


AlertMe

Kalayan bulan Oktober katuhu di juru, NAB Tembongkeun New York parantos nyayogikeun janten acara anu pikaresepeun pikeun para profesional téknologi sareng média anu ngahadiran. Blackmagic Desain dipikanyaho pikeun nyiptakeun produk édisi pidéo kualitas pangluhurna, koréksi warna, kaméra pilem digital, parobih pidéo, pangawas pidéo, pangalir produksi langsung, perekam disk, penghala, monitor gelombang, sareng scanner film sacara real-time pikeun pilem fitur, pasca produksi sareng industri siaran televisi. Ieu datang Oktober, aranjeunna bakal Fitur édisi pang anyarna, nyaéta ATEM Rasi 8K at NAB Tembongkeun York énggal.

ATEM Konstélasi 8K mangrupikeun ultra HD switched produksi langsung sareng 4 M / Es, 40 x 12G ‑ SDI input, 24 x 12G ‑ SDI aux output, 4 DVEs, 16 Keyers, 4 media, 4 multiviewers, 2 SuperSource and standard konvérsi on unggal SDI input. Ngagabungkeun fitur-fitur ieu nyokong operasi anu saklar 8K anu édik pisan lamun dikaluarkeun deui ka 8K. ATEM Konstélasi 8K bahkan gaduh paguneman anu diwangun sareng saluran 156 profésional Campuran audio pocong nganggo EQ sareng dinamika, anu tiasa ngajantenkeun pangguna nyambungkeun sareng nganggo konsol audio Fairlight lengkep. Salian janten saklar 8K, ATEM Konstélasi 8K ogé janten pamutahiran idéal pikeun ATEM Televisi Studio.

ATEM Konstelasi 8K Gaduh Multiview Sareng Bisa Digunakeun Kanggo Acara Langsung

Éta henteu aya anu brainer nyebatkeun yén cara panggancangna pikeun ngahasilkeun program nyaéta liwat acara langsung, sareng ATEM Konstélasi 8K ngan ukur kamungkinan éta kanyataan. Éléktrum ATEM Konstelasi 8K seueur ngamungkinkeun pikeun dianggo dina konser, festival musik, sareng acara olah raga. Jumlah masukan ieu sareng opat DVE bahkan tiasa nguntungkeun olahraga langsung dimana komposisi lapisan ‑ tiasa diwangun pikeun nutupan tindakan.

ATEM Konstélasi ageung pisan HD jeung ultra HD switcher tiasa digabungkeun pikeun damel di 8K asli. Kombinasi ieu ngan ukur ngawasa pangguna kakawasaan 40 bebas 12G input SDI masukan nalika damel sareng boh HD or ultra HD. Malah nalika ditaksir kana 8K, input 40 ieu tiasa robih kana 10 Quad Link 12G ‑ SDI 8K masukan sareng konversi silang sareng silang. Ieu hartosna pangguna tiasa ngalih kana 720p, 1080p, 1080i, ultra HD sareng standar video 8K dina instan. Pamaké ogé tiasa nampi mandiri 4 ultra HD multiviews sareng kamampuan pikeun ngarobih kana resolusi lengkep 8K multiview. Malah éta konci, DVE, Super Source, sareng keyers hilir tiasa ngalih kana 8K asli!

Ngagaduhan multiview 8K diwangun kana ATEM Konstitusi ngamungkinkeun pangguna pikeun ngawas sababaraha sumber di samping kaluaran multiview 4 anu tiasa didasarkeun sacara individu atanapi dirobih janten multiview 8K resolusi full nalika ditukeurkeun kana 8K. Sadaya input eksternal sareng sadaya sumber internal tiasa dilacak kana tampilan anu mana waé sareng multiviews individu tiasa sacara mandiri disetel ka 4, 7, 10, 13 atanapi 16. Masing-masing paningali aya status dina layar kalebet labél labél, V meter sareng tally. Opat sokongan 12G ‑ SDI multiview output HD jeung ultra HD nepi ka 2160p60, sareng dugi ka 4320p60 via Quad Link 12G ‑ SDI nalika dioperasikeun kana 8K.

ATEM Konstélasi 8 K Ningkatkeun Daya Broadcast Advanced

Desain ATN Konstélasi 8K kompak 2RU kompak gunung ngamungkinkeun ngamungkinkeun operasi tina switcher pikeun panggunaan darurat, sareng kaasup nyaéta LCD gedé anu ngamungkinkeun para pamaké ningali kaluaran program sareng ngarobih setélan switcher via ménu dina layar. Pungkur ti pélitor gaduh 40 x 12G ‑ SDI masukan, 24 x 12G ‑ SDI aux, ditambah audio saimbang, Ethernet, RS ‑ 422, sareng input audio digital MADI tambahan pikeun panyampur audio Fairlight internal sanajan ngan ukur 2RU ukuran.

ATEM Nyayogikeun langkung seueur Transisi

ATEM Konstélasi 8K kalebet rupa-rupa transisi asli 8K kualitas siaran anu tiasa disaluyukeun ku nyaluyukeun parameter sapertos lilana, warna wates, lebar wates, posisi, sareng arah. Transisi ieu kaasup:

  • nyampur
  • Dip
  • nyeka

Transisi lengkep sareng 8K pituin sareng pangguna ogé tiasa nampi peralihan DVE anu pikaresepeun, anu cocog pikeun ngusap grafis bahkan nyumput nalika dianggo sareng pamaén média internal. Pikeun ngaleungitkeun kasalahan, ATEM Konstélasi 8K gaduh fitur transisi sawangan anu méré pamaké kasempetan pikeun mariksa peralihan sateuacan nempatkeunna di udara!

Blackmagic Desain'ATEM Konstélasi 8K mangrupikeun péstél produksi live munggaran anu dirobih dina produksi audio profésional. Éta tiasa dihubungkeun kana konsol nyampur cahaya anu adil, sareng éta tiasa dianggo pikeun nyampur audio tina input mikropon input balik mikrofon anu digunakeun pikeun sora.

NAB Tembongkeun New York mangrupikeun rapat sampurna pikeun profesional média, hiburan sareng téknologi. Éta bakal lumangsung dina Oktober 16-17, 2019. The Blackmagic Desain pameran bakal diayakeun di stan N403.

Pikeun ngadaptar pikeun NAB Tembongkeun New York, teras klik di dieu sareng diajar langkung seueur ngeunaan Rasi lintang ATEM 8k, teras pariksa www.blackmagicdesign.com.


AlertMe