imah » jobs » Intern, Desain

Bubuka proyék: intern, Desain


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Refinery29
location: New York NY US
Nyieun produksi file siap pikeun sakabéh karya. Proficiency di Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign nyaeta kudu ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!