imah » jobs » Spesialis, Desain Pangalaman Belajar Digital

Bubuka proyék: Spésialis, Desain Pangalaman Pembelajaran Digital


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: BAIN & SYARIKAT
location: Boston MA US
Ngalaksanakeun produksi papan cerita sareng kursus eLearning ka standar anu luhur. Pangalaman gawé bareng sareng padagang pikeun ngatur prosés produksi pembelajaran digital…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)