imah » jobs » Desain Desain - Perencanaan Produksi CAD - Rendering

Bubuka Padamelan: Desainer Perabot - Perencanaan Produksi CAD - Rendering


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: SCALE 1: 1
location: Los Angeles CA US
Gawé sareng tim Desain pikeun Ngasilkeun gambar produksi mérek pikeun Mill Gawé produksi sareng tubing baja, bagian logam lambar. Gawé di InDesign sareng Adobe Suite.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)