imah » jobs » Grafis Desain magang

Bubuka proyék: Grafika Desain magang


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Kasampurnaan Pembelajaran
location: des Moines IA US
Ngatur tata letak sareng produksi produk liwat padagang pihak katilu. Kualifikasi kalebet minimum taun pangalaman sareng 1 kaahlian dina InDesign,…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)