imah » jobs » Barudak Desainer Grafis

Bubuhan proyék: Anak Desain Grafis


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: LLCever
location: Los Angeles CA US
InDesign, Illustrator sareng Photoshop sareng Acrobat. Ieu mangrupikeun proyek DENGAN BASA-BASA KANGGO, jam-jam mayar atanapi mayar ku proyék *. Jadi kabetot dina desain produk Barudak / Barudak.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)