imah » jobs » desainer grafis

Bubuka proyék: desainer Grafika


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Emas Emas
location: Manhattan NY US
Hiji manusa anu gaduh pangalaman dina desain grafis - naha éta citak, wéb, ilustrasi, sareng sanés. Kami henteu naroskeun sababaraha pangalaman, tapi anjeun WAJIB tiasa nunjukkeun…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)