imah » wartos » Desain Blackmagic Ngémbarkeun Blackmagic RAW 1.5

Desain Blackmagic Ngémbarkeun Blackmagic RAW 1.5


AlertMe

Fremont, California - Séptémber 13, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun Blackmagic RAW 1.5 update software anyar kalayan dukungan pikeun Adobe Premiere Pro sareng karanjingan Komposisi Media, ditambah Uji Speed ​​Blackmagic RAW pikeun Mac, PC sareng Linux, sahingga konsumén tiasa ngerjakeun langkung seueur platform sareng ngedit software nganggo file RÉM Blackmagic RAW na. Blackmagic RAW 1.5 sayogi diunduh ayeuna ti mimiti Blackmagic Desain situs wéb.

Blackmagic RAW 1.5 bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain IBC 2019 stan # 7.B45.

Pembaruan Blackmagic RAW 1.5 anyar kalebet Uji Speed ​​Speed ​​Blackmagic anu ayeuna sayogi dina Windows sareng Linux pikeun pertama kalina. Uji Kacepetan Blackmagic RAW mangrupikeun alat CPU sareng GPU pikeun benchmarking pikeun nguji laju ngorotan résolusi Rangkaian Blackmagic RAW dina sistem na. Langkung seueur CPU teras sareng GPU otomatis otomatis dideteksi sareng dianggo dina tés saengga palanggan nampi hasil anu akurat sareng realistis. Cukup pilih Blackmagic RAW konstanta bitrate 3: 1, 5: 1, 8: 1 atanapi 12: 1 sareng résolusi anu dipikahoyong pikeun ngalakukeun uji coba. Hasilna ditingalikeun dina tabel anu gampang dibaca anu nunjukkeun sabaraha pigura per detik dina komputer tiasa netepkeun kanggo sadaya résolusi anu dirojong.

Éditor damel di Adobe Premiere Pro sareng karanjingan Media Composer tiasa ayeuna damel sareng file Blackmagic RAW nganggo plug-in gratis anu dipendakan dina Blackmagic RAW 1.5. Plug-in anyar ieu ngaktifkeun éditor pikeun damel sareng Blackmagic RAW langsung, janten henteu deui kedah file transcode. Éta hartos kaméra file aslina Blackmagic RAW tiasa dianggo sapanjang sadaya aliran kerja. Teu aya deui kabutuhan pikeun nyiptakeun file proxy sareng akur éditan pikeun pagawean. Plug-in ieu ngagaduhan kualitas RAW dina file anu alit, modern, GPU sareng CPU gancangan anu langkung gancang sareng gampang dianggo sareng format video anu sanés.

Pangalusna sadaya, nalika proyék dipindahkeun tina Premiere Pro atanapi Media Composer kana DaVinci Resolve pikeun koreksi warna sareng bérés, sadaya kaméra RAW metadata sareng kualitas gambar masih aya.

"BALAK Blackmagic parantos sayogi pikeun éditor anu damel dina sadaya NLE profesional profésional," saur Grant Petty, Blackmagic Desain CEO. "Énggalna sabab anjeun ayeuna tiasa ngédit file RAW Blackmagic asli dina Premiere Pro sareng Media Composer teras ngarengsekeun éta dina DaVinci Resolve tanpa peryogi nyiptakeun file proksi, sadaya tanpa kedah kaleungitan kualitas!"

Fitur Blackmagic RAW 1.5

  • Ngawengku Uji Speed ​​Speed ​​Blackmagic RAW pikeun Mac, Windows sareng Linux.
  • Nambahkeun dukungan pikeun Adobe Premiere Pro sareng karanjingan Media komposer.
  • Perbaikan kinerja sareng koréksi bug anu saé.

Kasadiaan na Harga

Blackmagic RAW 1.5 sayogi ayeuna diunduh tina Blackmagic Desain situs wéb.

Pencét Fotografi

Poto produk Blackmagic RAW 1.5, ogé sadayana anu sanés Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

Ngeunaan Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe