imah » jobs » Intern, Desain

Bubuka proyék: intern, Desain


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Refinery29
location: New York NY US
Nyieun produksi file siap pikeun sakabéh karya. Proficiency di Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign nyaeta kudu ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!