imah » wartos » Desain Blackmagic Ngémbarkeun Videohub Master Control Pro

Desain Blackmagic Ngémbarkeun Videohub Master Control Pro


AlertMe

Fremont, California - Séptémber 13, 2019 - Blackmagic Desain dinten ieu ngumumkeun Videohub Master Control Pro, panel kontrol router anu nembé dirarancang anu ngamungkinkeun ngagulung tombol knob sadaya sumber sareng tujuan tujuan ogé tombol langsung asupkeun jalan persilangan. Videohub Master Control Pro anyar nyayogikeun dina LCD kalayan gampang dibaca labél grafis anti aliased pikeun aksés pinuh ka unggal titik cross paling gedé dina 288 x 288 Videohub router. Videohub Master Control Pro bakal ritel kanggo $ 695.

Videohub Master Control Pro bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain IBC 2019 stan 7.B45.

Videohub Master Control Pro ngamungkinkeun pikeun kadali pisan fleksibel sabab gaduh dua metodeu utama pikeun ngarobih titik cross dina router Videohub. Cara pangbasajanna pikeun nganggo Videohub Master Control Pro nyaéta pikeun konsumén saukur milih boh tujuan atanapi sumber teras gulung ku sadayana titik cross di router anu nganggo kenop langkung ageung di sisi katuhu pan. Anu diwangun dina LCD nunjukkeun titik cross salaku pangguna ngagulung anu nganggo labél anu gampang dibaca, sareng tatanan ngagugulung dumasar kana tatanan abjad tina label crosspoint sahingga gampang pikeun ngagulung ka jalan anu ditungtut ku para nasabah sanajan dina router anu kacida gedéna.

Videohub Master Control Pro ogé ngalebetkeun langsung labél titik cross liwat anu diwangun dina kancing. Tombol ieu mangrupikeun kombinasi tombol anu disesuaikan ogé tombol angka. Konsumén tiasa gampang nyetél tombol anu disesuaikeun ka labél sapertos "Monitor", "Dek" atanapi "Édit" jsb, sareng jalur cross router tiasa dilebetkeun ku saukur mencet tombol adat anu dituturkeun ku nomer. Contonna upami nasabah hoyong asup kana tujuan anu "Monitor 3" maka aranjeunna ngan ukur kedah milih tombol Monitor anu disaluyukeun ku tombol 3. Ieu hartosna Videohub Master Control Pro masihan para nasabah aksés pinuh ka router anu ageung, tapi masih gancang pisan kanggo dianggo.

Tombol Éntri langsung ogé ngawatesan daptar gulung nalika nganggo kenop ngintip. Pikeun conto di luhur, upami pangguna pencét tombol Monitor, maka daptar anu sayogi pikeun tombol kabinét bakal dibatesan dina sagala titik anu dilabélan Monitor. Pangguna teras ngetik dina 3 pikeun milih monitor 3 sapertos dina conto di luhur, atanapi ngan ukur ngagulung sadaya labél monitor sareng pilih Monitor 3 via spin knob.

Videohub Master Control Pro masih kénéh murah, sahingga unggal pangguna dina fasilitas anu tiasa dipasang pikeun dipasang, sareng aranjeunna tiasa diposisikan dimana waé diperyogikeun sahingga sadayana gaduh aksés gampang pikeun ngarobah titik cross router.

Videohub Master Control Pro ngagaduhan desain logam machined énggal sareng tombol tampilan kristal RGB anu bercahya anu menarik digabungkeun sareng warna LCD anu pikaresepeun pikeun status sareng tombol aluminium machined pikeun ngagulung titik cross. Hal ieu ngajadikeun Videohub Master Control Pro mangrupikeun salah sahiji panél kontrol router anu paling pikaresepeun dina pasaran. Blackmagic Desain percaya yén sanaos router sacara teknis sacara alami, henteu aya alesan naha maranéhna kudu awon. Kami yakin yén kalayan palanggan Videohub Master Control Pro énggal bakal ningali pamutahiran dramatis betah dina rute sareng pangalaman pangguna anu langkung pikaresepeun.

Videohub Master Control Pro parantos dirancang janten gampang pikeun palanggan pasang diri. Videohub Master Control Pro nganggé jaringan eternet standar sareng mung dipasang dina jaringan komputer anu tos aya. Upami dianggo dina lingkungan kritis misi, Videohub Master Control Pro tiasa dihubungkeun sareng saklar anu dikhususkeun. Videohub Master Control Pro tiasa di-upikeun nganggo kakawasaan langkung éternet (PoE) tanpa peryogi pasokan listrik.

Kusabab Videohub Master Control Pro parantos dirarancang pikeun pas kana fasilitas produksi pos kreatif, éta kalebet tombol tampilan kristal anu pikaresepeun anu didesain pikeun réliabilitas anu luhur. Tombol cap tiasa dihapus tina payun pikeun ngawenangkeun labél adat tina kancing. Pikeun kualitas panerangan anu pangsaéna di dunya, sadaya tombol anu dicaharan ku RGB LEDs supados langkung seueur warna anu beunghar sareng beresih tiasa ditampilkeun. Upami dianggo dina kamar poék, sadaya tombol tiasa mundur, sahingga labél tombol tiasa katingali sacara jelas.

"Kami geus dipenta pikeun panel kontrol router anu édés langkung énggal pikeun router Videohub anu populer, Kami nyangka kami ngagaduhan solusi anu hebat anu bakal ngajantenkeun palanggan kami pisan senang!" Saur Grant Petty, CEO. Blackmagic Desain. "Sigana endah pisan sareng kuring bungah kalayan desain anu bersih, saderhana sareng pikaresepeun, ditambah bagian anu pangsaéna nyaéta Videohub Master Control Pro anu murah sahingga urang tiasa nempatkeunana ka mana waé. Anjeun kedah ningali ieu damel kanggo leres-leres ngartos kumaha gancang anu ngajantenkeun kontrol router. Éta luar biasa sareng lucu teuing! "

Fitur Master Videohub Pro Fitur

  • Sambungan Ethernet sareng Power over Ethernet sareng non powered loop.
  • Sambungan kakuatan 110-240V volt kaasup pikeun henteu dianggo ku Ethernet.
  • Aksés anu lengkep ka unggal titik cross di routers via langsung entry atanapi spin knob scrolling.
  • Tombol Spin ngamungkinkeun para nasabah pikeun ngagulung labél router dina tatanan abjad.
  • Éntri tombol langsung ngamungkinkeun labél router diketik, atanapi pikeun ngabatesan daptar ngagulung.
  • Ngarojong pilihan "nyokot" tombol diatur liwat konfigurasi software.
  • Ngawengku pakakas Mac sareng Windows kanggo program panel kontrol.
  • Potong-tombol anu tiasa dipiceun kanggo panyiri gampang.
  • Kancing bercahya ku RGB LEDs pikeun kualitas katerangan anu pangluhurna.
  • Ukuran unit kompak 1 ukuran, kirang langkung tilu inci.
  • Berpungsi sareng sadaya model Videohub.

Kasadiaan na Harga

Videohub Master Control Pro bakal sayogi dina bulan Nopémber 2019 kanggo US $ 695, henteu ngaleungitkeun pajeg sareng pajeg lokal, ti Blackmagic Desain resellers di sakuliah dunya.

Pencét Fotografi

Poto produk tina Videohub Master Control Pro, kitu ogé anu sanésna Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

Ngeunaan Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe