imah » wartos » Desain Blackmagic Ngumumkeun Panel Advanced ATEM Anyar

Desain Blackmagic Ngumumkeun Panel Advanced ATEM Anyar


AlertMe

Fremont, CA - 9 Juli 2020 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun sadayana Advanced ATEM 2 M / E Advanced Panel sareng ATEM 4 M / E Advanced Panel. Kulawarga anyar panel kontrol hardware anu dirancang elegan dirancang pikeun dianggo sareng sadaya saklar ATEM. Panel Advanced ATEM cukup ageung ku kituna pangguna ngagaduhan kendali khusus pikeun saklar ATEM pangageungna. Fitur kalebet dugi ka 4 M / Es, dugi ka 24 LCD anu misah pikeun labél tombol khusus, 4 misahkeun LCD sistem kontrol, 4 T ‑ bar fader kadali sareng seueur deui! Desain panel anu anyar ngamungkinkeun panggunaan desktop atanapi pemasangan inset pikeun permukaan kontrol anu sampurna!

Panel Advanced ATEM sayogi langsung ti Blackmagic Desain reseller sadunya ti US $ 5,995.

ATEM Advanced Panels muka kakuatan Konstelasi ATEMna sabab masihan konsumén seueur pisan kontrol, ngamungkinkeun para nasabah nyetél épék anu langkung rumit. Éta ogé cara anu langkung saé pikeun dianggo kusabab para nasabah ngagaduhan tombol kualitas siaran fisik, tombol sareng t-bar fader sahingga para nasabah tiasa ngaksés sadaya fitur dina sért, dina waktos anu sasarengan.

Model 1 M / E ngagaduhan jajar M / E tunggal sareng 10 tombol input sareng layar LCD kontrol sistem 1. Sanaos panel 1 M / E, palanggan tiasa ngendalikeun sadayana M / Es dina saklar anu langkung ageung. Tombol input nampilkeun warna anu tiasa disaluyukeun ku pangguna sareng LCD label mérek. Aya ogé bahan gumbira pikeun DVE sareng T ‑ bar fader.

Model 2 M / E ngagaduhan jajaran 2 M / E kalayan 20 tombol input sareng 2 LCD sistem kontrol mandiri pikeun tiap jajar. Ditambah unggal baris tiasa ngendalikeun dugi ka 4 M / Es dina saklar anu langkung ageung. Duanana baris sareng sadaya tombol input kalebet LCD pikeun panyirian khusus. Unggal baris ogé kalebet beus pilih anu mandiri.

Modél 4 M / E anu masif cukup ageung pikeun cocog pisan fitur-fitur dina peralih ATEM Constellation. Éta ngagaduhan 4 M / E jajar kalayan 40 tombol input per baris sareng 4 LCD sistem kontrol mandiri pikeun tiap jajar. Panel masif ieu kalebet 24 LCD pikeun panyiri khusus unggal tombol dina unggal jajar.

ATEM Constellation parantos dirarancang pikeun masihan palanggan alur kerja pindah langsung anu paling canggih. Sacara internal, ATEM Constellation gaduh program sareng beus preview anu misah anu tiasa dianggo ku palanggan pikeun gancang sareng akurat ngalihkeun sumber. ATEM Constellation ngamungkinkeun para nasabah ningali pilihan beus sawanganna ku ngagunakeun kaluaran aux atanapi dina multi view. Teras sadayana anu kedah dilakukeun ku pelanggan nyaéta milih dina beus sawangan tina panel canggih, anu bakal muncul dina layar pratinjau, sahingga para nasabah ningali sumberna sateuacan dipayunkeun. Teras palanggan tiasa nyandak sumberna online ku mencét cut atanapi auto. Palanggan ogé tiasa ngalih sumber dina beus program upami nasabah peryogi langsung langsung.

Nalika milih jinis transisi, layar LCD kontrol sistem bakal nembongkeun pilihan pikeun transisi éta, janten para nasabah tiasa ngarobih parameter na bari henteu nganapigasi ménu anu rumit. Éta sadayana instan sayogi. Éta masihan palanggan sababaraha cara pikeun ngalih. Konsumén bahkan tiasa motong langsung dina beus program. Kalayan ATEM Advanced Panels pelanggan kéngingkeun sadaya kontrol anu diperyogikeun konsumén pikeun ngaksés sadaya jinis transisi kalayan gancang.

Pengalih ATEM masihan konsumén sababaraha rupa-rupa gaya transisi. Standar SMPTE tisu dilebetkeun sareng tisu tiasa gaduh pelembutan tepi pikeun transisi ngalamun lemes anu langkung pikaresepeun tibatan leyur silang saderhana. Transisi anu dicelupkeun nyiptakeun pangaruh warna ka warna, nanging kusabab palanggan tiasa teuleum kana sumber pidéo naon waé, palanggan tiasa nyiptakeun épék anu inovatif. Transisi DVE nganggo DVE pikeun nyiptakeun gerakan anu gélo dimana sadayana gambar payuneunana ngalir. T-bar fader bahkan ngamungkinkeun para nasabah sacara manual posisi transisi pikeun total kadali.

Kuatkeun transisi usap ku aksés parameter pikeun ngarobah kana épék anu pikaresepeun. Nalika palanggan tiasa milih pola usap langsung dina LCD, palanggan ogé tiasa nambihan seueur kustomisasi pikeun gaya produksi. Konsumén bahkan tiasa nganggo joystick khusus pikeun nyetél posisi pola usap anu pas.

Panel Advanced ATEM cocog pikeun nempatkeun posisi DVE pikeun gambar khusus dina efek gambar kusabab éta kaasup galak. Konsumén ogé tiasa nganggo tombol lemes sareng ménu dina LCD kanggo nyaluyukeun posisi DVE, ukuran sareng fitur DVE sanésna sapertos lampu sareng teundeun épék bayangan. DVE tiasa dipasang pikeun ngapung grafis kana pigura atanapi pilih salah sahiji transisi anu sateuacanna diprogram sareng pereskeun transisi.

Kontrol t-bar anu dirancang sacara ergonomis ngamungkinkeun para nasabah naek transisi sampurna salaku bagian tina pagelaran langsung. Kadang emosi tina kajadian langsung hartosna para nasabah kedah ngaraos transisi supados sampurna diselaraskeun sareng operator kaméra sareng bakat. Sapertos konduktor, ATEM Konstélasi mangrupikeun bagian tina pagelaran sareng nyababkeun suasana nalika produksi terbentang.

Mindahkeun elemen-elemen di sakuriling layar nganggo Joystick. Sareng palanggan kontrol Axis 3 pinuh tiasa nyaluyukeun X, Y sareng Z posisi pola usap sareng posisi ATEM Constellation DVEs. Kontrol joystick sareng DVE cocog pikeun nempatkeun pidéo langsung kana pidéo. Skala ukuranana, posisina handap atanapi kénca sareng katuhu pikeun gambar anu sampurna dina pangaruh gambar. Konsumén ogé tiasa nganggo joystick pikeun mindahkeun DVE sareng lebet posisi layar keyframe ngamimitian sareng mungkas pikeun gerak DVE animasi anu dikustomisasi nyalira.

Unggal sistem kontrol LCD ngagaduhan keypad aksés langsung kalayan tombol pikeun tiap fungsi, sareng LCD sareng tombol tombol sareng tombol lemes. Aya ratusan parameter pangalih anu sayogi pikeun keyers, seleksi transisi, DVE, generator warna ogé standar vidéo switcher, pangaturan multiview bahkan remap tombol input. Konsumén bahkan tiasa ngahemat sareng ngémutan 10 sét panel masing-masing sareng nyimpenna dina panel. Ditambah modél 2 M / E salaku 2 ménu kontrol sistem anu mandiri, sedengkeun modél 4 M / E ngagaduhan 4 LCD sistem kontrol mandiri.

Kauntungan sanés Panel ATEM Advanced nyaéta makro anu diwangun, dimana para nasabah tiasa gampil ngarékam macros khususna sareng memicu aranjeunna pikeun muterkeun deui ku tombol dipencét. Ieu ngandung harti yén para nasabah henteu kedah nganggo komputer pikeun damel sareng makro sabab para nasabah tiasa memicu aranjeunna tina palanggan panel hardware anu sami anu ngalih ti. Konsumén tiasa nyetél makro anu béda pikeun pemicu handapeun tiap tombol makro sareng LCD strip ipis dina tombol anu bakal nunjukkeun palanggan tombol mana anu ditugaskeun ku makro.

ATEM 2 sareng 4 M / E Panel Laju anu énggal pikaresepeun sabab aranjeunna masihan pelanggan kadali total pikeun pangalih ATEM pangageungna sapertos ATEM Constellation 8K, "saur Grant Petty, Blackmagic Desain CEO. "Kalayan dugi ka 24 LCD dina modél 4 M / E, digabungkeun sareng labél kancing dinamis, warna anu tiasa disesuaikan, sajumlah kendali anu réa sareng desain anyar nyandak ATEM Advanced Panels kana tingkat fitur anu anyar pikeun produksi langsung. Kami parantos ngusahakeun pisan ngawangun kaayaan anyar panel kontrol seni ieu anu ngamungkinkeun para nasabah damel dina program langsung na langkung gancang sareng ngawangun studio televisi anu paling inovatif! "

Fitur ATEM Advanced Panels

  • Pitur alur kerja siaran tradisional.
  • Modél 2 M / E kuat bari tetep dibabawa.
  • Model 4 M / E kalebet sadaya fitur pikeun saklar ageung.
  • Hingga 40 tombol input misah nganggo labél sareng warna khusus.
  • Kontrol transisi pikeun gancang milih gaya transisi.
  • Pilih gaya usap gancang tina sistem kontrol LCD.
  • Ngarojong transisi DVE sareng posisi kalayan joystick.
  • Ngawengku fader bar pikeun kontrol manual transisi.
  • Ngawengku sistem kontrol LCD anu misah pikeun tiap jajaran M / E.
  • Ngarojong pemicu makro langsung dina unggal beus pilih.

Kasadiaan sareng Harga

Panel Advanced ATEM sayogi ayeuna ti US $ 5,995, henteu kalebet pajeg sareng pajeg lokal, ti Blackmagic Desain reseller sadunya.

Pencét Fotografi

Poto produk tina Panel Advanced ATEM, ogé sagala rupa Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

Ngeunaan Desain Blackmagic

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic DesainKartu tangkap DeckLink ngaluncurkeun révolusi dina kualitas sareng kabisa dina produksi pos, sedengkeun produk Emmy ™ anu unggul produk koréksi warna DaVinci parantos nguasai industri televisi sareng pilem ti mimiti 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain ngagaduhan kantor di Amérika Serikat, Inggris, Jepang, Singapura sareng Australia. Kanggo inpormasi lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe