imah » wartos » Desain Blackmagic Ngémbarkeun Anyar ATEM Mini Pro ISO

Desain Blackmagic Ngémbarkeun Anyar ATEM Mini Pro ISO


AlertMe

Fremont, CA, USA - Kemis, 30 Juli 2020 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun ATEM Mini Pro ISO, saklar produksi hirup murah murah anyar sareng mesin rekaman 5 aliran anyar anu ngamungkinkeun sadaya input video dirékam ngamungkinkeun produksi langsung diédit saatos acara éta. Hal ieu ngamungkinkeun pangguna pikeun kéngingkeun eupan anu bersih tina sadaya input sareng nganggo fitur édit sababaraha fitur multi-cam kanggo diédit engké. ATEM Mini Pro ISO ogé ngarékam sadaya file audio, grafik kolam renang média sareng file proyék DaVinci Resolve, janten produksi langsung tiasa dibuka sareng diédit ku hiji klik!

ATEM Mini Pro ISO sayogi langsung tina Blackmagic Desain reseller sadunya pikeun US $ 895.

Sécher Mini ATEM matak ngamudahkeun pikeun nyiptakeun produksi multi kaméra propésional pikeun streaming langsung ka YouTube sareng presentasi bisnis inovatif nganggo Skype atanapi Zoom. Kantun sambungkeun ATEM Mini sareng para nasabah tiasa ngalih langsung antara 4 input kaméra pidéo kualitas luhur pikeun gambar kualitas anu hadé sacara hadé. Atanapi sambungkeun komputer pikeun slide PowerPoint atanapi konsol gim. Anu diwangun dina DVE ngamungkinkeun gambar anu pikaresepeun dina épék gambar, sampurna pikeun koméntar.

Aya seueur épék pidéo ogé. Sadaya modél ATEM Mini gaduh USB anu tiasa dianggo sapertos webcam sahingga palanggan tiasa nganggo parangkat lunak streaming naon waé samentawis modél ATEM Mini Pro nambihan streaming langsung sareng rékaman kana disk USB. Aya ogé HDMI kaluar pikeun proyektor. Input mikropon ngamungkinkeun desktop anu luhur sareng lapel mics pikeun wawancara sareng presentasi.

ATEM Mini sacara kompak sadayana dina hiji desain kalebet panel kontrol ogé sambungan. Panel hareup kaasup tombol anu gampang dianggo pikeun milih sumber, épék pidéo sareng transisi. Dina modél ATEM Mini Pro konsumén ogé kéngingkeun tombol pikeun rékaman sareng streaming streaming ogé tombol pilihan kaluaran anu ngantep konsumén ngarobih kaluaran pidéo antara kaméra, program sareng multiview. Dina panel tukang aya HDMI sambungan kanggo kaméra atanapi komputer, input mikropon tambahan, USB pikeun webcam luar ditambah an HDMI Kaluaran "aux" kanggo video program.

Modél ieu nambihan rékor dugi ka 5 aliran video H.264 misah sacara langsung. Éta eupan bersih tina sadaya input sareng ditambah program langsung. File proyék DaVinci Resolve ogé disimpen janten nasabah tiasa muka produksi langsungna pikeun nyaluyukeun éditan, ngarobih gambar, ngémutan audio sareng nambihan koréksi warna.

Model ATEM Mini Pro ISO ngamungkinkeun para nasabah ngédit acara langsungna kusabab éta tiasa ngarekam 5 aliran video, kalebet feed bersih tina sadaya input sareng rékaman program, sadayana dina waktos anu sasarengan. Gambar kolam renang média anu digunakeun ogé disimpen nganggo file pidéo. File pidéo kalebet tag metadata sapertos timecode sareng nomer kaméra anu disingkronkeun. Bayangkeun deui éditan acara na ku sasmita warna anyar, épék sareng grafik. Bahkan sumber audio sadayana kacatet sahingga para nasabah tiasa sacara référénsi audio aranjeunna.

Teu kantos aya anu ngalih anu langkung gampang dianggo, sabab palanggan ngan saukur mencét salah sahiji tombol input anu dilabélan 1 dugi ka 4 dina panel payun pikeun motong antara sumber pidéo. Palanggan tiasa milih antara motong atanapi épék transisi ku milih tombol motong atanapi otomatis. Beda sareng cut, tombol otomatis nyarios ka ATEM Mini pikeun nganggo pangaruh pidéo nalika ngalihkeun input. Konsumén tiasa milih tina transisi anu pikaresepeun sapertos ngaleyurkeun, atanapi épék langkung dramatis sapertos dip kana warna, perek DVE sareng dorongan DVE. DVE sampurna pikeun gambar dina épék gambar sareng konsumén tiasa langsung nyetél posisi gambar anu sanés.

Kalayan 4 mandiri HDMI input, palanggan tiasa nyambung dugi ka 4 kaméra pidéo kualitas luhur. Sadaya sumber pidéo bakal nyingkronkeun deui ka tukang konci upami aranjeunna beroperasi dina standar pidéo anu béda janten konsumén henteu kedah hariwang ngeunaan nyambungkeun alat pidéo sabab sadayana ngan ukur jalan. Bayangkeun ngamangpaatkeun kamampuan lampu handap kaméra anu langkung saé pikeun produksi téater, perkawinan, konser sakola sareng pidéo musik.

Modél ATEM Mini Pro parantos diwangun dina mesin streaming hardware pikeun streaming langsung liwat sambungan ethernet na. Éta hartosna para nasabah tiasa langsung ngalirkeun saluran ka YouTube, Facebook sareng Twitch dina kualitas anu langkung saé, henteu nganggo pigura anu turun sareng setélan anu langkung saderhana. Pilih waé layanan streaming sareng lebetkeun konci streaming. Aya palét dina ATEM Software Control pikeun streaming streaming, ditambah status streaming ogé ditingalikeun dina multiview. Status streaming gampang kahartos sabab indikator tingkat data nunjukkeun kagancangan internét anu diperyogikeun pikeun pormat pidéo anu dianggo ku pangguna.

Model ATEM Mini Pro ogé ngadukung rékaman langsung data streamingna kana disk USB flash. Éta hartosna palanggan kéngingkeun rekaman anu panjang pisan dina file video H.264 anu sami kalayan audio AAC anu dialirkeun ku palanggan, janten pelanggan tiasa langsung unggah kana situs vidéo online sapertos YouTube sareng Vimeo. ATEM Mini Pro ngadukung sababaraha disk nalika dianggo sareng hub USB atanapi Blackmagic MultiDock, janten nalika disk ngeusian rékaman tiasa teraskeun kana disk kadua pikeun rékaman non-stop. Setélan rékaman sareng pilihan disk disetél dina ATEM Software Control sareng aya tampilan status rékaman dina multiview anu diwangun.

Pikeun mastikeun kasaluyuan maksimum, ATEM Mini nampilkeun sambungan USB anu dijalankeun salaku sumber Webcam anu saderhana. Éta hartosna palanggan tiasa nyolok sareng langsung damel sareng parangkat lunak pidéo naon waé. Parangkat lunak ditipu ku mikir yén ATEM Mini mangrupikeun kaméra wéb anu biasa, tapi éta leres-leres gentos produksi. Éta ngajantenkeun kasaluyuan lengkep sareng parangkat lunak pidéo naon waé sareng kualitas 1080HD lengkep. ATEM Mini tiasa dianggo sareng parangkat lunak sareng platform sapertos Open Broadcaster, XSplit Broadcaster, YouTube Live, Facebook Live, Skype, Zoom, Twitch, Periscope, Livestream, Wirecast sareng seueur deui.

Unggal 4 éta HDMI input nampilkeun standar konter standar sorangan. Éta hartosna ATEM Mini otomatis bakal ngarobih sumber 1080p, 1080i sareng 720p kana standar video tina pénél. The HDMI kaluaran mangrupikeun kaluaran "aux" leres sahingga palanggan tiasa ngabersihan saklar masing-masing HDMI input atanapi program pikeun kaluaran ieu. Upami pangguna nganggo program / pratinjaukeun switch, nyaéta HDMI kaluar tiasa dipilih pikeun sawangan, atanapi dina modél ATEM Mini Pro, tiasa dipilih pikeun nampilkeun multiview.

Aplikasi Kontrol Parangkat Lunak ATEM muka konci kakuatan ATEM Mini anu disumputkeun sareng ngamungkinkeun aksés ka unggal fitur dina saklar. ATEM Software Control nampilkeun antarbeungeut pangguna pangalih visual sareng palét parameter pikeun ngalaksanakeun pangaluyuan gancang. Sanaos palanggan biasana tiasa sambungkeun ngalangkungan USB, upami palanggan nyambung nganggo Ethernet dimungkinkeun pikeun sababaraha pangguna nyambung ka ATEM Mini nganggo salinan misah ATEM Software Control dina komputer anu sanés.

Anu diwangun dina "média kolam renang" ngamungkinkeun ngamuat dugi ka 20 grafik RGBA kualitas siaran anu kapisah pikeun judul, pelat muka sareng logo. Grafik tiasa dimuat ngalangkungan ATEM Software Control atanapi diunduh langsung tina Photoshop nganggo plug-in ATEM Photoshop.

Pikeun warta atanapi karya presentasi dina-set, ATEM Mini sampurna sabab ngagaduhan hulu ATEM Advanced Chroma Key ditambah keyer linier hilir tambahan. Konsumén bahkan tiasa nganggona pikeun overlay judul ku nyiptakeun grafik ku latar héjo atanapi biru sareng konci na bakal ngaluarkeun héjo sareng ngajantenkeun latar tukang transparan.

Nalika ngalakukeun produksi langsung anu langkung ageung sareng sababaraha kaméra, gunana pisan ningali sadaya sumber pidéo na dina waktos anu sami dina monitor anu hiji. Modél ATEM Mini Pro kalebet multiview propésional anu ngamungkinkeun para nasabah ningali sadaya 4 input video, ditambah sawangan sareng program dina hiji. HDMI tipi atanapi monitor. Unggal panempoan kaméra kalebet indikator tally sahingga palanggan terang iraha unggal sumberna aya dina hawa, sareng unggal tampilan ogé ngagaduhan labél khusus sareng méter audio. Palanggan ogé tiasa ningali pamuter média janten palanggan terang naon grafik anu dipilih. Plus multiview bahkan kalebet status pikeun ngarékam, ngalirkeun sareng mixer audio Fairlight.

Kalayan campuran audio Fairlight anu diwangun, ATEM Mini ngamungkinkeun pikeun nyampur sora langsung anu rumit. Adun internal ngagaduhan total 12 saluran sahingga konsumén tiasa nyampur audio tina sadaya sumber. Éta audio ti sadayana HDMI sumber sareng 2 input mic stéréo. Unggal saluran input ngagaduhan kualitas luhur 6 band paramétrik EQ sareng kompresor, limiter, expander sareng noise gate ogé panning pinuh.

"Modél anyar ATEM Mini ieu mangrupikeun inovasi anu leres dina aliran kerja. Kahiji kalina, produksi langsung parantos diintegrasikeun kana alur kerja éditan produksi pos. Henteu ngan éta, tapi ku integrasi Blackmagic RAW, urang tiasa nganggo file ISO anu direkam dina saklar, atanapi file anu dirékam dina kaméra. " saur Grant Petty, Blackmagic Desain CEO. "Éta alur kerja pilem RAW, alur kerja post produksi sareng alur kerja produksi langsung sadayana diintegrasikeun pikeun pertama kalina! Bayangkeun ngalakukeun an ultra HD ngawarnaan master pinuh warna sadayana tina hargana murah leutik HD switching Éta pikaresepeun pisan sareng éta bakal ngahasilkeun aliran kerja anu énggal pikeun industri tipi! ”

ATEM Mini Pro ISO Fitur

  • Fitur desain dumasar panel kontrol miniatur.
  • Diwangun dina pangrojong pikeun ngarékam unggal input salaku file ISO anu misah.
  • Simpen DaVinci Ngabéréskeun file proyék pikeun 1 klik édisi produksi langsung.
  • Ngarojong nyambungkeun dugi ka 4 kaméra atanapi komputer.
  • Streaming langsung via Ethernet didukung dina ATEM Mini Pro.
  • Kaluaran USB dijalankeun salaku Webcam sareng ngadukung sadaya parangkat lunak pidéo.
  • Standar otomatis otomatis dirobih sareng ngahirupkeun sadayana HDMI input.
  • Kalebet Kontrol Software ATEM gratis pikeun Mac sareng Windows.
  • Média internal pikeun 20 grafik RGBA kanggo judul, pelat muka sareng logo.
  • Ngawengku ATEM Advanced Chroma Key kanggo layar héjo / biru dianggo.
  • Multiview ngamungkinkeun ngawaskeun sadaya kaméra dina ATEM Mini Pro.
  • Audio mixer ngadukung limiter, compressor, 6 band EQ sareng seueur deui!

Kasadiaan sareng Harga

ATEM Mini Pro ISO sayogi ayeuna kanggo AS $ 895, henteu kalebet pajeg sareng pajeg lokal, ti Blackmagic Desain reseller sadunya.

Pencét Fotografi

Poto produk ATEM Mini Pro ISO, ogé anu sanésna Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

Ngeunaan Desain Blackmagic

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic DesainKartu tangkap DeckLink ngaluncurkeun révolusi dina kualitas sareng kabisa dina produksi pos, sedengkeun produk Emmy ™ anu unggul produk koréksi warna DaVinci parantos nguasai industri televisi sareng pilem ti mimiti 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain ngagaduhan kantor di Amérika Serikat, Inggris, Jepang, Singapura sareng Australia. Kanggo inpormasi lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe