imah » jobs » Internasional Desain Internasional-Spring 2020

Bubuka proyék: Desain Internasional-Internasional 2020


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: JPaulJones, LP
location: Austin TX US
Kekecapan dina Photoshop, Illustrator, Lightroom. Desain grafik lengkep sareng karya produksi saperluna. Ngédit video sareng motong média sosial sareng influencer…

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)