imah » wartos » Desain Blackmagic Ngémbarkeun Mini ATEM Anyar

Desain Blackmagic Ngémbarkeun Mini ATEM Anyar


AlertMe

Fremont, California - Jumaah, 13 Séptémber 2019 - Blackmagic Desain dinten ayeuna ngumumkeun ATEM Mini saklar produksi hirup murah murah anyar anu dirancang khusus pikeun ngamungkinkeun streaming langsung ka YouTube sareng presentasi bisnis ngalangkungan Skype. ATEM Mini bakal sayogi dina bulan Nopémber 2019 ti Blackmagic Desain reseller sadunya pikeun US $ 295.

ATEM Mini bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain Stan IBC 2019 7.B45.

ATEM Mini anu anyar matak ngamudahkeun pikeun nyiptakeun produksi multi kaméra profesional pikeun streaming langsung ka YouTube atanapi presentasi bisnis inovatif nganggo Skype. Kantun sambungkeun ATEM Mini sareng para nasabah tiasa ngalih langsung antara 4 input kaméra pidéo kualitas luhur dina gambar kualitas anu hadé langkung saé. Konsumén bahkan tiasa nyambung kana komputer kanggo nampilkeun slide PowerPoint atanapi nambihan konsol gim. Anu diwangun dina DVE ngamungkinkeun gambar anu pikaresepeun dina épék gambar, sampurna pikeun koméntar langsung. Aya seueur épék pidéo ogé. Pikeun hirup streaming, ATEM Mini gaduh kaluaran USB anu tiasa dianggo sapertos webcam, janten pelanggan tiasa nyambung kana parangkat lunak pidéo naon waé. Aya ogé HDMI video kaluar pikeun proyektor. Input mikropon ngamungkinkeun desktop anu luhur sareng lapel mics pikeun wawancara sareng presentasi.

ATEM Mini ngagaduhan desain dumasar panel kontrol kompak sareng sadaya konéksi pidéo, audio sareng kontrol dina panel tukang. Panel hareup kaasup tombol anu gampang dianggo pikeun milih sumber, nyaluyukeun input audio, ogé milih épék video sareng transisi. Panel tukangna kalebet HDMI input pikeun nyambungkeun kaméra atanapi komputer, ditambah input mikropon tambahan. Program ATEM Mini nyaéta kaluaran via an HDMI video kaluar ogé USB pikeun kaluaran webcam. Tombol panel payun ageung sareng gampang dianggo ku raos, janten dimungkinkeun pikeun nganggo saklar nalika nampilkeun. Konsumén ogé kéngingkeun tombol mixer audio pikeun campuran audio langsung.

ATEM Mini gampang pisan dianggo, sabab palanggan ngan saukur mencét tombol input anu dilabélan 1 dugi ka 4 dina panel payun pikeun ngarobih atanapi motong antara sumber pidéo. Konsumén tiasa milih antara transisi cut atanapi épisi transisi ku milih tombol cut atanapi auto dina panel. Beda sareng cut, tombol otomatis nyarios ka ATEM Mini pikeun nganggo épék pidéo anu dipilih nalika pindah antara input. Konsumén tiasa milih tina transisi anu pikaresepeun sapertos anu biasa dianggo ngaleyurkeun, atanapi épék langkung dramatis sapertos dip kana warna, perek DVE sareng dorongan DVE. DVE sampurna pikeun gambar dina épék gambar sareng konsumén tiasa langsung nyetél posisi gambar anu béda tina tombol-tombol dina panel kontrol. Bahkan aya kénéh toko pikeun judul sareng grafik anu tiasa diaksés ngalangkungan kontrol parangkat lunak luar.

Kalayan 4 mandiri HDMI input, palanggan tiasa nyambungkeun dugi ka 4 kaméra video konsumen anu berkualitas. Sadaya sumber anu nyambung bakal nyingkronkeun deui ka saklar upami éta beroperasi dina standar pidéo anu béda, anu hartosna sadayana input ngan ukur dianggo sareng para nasabah tiasa ngatur pakakas anu teu dikenal upami palanggan ngadatangan tempat atanapi lokasi anu énggal. Bayangkeun nganggo kamampuan lampu handap kaméra propésional pikeun produksi téater sareng pidéo musik.

Pikeun mastikeun kasaluyuan maksimum anu dimungkinkeun, ATEM Mini nampilkeun sambungan USB anu dijalankeun salaku sumber Webcam anu saderhana. Éta hartosna palanggan tiasa nyolok sareng langsung damel sareng parangkat lunak pidéo naon waé. Parangkat lunak ditipu ku mikir yén ATEM Mini mangrupikeun kaméra wéb anu biasa, tapi éta leres-leres gentos produksi. Éta ngajantenkeun kasaluyuan lengkep sareng sadaya perangkat lunak dina kualitas mutuh 1080 XNUMX. Pilih palanggan parangkat lunak mana waé, sapertos Open Broadcaster pikeun streaming langsung, atanapi Skype pikeun presentasi anu langsung. ATEM Mini tiasa dianggo sareng parangkat lunak sareng platform sapertos Open Broadcaster, XSplit Broadcaster, YouTube Live, Facebook Live, Skype, Twitch TV, Periscope, Livestream, Wirecast sareng seueur deui.

nu HDMI kaluaran program sampurna pikeun nyambungkeun ATEM Mini kana perékam éksternal atanapi monitor. ATEM Mini ngadukung perékam sapertos HyperDeck Studio Mini sareng Blackmagic Video assist. Konsumén kéngingkeun kaluaran kualitas luhur kalayan video program switch, ditambah audio langsung tina mixer audio internal. The HDMI kaluaran bahkan tiasa dihubungkeun sareng proyektor video di tempat ageung. Upami palanggan nyambungkeun ATEM Software Panel Panel malah tiasa ngarobih HDMI kaluaran langsung tina salah sahiji input video. Aya ogé setting latency anu handap anu ngamungkinkeun kaluaran konsol gim anu nyambung dina HDMI kaluaran. Upami pelanggan ngaktipkeun éparan campuran campuran gaya siaran, éta HDMI kaluaran tiasa dianggo pikeun nilik sumber sateuacan transisi.

Kalayan dua input audio stereo 3.5mm anu mandiri, palanggan tiasa nyambungkeun mikropon desktop sareng lapel. Kalayan 2 input audio stéréo tambahan, konsumén tiasa mastikeun host sareng tamu duanana ngagaduhan mikropon lapel nalika wawancara. Sadaya input audio kana ATEM Mini kalebet tombol dina panel pikeun nyaluyukeun tingkat audio sareng ngaktifkeun input kana mixer audio.

Aplikasi Kontrol Perangkat Lunak ATEM muka konci kakuatan anu disumputkeun tina ATEM Mini nalika palanggan kéngingkeun total kontrol pikeun fitur pangalih, ditambah parangkat lunak kalebet gratis kanggo Mac sareng Windows. ATEM Software Control nampilkeun antarbeungeut pangguna pangalih visual sareng palét parameter pikeun ngalaksanakeun pangaluyuan gancang. Sanaos palanggan biasana tiasa sambungkeun ngalangkungan USB, upami palanggan nyambung nganggo Ethernet dimungkinkeun pikeun sababaraha pangguna nyambung ka ATEM Mini nganggo salinan misah ATEM Software Control dina komputer anu sanés. Konsumén bahkan tiasa ngahemat kaayaan switch salaku file XML. Upami pelanggan peryogi playback klip, para pelanggan bahkan tiasa ngendalikeun perékam disk HyperDeck ngalangkungan Ethernet.

Anu diwangun dina "média kolam renang" ngamungkinkeun ngamuat dugi ka 20 grafik RGBA kualitas siaran anu misah pikeun judul, pelat muka sareng logo. Konsumén bahkan tiasa nganggo bingkai masih pikeun épék kompléks sapertos tisu grafis. ATEM Mini bahkan tiasa nyandak gambar tina kaluaran pidéo sareng nambihan kana kolam média internal. Konsumén tiasa sacara gampang ngatur grapik anu masih nyimpen nganggo aplikasi ATEM Software Control anu kalebet, atanapi konsumén tiasa ngaunduh langsung tina parangkat lunak Photoshop nganggo plug-in ATEM Photoshop. Photoshop Plug-in cocog pikeun grafik anu kedah sering dirobih, sapertos papan skor, sabab para pelanggan tiasa ngamutahirkeun téks sareng ngaunduh langsung kana saklar, ngamungkinkeun grafik tiasa gancang dina udara.

Pikeun warta atanapi karya presentasi anu parantos disetél, ATEM Mini mangrupikeun pilihan anu sampurna sabab ngagaduhan ATEM Advanced Chroma Key kanggo kroma kualitas tinggi atanapi luminance keying, ditambah keyer linier hilir tambahan. Konsumén bahkan tiasa nganggo éta pikeun overlay judul ku ngan saukur nganggo PowerPoint atanapi perangkat lunak sanés anu nganggo latar héjo atanapi biru sareng keyer na bakal ngaluarkeun héjo sareng ngajantenkeun latar tukang transparan.

Kalayan campuran audio Fairlight anu diwangun, ATEM Mini ngamungkinkeun pikeun nyampur campuran sora langsung anu rumit. Adun internal ngagaduhan total 12 saluran sahingga para pelanggan ngagaduhan kamampuan pikeun nyampur audio tina sadaya sumber. 8 saluran mixer de-embedded tina HDMI input, samentawis tambahan dua saluran audio stéréo anu masukan ngalangkungan konéksi mikropon 3.5mm dina panel tukang. Unggal saluran input ngagaduhan kualitas luhur 6 band paramétrik EQ sareng kompresor, limiter, expander sareng noise gate ogé panning pinuh.

nu HDMI kaluaran mangrupikeun kaluaran "aux" leres sahingga palanggan tiasa ngabersihan saklar masing-masing tina 4 HDMI input atanapi program feed kana kaluaran ieu. Konsumén malah tiasa "ngarahkeun" saklar input 1 kana HDMI kaluaran pikeun latency low pikeun eSport. Upami palanggan milih épék campuran campuran gaya siaran, konsumén ogé tiasa ngaluarkeun feed sawangan, ngamungkinkeun verifikasi sumberna sateuacan ngalih kana éta.

"ATEM Mini anu anyar mangrupikeun conto anu sampurna pikeun sumanget Blackmagic Desain, "Ceuk Grant Petty, Blackmagic Desain CEO. "Éta sigana gampang pikeun nganggo saklar produksi live béaya rendah, tapi éta ngagaduhan fitur siaran anu disumputkeun di jero janten konsumén moal diwatesan sacara kreatif sareng ngagunakeun kréativitasna aranjeunna tiasa nganggo cara anu sami sareng sadayana salaku tukang jual luhur anu aya dina industri televisi siaran. Naon ieu hartosna sanaos biayana murah, teu aya langit-langit kaca sareng ATEM Mini! ”

Fitur Mini ATEM

  • Fitur desain dumasar panel kontrol miniatur.
  • Ngarojong streaming langsung ka sadaya platform média sapertos YouTube.
  • Gawe sareng Skype pikeun presentasi bisnis multi kaméra.
  • Ngarojong nyambungkeun dugi ka 4 kaméra atanapi komputer.
  • Kaluaran USB dijalankeun salaku Webcam sareng ngadukung sadaya parangkat lunak pidéo.
  • Rupa-rupa épék pidéo profesional kaasup.
  • HDMI kaluaran pidéo ngamungkinkeun rékaman langsung tina program.
  • Dua input audio stéréo pikeun nyambungkeun mikropon desktop atanapi lapel.
  • Kalebet Kontrol Software ATEM gratis pikeun Mac sareng Windows.
  • Ngawengku lengkep HD DVE pikeun gambar dina épék gambar sareng transisi DVE.
  • Transisi kualitas siaran kalebet campuran, beuleum sareng usap.
  • Média internal pikeun 20 grafik RGBA kanggo judul, pelat muka sareng logo.
  • Ngawengku ATEM Advanced Chroma Key kanggo layar héjo / biru dianggo.
  • Dioperasikeun dina cut-bus atanapi campuran campuran épéktual gaya gaya.
  • Audio mixer ngadukung limiter, compressor, 6 band EQ sareng seueur deui!
  • Standar otomatis otomatis dirobih sareng ngahirupkeun sadayana HDMI input.
  • Diwangun dina kendali Ethernet sareng SDK ngamungkinkeun solusi pamekar pelanggan.
  • Cocog sareng sadaya panel kontrol hardware ATEM propésional.

Kasadiaan sareng Harga

ATEM Mini bakal sayogi dina bulan Nopémber 2019 kanggo AS $ 295, henteu ngaluarkeun tugas, ti Blackmagic Desain reseller sadunya.

Pencét Fotografi

Poto produk tina ATEM Mini, ogé sadayana anu sanés Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

Ngeunaan Desain Blackmagic

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic DesainKartu tangkap DeckLink ngaluncurkeun révolusi dina kualitas sareng kabisa dina produksi pos, sedengkeun produk Emmy ™ anu unggul produk koréksi warna DaVinci parantos nguasai industri televisi sareng pilem ti mimiti 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain ngagaduhan kantor di Amérika Serikat, Inggris, Jepang, Singapura sareng Australia. Kanggo inpormasi lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe