imah » wartos » Desain Blackmagic Ngémbarkeun Mini ATEM Anyar

Desain Blackmagic Ngémbarkeun Mini ATEM Anyar


AlertMe

Fremont, California - Jumaah, 13 Séptémber 2019 - Blackmagic Desain dinten ieu ngumumkeun ATEM Mini anu énggal-éntuk biaya produksi pédah sésana khusus anu dirancang pikeun ngidinkeun streaming langsung sareng YouTube sareng presentasi bisnis via Skype. ATEM Mini bakal sayogi dina bulan Nopémber 2019 ti Blackmagic Desain resellers sakuliah dunya keur AS $ 295.

ATEM Mini bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain IBC 2019 stan 7.B45.

ATEM Mini anyar ngagampangkeun nyieun produksi kaméra multi profésional pikeun streaming langsung ka YouTube atanapi presentasi bisnis inovatif nganggo Skype. Kantun nyambungkeun ATEM Mini sareng para nasabah tiasa ngalih langsung antara input kaméra video kualitas luhur 4 dina gambar kualitas anu nyirorot. Konsumén malah tiasa nyambung kana komputer pikeun nampilkeun slide PowerPoint atanapi nambihan konsol kaulinan. Anu diwangun dina DVE ngamungkinkeun gambar anu narik dina pangaruh gambar, sampurna pikeun koméntar langsung. Aya seueur pangaruh video ogé. Pikeun hirup stream, ATEM Mini gaduh kaluaran USB anu tiasa dianggo sapertos webcam, sahingga palanggan tiasa nyambung kana perangkat lunak pidéo. Teu aya ogé HDMI video kaluar pikeun proyektor. Input mikropon ngamungkinkeun desktop anu kualitasna sareng lapel kualitas luhur pikeun ngawawancara sareng presentasi.

ATEM Mini gaduh desain dumasar kana kontrol panel kompak sareng sadaya pidéo, audio sareng sambungan kontrol dina panel pungkur. Panel hareup kaasup gampang ngagunakeun tombol pikeun milih sumber, nyaluyukeun input audio, ogé milih épék video sareng transisi. Panel pungkur kaasup HDMI input pikeun nyambungkeun kaméra atanapi komputer, ditambah ogé input mikropon tambahan. Program Mini ATEM nyaéta kaluaran liwat hiji HDMI pidéo ogé salaku USB pikeun kaluaran webcam. Tombol panel hareupna ageung sareng gampang dianggo ku rumasa, janten kamungkinan kanggo ngagulung éta bari ngabentikeun. Konsumén ogé kéngingkeun tombol mixer audio kanggo nyampur audio langsung.

ATEM Mini gampang pisan dianggo, kusabab para pelanggan ngan saukur pencét tombol input anu dilabélan 1 ka 4 dina panel hareup pikeun ngarobih atanapi dipotong antara sumber video. Konsumén tiasa milih antara cut transisi atanapi épék transisi ku milih tombol cut atanapi otomatis dina panel. Teu kawas cut, tombol otomatis masihan ATEM Mini nganggo pangaruh pidéo anu dipilih nalika ganti antara input. Konsumén tiasa milih tina énggal-énggal anu sapertos dianggo sapertos lebur biasa, atanapi épék anu langkung dramatis sapertos dip dugi ka warna, tambihan DVE sareng DVE push. DVE sampurna pikeun gambar dina pangaruh gambar sareng para nasabah tiasa langsung nyetél posisi gambar anu béda ti tombol-tombol dina panel kontrol. Aya toko masih pikeun judul sareng grafis anu tiasa diakséskeun ku kontrol parangkat lunak éksternal.

Kalayan 4 mandiri HDMI masukan, para nasabah tiasa nyambung kana kaméra video konsumen 4 anu kualitas luhur. Sadaya sumber anu dihubungkeun bakal ngahubungkeun deui ka switcher upami aranjeunna beroperasi dina standar video anu béda, anu hartosna sadaya asupan hungkul waé sareng para nasabah tiasa ngadamel peralatan anu henteu dipikanyaho upami para nasabah ngadatangan tempat atanapi lokasi anu énggal. Bayangkeun nganggo kamampuan lampu low tina kaméra profésional pikeun produksi téater sareng video musik.

Pikeun mastikeun kasaluyuan maksimal, ATEM Mini gaduh sambungan USB anu dijalankeun salaku sumber webcam anu sederhana. Éta hartosna para nasabah tiasa nyolok sareng langsung tiasa damel sareng perangkat lunak pidéo naon waé. Softwarena ditipu ku mikirkeun ATEM Mini mangrupikeun webcam umum, tapi éta leres-leres mangrupakeun produksi produksi langsung. Éta ngajamin kasaluyuan lengkep sareng sadaya software dina kualitas 1080HD resolusi lengkep. Pilih naon waé palanggan software sapertos, sapertos Open Broadcaster kanggo live streaming, atanapi Skype pikeun titik pikeun nunjukkeun presentasi. ATEM Mini tiasa dianggo sareng parangkat lunak sareng platform sapertos Open Broadcaster, XSplit Broadcaster, YouTube Live, Facebook Live, Skype, Twitch TV, Periscope, Livestream, Wirecast sareng seueur deui.

nu HDMI output program sampurna pikeun ngahubungkeun ATEM Mini kana perékam atanapi monitor éksternal. ATEM Mini ngarojong perékam sapertos HyperDeck Studio Mini sareng Blackmagic Video Assist. Konsumén kéngingkeun kaluaran kualitas luhur sareng video program switcher, ditambah audio langsung tina panyampur audio internal. The HDMI kaluaran malah tiasa dihubungkeun sareng proyektor video di tempat anu ageung. Upami konsumén nyambungkeun ATEM Software Panel palanggan bahkan tiasa ngarobih HDMI output langsung tina salah sahiji pidéo pidéo. Aya ogé pangaturan anu lemah ngamungkinkeun kaluaran konsol kaulinan anu disambungkeun dina HDMI kaluaran. Upami palanggan ngaktifkeun épék campuran siaran gaya, nyaéta HDMI output tiasa dianggo pikeun nénjo sumber-sumber sateuacan transisi.

Kalayan dua input audio stereo 3.5mm mandiri, para nasabah tiasa nyambungkeun desktop sareng lapel mikropon. Kalayan input audio stereo 2, para palanggan tiasa mastikeun host sareng tamu duanana ngagaduhan mikrofon lapel nalika ngalakukeun wawancara. Sadaya input audio kana ATEM Mini kalebet tombol dina panel kanggo nyaluyukeun tingkat audio sareng ngamungkinkeun inputna kana mixer audio.

Aplikasi ATEM Software Control bakal muka konci kakuatan anu disumputkeun tina ATEM Mini nalika para palanggan meunang kontrol anu total kana fitur panukeur, ditambah parangkat lunak anu disertakeun gratis kanggo Mac sareng Windows. ATEM Software Control gaduh antarmuka anu maké panganteur visual sareng palét paramét pikeun ngalereskeun gancang. Sanaos nasabah biasana tiasa nyambungkeun liwat USB, upami nasabah nyambung nganggo Ethernet, kamungkinan pikeun sababaraha pangguna nyambung ka ATEM Mini nganggo salinan misah tina ATEM Software Control dina komputer anu béda. Konsumén tiasa malikeun nagara éta janten switchver salaku file XML. Upami nasabah peryogi clip playback, para nasabah malah tiasa ngontrol parekam disk HyperDeck via Ethernet.

Anu diwangun dina "kolam renang média" ngamungkinkeun ngeusian nepi ka 20 siaran misah kualitas grafis RGBA pikeun judul, piring pambuka sareng logo. Konsumén komo tiasa nganggo kerangka poto pikeun épék kompleks sapertos lap lap. ATEM Mini bahkan tiasa nangkep tina output video sareng nambihan kana kolam renang média internal. Konsumén tiasa ngatur ngatur toko grafis anu tetep nganggo aplikasi ATEM Software Control anu kaasup, atanapi para nasabah tiasa didownload langsung tina perangkat lunak Photoshop nganggo ATEM Photoshop plug-in. Photoshop Plug-in sampurna pikeun grafis anu kedah robih sering, sapertos papan layar, sapertos nasabah tiasa ngomean téks sareng didownload sacara langsung kana switcher, anu ngamungkinkeun grafis langkung gancang.

Pikeun warta atanapi karya presentasi diatur, ATEM Mini mangrupikeun pilihan anu sampurna kusabab éta gaduh ATEM Advanced Chroma Key pikeun kualitas kromaoma atanapi pencahyaan luminance, ditambah hiji konci linear hilir tambahan. Konsumén bahkan tiasa nganggo éta pikeun overlays judul ngan saukur ku nganggo PowerPoint atanapi software sanésna nganggo latar héjo atanapi biru sareng keyerna bakal sambel héjo sareng ngajantenkeun latar tukang transparan.

Kalayan diwangun dina mixer audio Fairlight, ATEM Mini ngamungkinkeun pikeun nyampur pisan sora langsung anu rumit. Campuran internal nganggo sajumlah saluran 12 sahingga konsumén nampi kamampuan nyampur audio tina sagala sumber. Saluran mixer 8 dipasang dina HDMI masukan, sedengkeun dua saluran audio stereo tambahan nyaéta input via sambungan mikropon 3.5mm dina panel pungkur. Masing-masing saluran input gaduh pita kualitas paling luhur 6 band paramétric EQ sareng compressor, limiter, expander sareng gerbang sora ogé panning pinuh.

nu HDMI kaluaran mangrupikeun kaluaran "aux" anu leres saéngga para nasabah tiasa ngabersihan unggal 4 HDMI inputs atanapi program pakan kanggo kaluaran ieu. Konsumén komo tiasa "langsung" ngalih input 1 ka anu HDMI output pikeun latency low pikeun eSport. Upami para nasabah milih épék campuran siaran gaya ngagentos, para nasabah tiasa ogé ngahasilkeun pakan sawangan, ngamungkinkeun verifikasi sumberna sateuacan népana.

"ATEM Mini anyar mangrupikeun conto anu sampurna pikeun sumanget Blackmagic Desain, "Saur Grant Petty, Blackmagic Desain CEO. "Éta sigana gampang anu ngagemkeun produksi produksi hargana murah, sanaos fitur siaran profésional anu disumputkeun dina jero supados para nasabah moal bakal diwates ku kreatif sareng nganggo kréatifitasna ku aranjeunna tiasa nganggo cara anu sami sareng sadayana péngkolan tinggi anu kapanggih dina industri siaran televisi Naon ieu hartosna sanajan hargana murah, teu aya siling kaca sareng ATEM Mini! "

Fitur Mini ATEM

  • Fitur desain dumasar panel kontrol miniaturized.
  • Ngalacak streaming langsung ka sadaya platform média sapertos YouTube.
  • Usaha sareng Skype pikeun presentasi bisnis kaméra kaméra.
  • Nganggo nyambungkeun ka kaméra 4 atanapi komputer.
  • Output USB dijalankeun salaku webcam sareng ngarojong sadaya parangkat lunak pidéo.
  • Émbaran lebar épék video profésional kalebet.
  • HDMI kaluaran video ngamungkinkeun ngarékam langsung program.
  • Dua input audio stereo pikeun nyambungkeun desktop atanapi mikropon lapel.
  • Ngawengku ATEM Software Control gratis pikeun Mac sareng Windows.
  • Ngawengku lengkep HD DVE pikeun gambar gambar tina efek gambar sareng transisi DVE.
  • Transisi kualitas siaran kaasup campuran, dip sareng usap.
  • Media internal pikeun 20 RGBA grafik pikeun judul, piring pambuka sareng logo.
  • Ngawengku ATEM Advanced Chroma Key pikeun karya layar héjo / biru.
  • Beroperasi dina cut-beus atanapi pangaruh campuran gaya gaya ganti.
  • Audio mixer ngarojong limiter, compressor, 6 band EQ sareng seueur deui!
  • Standar otomatis otomatis dirobih sareng ngahirupkeun sadayana HDMI input.
  • Diwangun dina kontrol Ethernet sareng SDK ngamungkinkeun solusi pamekar customer.
  • Cocog sareng panel panel hardware hardware ATEM profésional.

Kasadiaan na Harga

ATEM Mini bakal sayogi dina bulan Nopémber 2019 kanggo AS $ 295, henteu ngaluarkeun tugas, ti Blackmagic Desain resellers di sakuliah dunya.

Pencét Fotografi

Poto produk tina ATEM Mini, ogé sadayana anu sanés Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

Ngeunaan Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe