imah » jobs » jelema nu nyieun rarancang

Bubuka proyék: desainer


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: SEMGeeks
location: Belmar NJ US
Kedah ngagaduhan kaahlian anu kuat dina Adobe CS / CC Illustrator, Photoshop, Indesign, Premiere, atanapi aplikasi anu sami. Dasar wawuh sareng HTML sareng CSS.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)