imah » wartos » Desain Blackmagic Ngumumkeun Pangénggalna Broadcast BlackSagagic

Desain Blackmagic Ngumumkeun Pangénggalna Broadcast BlackSagagic


AlertMe

Fremont, California - Jumaah, 13 Séptémber 2019 - Blackmagic Desain ayeuna ngumumkeun update parangkat lunak anyar kanggo kaméra Broadcast Blackmagic URSA anu nambihan dukungan Blackmagic RAW ogé salaku desain pamrosesan gambar anyar pikeun kualitas ningkat. Ogé tambahkeun nyaéta kadali lensa anu langkung saé, diropéa dina kadali pangguna layar sareng seueur deui. Penyiaran Broadcast Blackmagic URSA bakal sayogi diunduh dina bulan Nopémber tina Blackmagic Desain situs wéb.

Blackmagic URSA Broadcast Update bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain IBC 2019 stan # 7.B45.

Blackmagic Camera 6.7 Update nampilkeun algoritma de-mozais anyar anu sacara dramatis ningkatkeun réspon sensor kaméra URSA Broadcast, nyababkeun kasatiaan warna sareng gambar anu langkung bersih. Salaku tambahan, fitur recalibration sensor anyar ningkatkeun kualitas gambar sakabéhna ku ngimbangan piksel anu macét. Kontrol hasil gambar ayeuna tiasa disaluyukeun dina incr eureun naékna anu masihan kadali paméran langkung saé supados gambar henteu langkung bersih.

Dukungan Blackmagic RAW parantos diambah ka URSA Broadcast. Insinyur Blackmagic nyiptakeun profil sénsor spésifik pikeun sensor gambar anu dianggo dina URSA Broadcast sahingga Blackmagic RAW ngartos kumaha kaméra ningali gambar. Blackmagic RAW ngagabungkeun kualitas gambar luhur sareng RAW kalayan betah dianggo, laju sareng ukuran file format video tradisional. Manajemén sora, profiling sénsor sareng algoritma rekonstruksi tepi dipaké pikeun ngahasilkeun gambar anu kualitas luhur, tanpa gambar. Tambih Deui, filena alit sareng sadayana ngolah GPU sareng CPU digancangan, supados gancang dianggo sareng gampang digawekeun.

Kusabab sadayana disimpen dina file Blackmagic RAW, para nasabah tiasa ngarobih setélan kaméra sapertos gain, kasaimbangan bodas, paparan, kontras sareng jenuh saatos némbak, sadayana tanpa leungitna kualitas. Blackmagic RAW ogé ngalibatkeun LUTs non-destructive anu tiasa diterapkeun sareng disimpen salaku metadata dina file nalika pangguna némbak. Éta hartosna para nasabah ngagaduhan gambar anu disiarkeun kualitas sareng warna anu luar biasa anu tiasa langsung angkat. Pangalusna sadaya, file masih ngandung sadaya data sensor RAW kaméra ku kituna palanggan ogé tiasa ngédit sakedap ogé.

URSA Broadcast ayeuna ngadukung basa anu béda 11 ku kituna tiasa dianggo sacara internasional. Kaméra tiasa disetél ka Inggris, Jerman, Perancis, Spanyol, Portugis, Italia, Rusia, Turki, Cina, Jepang atanapi Korea. Gampang waé pikeun ngalih kana basa anu sanés sahingga konsumén tiasa bagikeun kamérana ku kapal sanés nalika angkat ka lokasi di sakumna dunya. Upami para nasabah mindahkeun basa, sadayana dina layar layar, menu pangaturan sareng inpormasi monitoring bakal ditingalikeun dina basa anu dipilih.

Salaku tambahan, update ieu ngagaduhan kadali imbuhan gambar pikeun ngimbangi distorsi lensa B4 sapertos aberrasi kromatik, sareng kamampuan ngarapét tombol VTR sareng Return on lensa B4. Pencét sareng tahan kontrol pokus ogé parantos diaktipkeun dina layar sentuh anu saéngga langkung gancang sareng nembak fokus anu leres. Ditambahkeun deui, URSA Broadcast ayeuna nyayogikeun sajumlah langkung siaran B4 sareng Canon Lénsa EF ti kantos sateuacan.

Pembaruan énggal ieu ogé nambihan fitur-fitur anyar anu nyayogikeun para nasabah sapertos dukungan 720p dina output SDI sareng input. Konsumén ogé nampi pangaluyuan sérét pikeun paguneman pikeun operator kaméra tiasa nyarios nyaring dina lingkungan gandéng bari tetepkeun sora dicampur dina earpiece. Input mikropon tingkatan langsung tiasa ogé disaluyukeun. Salaku tambahan, para nasabah ayeuna tiasa ngonci timecode kana input SDI sareng akurasi sinkronisasi macét leres pisan ningkat ku kituna sinkron timecode dijaga antara siklus listrik.

Dukungan ogé parantos diambah kanggo metadata HDR metadata packing HLG sareng karakter transfer PQ (ST2082-10) via SDI. Konsumén ayeuna tiasa nganonaktipkeun atanapi méréskeun tombol fungsi kaméra, ogé nganonaktipkeun tombol HFR pikeun nyegah teu ngahaja ngarobih suku pigura antara nembak. Pikeun audio, para nasabah anu nganggo URSA Broadcast ayeuna milih antara tingkat alignment audio -18 atanapi -20dB.

Blackmagic OS ogé parantos diénggalan sareng ayeuna nambihan gain lirén naékna kana éta slaid mangtaun, pangabisa gancang mindahkeun média ti panganteur, sareng ikon status PRE sareng LUT énggal pikeun pre-set timecode sareng panggunaan LUT. Salaku tambahan, 2 anyar: 1, 1: 1 sareng 5: Pitunjuk pigura 4 parantos parantos ditambah, sapanjang pilihan pikeun pedoman pigura khusus. Antarmuka pormat media parantos diperpanjang, ngajantenkeun langkung intuitif sahingga pangguna kirang kamungkinan teu ngahaja pormat kartu.

Paparan méter audio ogé parantos ningkat sareng balistik ningkat sareng kamampuan nyetél -18 atanapi -20dB tingkat rujukan.

Blackmagic Camera 6.7 Update ogé nambihan perbaikan kinerja umum sareng réliabilitas anu langkung ageung nalika nganggo referensi éksternal sareng nalika damel sareng sumber anu gaduh audio émosiasi. Salaku tambahan, manajemén termal parantos ningkat sapertos parantos museurkeun otomatis sareng pagelaran otomatis. Playback pikeun klip anu parantos dingaranan janten ogé ningkat.

"Blackmagic RAW nyangking kualitas gambar pilem digital anu luhur sareng ukuran file anu luar biasa ka URSA Broadcast," saur Grant Petty, Blackmagic Desain CEO. "Éta pikaresepeun sabab siaran ayeuna tiasa kéngingkeun kualitas gambar anu langkung saé dina file anu langkung alit sareng langkung gancang pikeun dianggo sareng format video sanés. Tambihkeun, anjeun tiasa nganggo metadata pikeun nerapkeun pidéo siaran anu henteu rusak pikeun gambar-gambar ku kituna anjeun tiasa langsung angkat ka udara! "

Fitur Update Broadcast Blackmagic URSA

  • Pipa ngolah gambar anyar kalebet algoritma de-bayer énggal.
  • Nambihan dukungan kanggo Blackmagic RAW pikeun alur kerja sinematik.
  • Pangrojong pikeun basa populér anu 11.
  • Ningkatkeun B4, PL sareng dukungan lensa EF.
  • Fitur anyar pikeun penyiar kaasup dukungan 720p.
  • Pembaruan ka BlackmagicOS kalebet perbaikan pemetaan audio.
  • Perbaikan bug sareng perbaikan stabilitas sareng parangkat pihak katilu.

Kasadiaan na Harga

Broadcast Update URSA Blackmagic bakal sayogi dina bulan Nopémber kanggo diunduh tina Blackmagic Desain situs wéb.

Pencét Fotografi

Poto produk tina Broadcast Update Blackmagic URSA, ogé sagala anu sanés Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

Ngeunaan Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe