imah » jobs » Desainer Grafis // Kasuksesan Palanggan

Pembukaan proyék: Desainer Grafis // Suksés Palanggan


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Rarancang sapertos Babakan!
location: San Francisco CA US
Kudu pinter dina Photoshop sareng Illustrator. Percetakan layar, sulaman, produksi baju, produk promosi. Kamampuhan pikeun masihan prioritas sareng seueur pisan.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)