imah » jobs » Teknisi Imaging Digital & Desain Grafis

Bubuka proyék: Teknisi Imaging Digital & Desain Grafis


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: The House Potret
location: San Jacinto CA US
Naha anjeun gaduh pangalaman sareng fotografi / Adobe Photoshop? Kagunaan beurat Adobe Photoshop sareng perangkat lunak grafis pikeun manipulasi, ngolah, sareng tujuan percetakan…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!