imah » wartos » Desain Blackmagic Ngémbarkeun Suku ngalirkeun ATEM Anyar

Desain Blackmagic Ngémbarkeun Suku ngalirkeun ATEM Anyar


AlertMe

Fremont, CA, USA - Kemis, 30 Juli 2020 - Blackmagic Desain dinten ayeuna ngumumkeun ATEM Streaming Bridge, konverter anyar anu ngadékodikeun streaming langsung tina modél ATEM Mini Pro modél anu ngagentos sareng ngarobahna deui ka SDI sareng HDMI video. Kauntungannana ATEM Streaming Bridge nyaéta penyiar tiasa ngagunakeunana pikeun nyambungkeun tautan video kualitas luhur langsung ti studio ATEM Mini Pro. Hal ieu ngamungkinkeun penyiar pikeun ngakses sababaraha rupa bakat, sadunya. Aliran video ATEM Mini Pro langkung saé kualitasna langkung luhur tibatan parangkat lunak konferensi saderhana, janten palanggan kénging kualitas kualitas, bersih tina logor vendor perangkat lunak streaming sanésna.

ATEM Streaming Bridge bakal sayogi nalika Agustus ti Blackmagic Desain resellers sakuliah dunya keur AS $ 245.

ATEM Streaming Bridge mangrupikeun konvérter pidéo anu ngamungkinkeun para nasabah nampi aliran H.264 tina ATEM Mini Pro waé sareng ngarobih deui ka SDI sareng HDMI video. Ieu hartosna palanggan tiasa ngirim pidéo ka lokasi anu jauh di sekitar jaringan Ethernet lokalna, atanapi ngalangkungan internét sacara global. Éta mungkin sabab nganggo codec H.264 tingkat lanjut pikeun kualitas anu langkung luhur kalayan tingkat data anu handap pisan. Bayangkeun panyiar sareng blogger anu kolaborasi dina acara sareng nyiptakeun jaringan global studio siaran jauh ATEM Mini Pro. Setup gampang sabab utiliti parangkat lunak ATEM tiasa nyiptakeun file pangaturan anu konsumén tiasa email kana studio ATEM Mini Pro anu jauh. ATEM Streaming Bridge mangrupikeun cara anu sampurna pikeun ngagunakeun ATEM Mini Pro salaku studio siaran jauh.

Sécher Mini ATEM matak ngamudahkeun pikeun nyiptakeun produksi multi kaméra propésional pikeun streaming langsung ka YouTube sareng presentasi bisnis anu inovatif nganggo Skype atanapi Zoom. Kantun sambungkeun ATEM Mini sareng para nasabah tiasa ngalih langsung antara 4 input kaméra pidéo kualitas luhur pikeun gambar kualitas anu hadé sacara hadé. Atanapi sambungkeun komputer pikeun slide PowerPoint atanapi konsol gim. Anu diwangun dina DVE ngamungkinkeun gambar anu pikaresepeun dina épék gambar, sampurna pikeun koméntar. Aya seueur épék pidéo ogé. Sadaya modél ATEM Mini Pro gaduh streaming langsung anu tiasa dianggo pikeun nyambung langsung kana ATEM Streaming Bridge. Aya ogé HDMI kaluar pikeun proyektor. Input mikropon ngamungkinkeun desktop anu kualitasna sareng lapel kualitas luhur pikeun ngawawancara sareng presentasi.

"Ieu mangrupikeun konvérter anu pikabungaheun sabab ngamungkinkeun penyiar tiasa ngahijikeun sareng bakat bakat sadunya blogger anu ngagaduhan studio ATEM Mini Pro dumasar. Tautan aliran nyaéta kualitas siaran sahingga blogger henteu kedah nampi parangkat lunak streaming anu kualitas rendah kalayan logo anu dibakar. ATEM Streaming Bridge ogé tiasa dianggo dina jaringan lokal janten fungsina salaku konverter IP sareng para nasabah tiasa nyambung kana televisi ageung sareng proyektor pidéo di rohangan umum. " saur Grant Petty, Blackmagic Desain CEO. "Kuring pikir ieu bakal pikaresepeun pisan. Bayangkeun dunya jaringan ATEM Mini Pro jaringan sareng penyiar sadayana nyambungkeun sasarengan dina kualitas siaran! Naon dunya kreatif anu bakal aya! ”

Kasadiaan sareng Harga

ATEM Streaming Bridge bakal sayogi dina bulan Agustus kanggo US $ 245, ngaluarkeun tugas, ti Blackmagic Desain resellers di sakuliah dunya.

Pencét Fotografi

Poto produk ti Bridge ATEM Streaming, ogé anu sanésna Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

Ngeunaan Desain Blackmagic

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic DesainKartu tangkap DeckLink ngaluncurkeun révolusi dina kualitas sareng kabisa dina produksi pos, sedengkeun produk Emmy ™ anu unggul produk koréksi warna DaVinci parantos nguasai industri televisi sareng pilem ti mimiti 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain ngagaduhan kantor di Amérika Serikat, Inggris, Jepang, Singapura sareng Australia. Kanggo inpormasi lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe