imah » jobs » Internasional Desain Internasional-Spring 2020

Bubuka proyék: Desain Internasional-Internasional 2020


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: JPaulJones, LP
location: Austin TX US
Kamajuan dina Photoshop, Illustrator, Cahaya. Desain grafis lengkep sareng karya produksi sakumaha perlu. Ngédit & motong pidéo pikeun média sosial sareng influencer…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)