imah » jobs » Manajer Wéb Desain

Bubuka proyék: Desain Wéb Web


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Akademi Olahraga + ker
location: Katy TX US
5 + taun pangalaman dina desain wéb, manajemén proyék atanapi manajemén produksi. Mahasiswa dina ngagunakeun Photoshop sareng coding anu ngamungkinkeun wéb (CSS…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)