imah » jobs » desainer I

Bubuka proyék: desainer I


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Amérika Kidul LLC
location: Hampton GA US
Masihan perobihan sakumaha anu ditugaskeun ku Desainer Senior atanapi Insinyur Aplikasi dina gambar anu tos aya saatos naliti épék téknis tina parobihan sapertos kitu.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!