imah » wartos » Desain Blackmagic Ngumumkeun Video Anyar Blackmagic assist 12G

Desain Blackmagic Ngumumkeun Video Anyar Blackmagic assist 12G


AlertMe

Fremont, California - Jumaah, 13 Séptémber 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun Blackmagic Video Assist 12G anu mangrupikeun modél anyar perusahaan ngawaskeun gabungan sareng ngarékam solusi. Modél anyar ieu gaduh layar HDR langkung saé, diwangun dina ruang lingkup, batré anu ditingkatkeun, 12G-SDI sareng seueur deui. Video Blackmagic assist 12G bakal tiasa dilakukeun dina Séptémber 2019 ti Blackmagic Desain penjual sadunya ti AS $ 795.

Video Blackmagic Assist 12G bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain IBC 2019 stan # 7.B45.

Anyar Blackmagic Video Assist 12G HDR nambihan pangawasan sareng rékaman rékaman ka SDI atanapi HDMI kaméra sadayana HD, ultra HD, 2K sareng 4K format DCI. Desain anu énggal anyar kalebet inovasi sapertos layar anu langkung terang pikeun pagelaran HDR, indikator tally, 4 diwangun dina ruang lingkup, fitur pitulung fokus ditingkatkeun, 3D LUTs sareng ngarékam RAW Blackmagic asli ti kaméra anu dirojong. Kalayan 12G-SDI sareng HDMI 2.0 dina modél 5 ″ sareng 7 ″, para palanggan nampi dukungan pikeun ngarékam tina ampir sagala alat dina sagala format nepi ka 2160p60. Layar sentuhan anu langkung terang ngajamin langkung hadé dina rékamanna nalika moto pilem digital HDR, atanapi nalika nembak di luar panonpoé. Desain anyar ogé gaduh batré anu ditingkatkeun sareng ngarojong dua standar Sony Batré L-Series. Ieu hartosna Blackmagic Video Assist 12G nyaéta luar biasa serba guna sareng mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun generasi pucuk pucuk bioskop digital, pamujaan produksi langsung, uji coba sareng pangukuran.

Aya dua modél Blackmagic Video Assist 12G, kalayan unggal modél kaasup panganteur layar sentuhan anu inovatif sareng kadali dek, ogé layar anu ageung pikeun ningali rékam. Model Blackmagic Assist 7 ″ 12G ogé kaasup liang média 2, sedengkeun modél 5 ″ sareng 7 ″ kalebet 12G-SDI pikeun tingkat pigura anu tinggi ultra HD, input analog kanggo audio, USB-C ngarékam disk éksternal, ditambah spiker panel payun sareng sisina dipasang headphone. Konsumén ogé kéngingkeun batré ngagedekeun pungkur 2 Sony Batré L-Series, janten konsumén ngagaduhan kakuatan anu cekap pikeun layar HDR anu langkung terang sareng kecepatan anu langkung luhur ultra HD éléktronika Pasokan listrik universal 12v parantos kalebet studio atanapi kanggo panggunaan lokasi.

Blackmagic Video assist 12G HDR mangrupikeun pamutahiran idéal pikeun kaméra, sabab tampilan anu super terang 2500nit langkung ageung batan tampilan leutik anu dipidangkeun dina kaméra konsumen, ditambah para pangguna ogé nambihan fitur pitulung fokus profésional sareng format file kualitas anu langkung saé. Video Assist ogé mangrupikeun solusi anu hadé pikeun kaméra profésional sabab palanggan tiasa nganggo pikeun ningkatkeun kaméra siaran heubeul ka format file modéren anu dianggo dina parangkat lunak édisi panganyarna. Henteu aya masalah naon anu dianggo ku para parangkat lunak ngedit, Video Assist nyanggakeun palanggan ngadukung aranjeunna sadayana, sapertos palanggan tiasa ngarekam dina Apple ProRes, karanjingan DNx sareng BUDAYA Blackmagic. Kalayan dua HDMI sareng input 12G-SDI tiasa nyambung kana kaméra konsumen, kaméra siaran atanapi kaméra DSLR ogé. Lajeng, dina kaméra anu dirojong, para nasabah tiasa ningkatkeun deui pikeun alur gaya gaya sareng RAW Blackmagic RAW.

Antarbeungeut pangguna layar sentuhan LCD anu inovatif nyayogikeun kontrol anu luar biasa. Dina layar, aya tombol dédik khusus pikeun muter, lirén sareng catetan, tambahkeun timeline mini pikeun ngagulung rékamanna. Konsumén komo tiasa nyésér gambar pikeun jog. LCD ngiringan tampilan anu muka tina timecode, standar video, status média ogé mérek audio. Scope tiasa diaktipkeun via layar toél ogé fokus sareng bantosan paparan. Pelanggan tambih tiasa muatan sareng nyimpen 3D LUTs.

Video assist nganggo média kartu SD anu biasana sayogi, ku kituna para nasabah tiasa ngarekam kana kartu mémori flash anu gampang dipikolehi. Berkas cukup leutik pikeun ngamungkinkeun rékaman panjang dina kartu SD standar atanapi kartu UHS-II anu langkung gancang. Model anu langkung ageung Video Assist 12G 7 ″ komo ngalangkungan liang kartu 2 SD sahingga konsumén tiasa ngaluarkeun kartu pinuh sana waé nalika ngarékam, ngamungkinkeun ngarékam panjang anu taya wates. Kartu SD baku atanapi kartu UHS-II anu langkung gancang sampurna pikeun disiarkeun ku sabab éta leutik, kecepatan luhur sareng terjangkau.

Upami ngarékam kana jinis média anu sanésna diperyogikeun, maka palabuhan USB-C Expansion nyayogikeun palanggan kanggo nyabak disk disk éksternal pikeun ngarékam. Bayangkeun nambihan Blackmagic MultiDock 10G pikeun kasaluyuan SSD gampang sareng perekam sanés sapertos model Blackmagic HyperDeck. Konsumén bahkan aya dina ménu layar pikeun ngatur disk éksternal nganggo layar toél.

Video Assist ngalangkungan rupa-rupa pidéo sareng audio konéksi sapertos multi-rate 12G-SDI pikeun SD, HD, sarta ultra HD Alat SDI. HDMI parantos kalebet HDMI kaméra sareng ngawas ka televisi konsumen sareng proyektor video. Modél 7 inci ngagaduhan input Mini XLR anu disayogikeun pikeun input audio tina mikrofon sareng panyampur audio éksternal. Video Assist ogé kalebet sambungan kakuatan 12V DC kalayan konektor kakuatan dikonci.

Konsumén bakal siap pikeun alur kerja HDR panganyarna sareng dukungan pikeun standar HDR panganyarna sareng layar anu terang pisan kalayan nada nada anu lega. Ditambahkeun layar kacaangan anu saé ngajantenkeun pamotakan luar dina sinar panonpoé caang. Anu diwangun dina lingkup bahkan robih kana lingkup HDR nalika damel dina format HDR. File ditanda nganggo inpormasi HDR anu leres teras SDI sareng HDMI inputna ogé bakal sacara otomatis ngadeteksi standar pidéo HDR. Format PQ metadata statik sareng HLG ditangani luyu pikeun standar ST2084. LCD anu terang ngagaduhan gamut warna anu langkung lega sahingga tiasa ngarobih kadua Rec. 2020 sareng Rec. 709 warnaan. Anu diwangun dina gamét pidéo LCD Pitulung ogé tiasa ngadamel 100% tina format DCI-P3.

Video Assist ngalantosan pemantauan gelombang internal pinuh ku supados nasabah tiasa mastikeun patuh kana standar siaran sareng éta ogé tiasa dianggo hébat salaku solusi pangawas gelombang réformasi. Pintonan gelombang masihan tampilan tingkat luminance tradisional (kacaangan) tina input video atanapi sinyal playback. Paparan vectorscope ngamungkinkeun para pelanggan ningali inténsitas warna dina tingkat rujukan 100% SDI. Konsumén ogé ngagaduhan tampilan parlay RGB anu cocog pikeun koreksi warna sareng mariksa tingkat haram. Histogram nunjukkeun panyebaran bodas pikeun detil hideung dina gambarna sareng tumpukan bayangan atanapi clipping bayangan. Anu diwangun dina lingkup bahkan tiasa ditindih dina pidéo langsung, atanapi sapertos gambar leutik di panempoan gambar di katuhu luhur wengkuan.

The SDI na HDMI sambungan anu multi-rate, jadi cecekelan SD, HD, sarta ultra HD. Format SD kalebet NTSC sareng PAL. 720p HD standar kaasup 720p50 na 59.94p. 1080i HD format interlaced kaasup 1080i50 na 59.94. 1080p HD format kaasup 1080p23.98, 24, 25, 29.97, 30, 50, 59.94 na 60p. Konsumén malah tiasa ngalakukeun format 1080 PsF. ultra HD dirojong nepi ka 2160p59.94. Konsumén komo tiasa ngarekam 2K sareng 4K DCI tikét dugi ka 25p pikeun karya pilem digital.

Video Assist tiasa dianggo sareng standar industri 17 sareng 33 titik 3D LUT file, atanapi para nasabah tiasa damel sareng anu diwangun dina LUTs sapertos Extended Video, Film to Video, Film to Rec.2020 sareng seueur deui.

Catetan Video Pitulung nganggo format file kabuka standar pikeun kenging para nasabah henteu kedah miceunkeun média transcoding waktos. Ngarekam dianggo dina industri ProRes 10-bit standar atanapi file DNx dina sadaya format sareng ti sadayana HDMI atanapi kaméra SDI, kitu ogé 12-bit Blackmagic RAW nalika dihubungkeun sareng kaméra anu dirojong. Pangsaéna sadaya file média damel dina sadaya sistem operasi.

Blackmagic RAW mangrupikeun format anyar révolusionér anu dirancang pikeun moto sareng ngawétkeun kualitas data sensor tina kaméra. Video assist ngadukung ngarékam RAW Blackmagic tina kaméra populér sapertos Panasonic EVA1 sareng Canon C300 MK II. Ieu ngaleungitkeun masalah sareng format kaméra anu populer sapertos H.264, anu dikompréskeun pisan nyababkeun bising sareng ngolah artifak. Éta ogé ngahemat setelan kaméra sapertos metadata sahingga para nasabah tiasa nyetél ISO, kasaimbangan bodas sareng paparan, teras langkungna teras aya nalika ngédit, sadayana tanpa leungitna kualitas. Berkas Blackmagic RAW ogé leutik sareng gancang dianggo sahingga gampang digawekeun.

Blackmagic Video assist 12G kalebet diwangun dina parékam audio profésional anu langkung saé kualitas tibatan kualitas audio anu aya dina kalolobaan kaméra, ngaleungitkeun kabutuhan nguriling peralatan audio tambahan. Nalika damel dina format SDI, nasabah tiasa ngarekam 2, 4, 8 atanapi 16 saluran audio sacara real waktos. Pikeun ngahubungkeun mikrofon modél Video Assist 7 has gaduh dua input audio analog XLR kalayan kakuatan phantom anu ngadukung tingkat sampel audio 192 kHz tinggi dina 16 sareng 24 bit per sampel. Konsumén tiasa ngawaskeun nganggo mérek audio layar sareng VU anu dipilih atanapi PPM balistik.

Sababaraha basa nu pinuh dirojong sangkan para nasabah teu kedah diajar basa sejen migunakeun eta. Rojongan anu kaasup pikeun basa Inggris, Cina, Jepang, Korea, Spanyol, Jerman, Perancis, Rusia, Italia, Portugis sarta Turki.

Payil tina Blackmagic Video Assist 12G umum sareng cocog sareng sadaya sistem operasi atanapi dina kalolobaan perangkat lunak pidéo. Media tiasa diformat nganggo ExFAT atanapi HFS + saengga para nasabah tiasa ngémutan média kalayan gampang dina komputer sareng ngaksés file sapertos disk biasa. DaVinci Resolve sampurna pikeun dianggo sareng Video Assist sabab gaduh éditan, koreksi warna, produksi pos audio sareng pangaruh visual sadayana dina hiji aplikasi software.

"Alat monitor Video Blackmagic asli anu kasohor sareng cara anu hébat pikeun ningkatkeun kaméra anu langkung lami, ogé pikeun dianggo di daérah siaran industri televisi," saur Grant Petty, Blackmagic Desain CEO. "Modél anyar ieu mangrupikeun pamutahiran anu luar biasa sareng ngalebetkeun sakabéh pelajaran anu urang pelajari ti nasabahna Hollywood. Aranjeunna gaduh layar LCD anu langkung terang, 12G-SDI, Blackmagic RAW, alat pitulung fokus anu langkung saé, prasetél, 3D LUTS sareng seueur deui! Éta pisan saé sareng éta hebat pisan! ”

Fitur Video Blackmagic Pitulung 12G

  • Ngarojong produksi hirup, signage digital sarta pamakéan arsip.
  • Desain modern kalayan gancang ngagunakeun kadali layar toél.
  • Ngaronjatkeun kaméra pikeun ngawaskeun anu langkung hadé sareng codecs catetan anu langkung saé.
  • Layar LCD ageung pikeun gaya pilem digital pokus ngabantosan alat.
  • Pangrojong kartu SD / USH-II pikeun média umum anu sayogi.
  • Rékaman langsung ka disk média USB-C éksternal.
  • 12G-SDI na HDMI pikeun ngarekam dina SD, HD sarta Ultra HD.
  • Maju ngadukung HDR kalayan LCD gamut 2500nits anu terang.
  • Diwangun dina scopes ngawengku gelombang, véktor, parade na histogram.
  • Teknologi Panganyarna Multi Rate 12G-SDI pikeun SD, HD sarta Ultra HD.
  • 3D LUTs bisa dilarapkeun pikeun duanana monitoring jeung ngarékam.
  • Format file kabuka standar cocog sareng parangkat lunak anu populér.
  • Rekaman RAW Blackmagic tina kaméra pihak katilu anu dirojong.
  • Profésional multi channel digital sarta audio analog.
  • Lokal pikeun basa internasional populér 11.
  • Jalan jeung software NLE populér kayaning DaVinci ngabéréskeun.

Kasadiaan na Harga

Blackmagic Video assist 12G bakal sayogi dina Séptémber 2019 ti AS $ 795, henteu ngaluarkeun tugas, tina Blackmagic Desain resellers di sakuliah dunya.

Pencét Fotografi

Poto produk tina Blackmagic Video Assist 12G, ogé sagala anu sanés Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

Ngeunaan Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe