imah » jobs » Media Desainer Anyar

Bubuka proyék: Desainer Media Anyar


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: EYP Inc.
location: Austin TX US
Kamajuan sareng Adobe Creative Suite (Premier Pro, Saatos Balukar, Photoshop, Illustrator, sareng InDesign), HTML, CSS, sareng JavaScript, Microsoft Office PowerPoint…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!