imah » jobs » Grafis / Desain Digital Co-Op Spring 2020

Bubuka proyék: Desain Grafis / Digital Co-Op Spring 2020


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Peralatan Perusahaan Mahkota
location: Bremen Anyar OH US
Nyiapkeun file kanggo produksi cetak. Pangalaman sareng pidéo, desain 3D atanapi pangalaman anu aya hubunganana wéb ditambah. Élmu damel komputer Macintosh sareng anu berhubungan…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)